• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tejes desszertek

A keresés eredménye

Tejes desszertek - Import export

 1. GILFI

  Belgium

  Verified by europages badge

  A GILFI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fagylalt és parfé, Ice-cream manufacturer, Fagylalt és parfé, Ice-cream, ice-cream dessert, ice cream cakes, ice cream, Ice-cream manufacturer, és Ice-cream supplier. Székhelye Francorchamps, Belgium.

 2. CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CARLA EPICES ET PRODUITS ALIMENTAIRES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűszerek, fűszerkivonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Tejes desszertek, Levesek, Kenyér, Italok, Tejes desszertek, Levesek, és Kenyér. Székhelye La Claquette, Franciaország.

 3. GULSENOGLU BAKLAVA

  Törökország

  A GULSENOGLU BAKLAVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH

  Németország

  A KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Székhelye Großpostwitz, Németország.

 5. REVALA LTD

  Észtország

  A REVALA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagylalt és parfé. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejpor és sűrített tej, Import / export - élelmiszertermékek, Fagylaltkészítés - gépek és készülékek, Tejes desszertek, Tejpor és sűrített tej, Import / export - élelmiszertermékek, Fagylaltkészítés - gépek és készülékek, és Tejes desszertek. Székhelye Keila, Észtország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LE PETIT BASQUE

  Franciaország

  A LE PETIT BASQUE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is yoghurt manufacture, Sheep's milk, és sheep. Székhelye Saint Medard D'eyrans, Franciaország.

 2. NAZLI LOKMA IZMIR

  Törökország

  A NAZLI LOKMA IZMIR, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. LOKMACI IZMIR

  Törökország

  A LOKMACI IZMIR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Székhelye Izmir, Törökország.

 4. RAMON SIRVENT CRUZ

  Spanyolország

  A RAMON SIRVENT CRUZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of ice-creams. Székhelye Murcia, Spanyolország.

 5. GRANJA EL PRAT

  Spanyolország

  A GRANJA EL PRAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh pasteurised milk, natural yoghurt, puddings, és fresh cheeses. Székhelye Ametlla Del Valles, L, Spanyolország.

 1. HUNER LOKMA

  Törökország

  A HUNER LOKMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. SANTA GADEA

  Spanyolország

  A SANTA GADEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Székhelye Burgos, Spanyolország.

 1. DIDESS

  Belgium

  A DIDESS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Keksz és teasütemény. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejes desszertek, Kekszek, Tejes desszertek, savoury cake, Kekszek, és dry pastries. Székhelye Lille, Belgium.

 2. YONEST, TRUE YOGURT, LDA

  Portugália

  A YONEST, TRUE YOGURT, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is feta cheese, és packaging. Székhelye Venda Do Pinheiro, Portugália.

 3. TINE SA

  Norvégia

  A TINE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejszín. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejes desszertek, Gyümölcslevek, Tejipari termékek, Tejes desszertek, Gyümölcslevek, és Tejipari termékek. Székhelye Oslo, Norvégia.

 4. AGRODOUBS

  Franciaország

  A AGRODOUBS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Készételek, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - élelmiszertermékek, Sütemény - félkész süteményporok, Tejes desszertek, Import / export - élelmiszertermékek, Sütemény - félkész süteményporok, Tejes desszertek, és basic food preparations for patisseries. Székhelye Flagey, Franciaország.

 5. BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG

  Németország

  A BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sajt. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Tejipari termékek, Tejes desszertek, Táplálékok és italok - összetevők, adalékok, Tejipari termékek, és Tejes desszertek. Székhelye Landshut, Németország.

 6. SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER

  Belorusszia

  A SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kockázati tőke. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejes desszertek, coffee blends for bars, Tejes desszertek, coffee blends for restaurants, és coffee beverages. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 7. PASTIERA GIDA

  Törökország

  A PASTIERA GIDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of ice-creams. Székhelye Istanbul, Törökország.

 8. RESEAU NEO

  Franciaország

  A RESEAU NEO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is deserts. Székhelye Lorient, Franciaország.

 1. DS DESSERT

  Franciaország

  A DS DESSERT, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is prepared dessert mixtures for institutions, és Wholesale production and sales. Székhelye La Seyne-Sur-Mer, Franciaország.

 2. AZERI IZMIR LOKMA

  Törökország

  A AZERI IZMIR LOKMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. IGNACE

  Belgium

  A IGNACE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kenyér, sütemény, pékáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenyér, Tejes desszertek, Kenyér, confectionery, és Tejes desszertek. Székhelye Roeselare, Belgium.

 4. DE ZEUTEHOEVE

  Belgium

  A DE ZEUTEHOEVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh pasteurised milk. Székhelye Puurs, Belgium.

 5. HERMAN DESSERTS

  Belgium

  A HERMAN DESSERTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kakaó és csokoládé, tiramisu, és Kakaó és csokoládé. Székhelye Oostende, Belgium.

 6. GLACES DESMET

  Belgium

  A GLACES DESMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Székhelye Petit-enghien, Belgium.

 7. CASA GRANDE DE XANCEDA

  Spanyolország

  A CASA GRANDE DE XANCEDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organic yogurt, és organic cheese. Székhelye Mesía, Spanyolország.

 8. VERBAU

  Belgium

  A VERBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ice-cream dessert. Székhelye Leuze-en-hainaut, Belgium.

 9. La Roche Laitiere

  Franciaország

  A La Roche Laitiere, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tejes desszertek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cheeses and dairy products. Székhelye Brulain, Franciaország.

 10. BACCO S.R.L.

  Olaszország

  A BACCO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nem csokoládés édesség (cukrászáru). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejes desszertek, Bécsi különlegességek, Tejes desszertek, és Bécsi különlegességek. Székhelye Bronte, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: