• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tej

A keresés eredménye

Tej - Import export

 1. HAITONAL

  Belgium

  Verified by europages badge

  A HAITONAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tejpor és sűrített tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, Tejipari termékek, Italsűrítmények, powdered milk, uht milk, uht milk, cows' milk, condensed milk, és high-quality milk. Székhelye Brussels, Belgium.

 2. REGILAIT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  Founded a little over 60 years ago, Régilait is the leading company in granulated milk powders and a major stakeholder in the concentrated milk and infant milk markets. Régilait is present in over 60 countries. Régilait also markets delicious beverages and spreads. Régilait is a subsidiary of the two first French Dairy Cooperatives (Laïta and Sodiaal) that collect milk, in France, from over 14, 000 engaged milk producers, wholeheartedly enthusiastic about their profession.

 3. BELLE VY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A BELLE VY, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Italautomaták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Tej, Élelmiszer - import / export, és Tej. Székhelye Villeneuve Dascq, Franciaország.

 4. TERRA FOOD

  Ukrajna

  Verified by europages badge

  A TERRA FOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Butter, Spread, Ghee, Yogurt, és Visable supports Ukrainian companies. Székhelye Kyiv, Ukrajna.

 5. CASEIFICIO SEPERTINO

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A CASEIFICIO SEPERTINO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sajt, cheese, fresh cheeses, Sajt, hard cheeses, aged cheeses, ageing, parmigiano reggiano, és grana padano. Székhelye Marene, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HST MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HST MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Dugattyús szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok, Tej, Homogeniser, High-pressure pump, Emulsions, emulsion paints, High-pressure technology, Homogenisation, és dairy products. Székhelye Dassow, Németország.

 2. CADÍ

  Spanyolország

  A CADÍ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sajt. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, Tej, cheese shops, butter, Tejipari termékek, és Tej. Székhelye La Seu D'urgell-Lleida, Spanyolország.

 3. CASEIFICIO IGNALAT

  Olaszország

  A CASEIFICIO IGNALAT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cheese, fior di latte mozzarella, burrata cheese, és caciocavallo cheese. Székhelye Noci, Olaszország.

 4. SAUDAL GREEN

  Portugália

  A SAUDAL GREEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús és húsáruk, mélyhűtött. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cukor, Olívaolaj, Tej, Borok, Cukor, Olívaolaj, Tej, és Borok. Székhelye Lisboa, Portugália.

 5. CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA

  Olaszország

  A CASEIFICIO DI GAVASSETO E RONCADELLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is parmigiano reggiano, és ricotta cheese. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 1. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Olaszország

  A LATTERIA SOCIALE NUOVA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejföl. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, friss tej, Tejipari termékek, Sajt, Tej, friss tej, Tejipari termékek, és Sajt. Székhelye Bibbiano, Olaszország.

 2. BOSSOK

  Luxemburg

  A BOSSOK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványvizek, Kávé, tea, Tej, Ásványvizek, fruit juices, Kávé, tea, és Tej. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 1. MINA MINA - DAIRY PRODUCTS

  Belgium

  A MINA MINA - DAIRY PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tejipari termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, powdered milk, sweetened concentrated milk, butter, és Tej. Székhelye Antwerp, Belgium.

 2. BULGARICA DAIRY

  Cseh Köztársaság

  A BULGARICA DAIRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale of vegetables, wholesale of dairy products, natural yoghurt, és wholesale cheeses. Székhelye Prague, Cseh Köztársaság.

 3. PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER

  Franciaország

  A PARALLELE VITALE - HARAS DE LA VALLEE DES HAFLINGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is high-quality milk, és organic long life milk. Székhelye DEGRE, Franciaország.

 4. LAITNAA

  Franciaország

  A LAITNAA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is friss tej, friss tej, és agricultural cooperative. Székhelye La Capelle En Thiérache, Franciaország.

 5. JLC SA

  Moldávia

  A JLC SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejföl, Tejföl, ice cream, és cheeses. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 6. BIODIA

  Belgium

  A BIODIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Diétás- és biotáplálékok, milk cows, dairy products, Diétás- és biotáplálékok, és Organic milk. Székhelye Brasschaat, Belgium.

 7. ZOTT GMBH & CO.

  Németország

  A ZOTT GMBH & CO., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Sajt. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, Tej, Tejipari termékek, ice-cream dessert, és Tej. Székhelye Mertingen, Németország.

 8. TRANSPORT GROEP GELDERLAND

  Hollandia

  A TRANSPORT GROEP GELDERLAND, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tej. Székhelye Doetinchem, Hollandia.

 1. EUROFIT

  Belgium

  A EUROFIT, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tejipari termékek, Tejipari termékek, uht milk, soybean milk, és cheese. Székhelye Liege, Belgium.

 2. DELYSIUM FOOD SERVICE

  Spanyolország

  A DELYSIUM FOOD SERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Székhelye Rivas Vaciamadrid, Spanyolország.

 3. GRUPO SUCHEZ

  Spanyolország

  A GRUPO SUCHEZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tej, oil, sugar, és Tej. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. CASEIFICIO DI BENEDETTO

  Olaszország

  A CASEIFICIO DI BENEDETTO, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is buffalo-milk mozzarellas, small-scale manufacture, milk - distribution, és shipping merchandise. Székhelye Capaccio, Olaszország.

 5. COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED

  Egyesült Királyság

  A COUNTY MILK PRODUCTS LIMITED, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is creams, powdered milk, condensed milk, és milk derivatives. Székhelye Wilmslow, Egyesült Királyság.

 6. GEMAK MACHINES DE LAIT

  Törökország

  A GEMAK MACHINES DE LAIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cheeses and dairy products, plants for the dairy industry, és systems and equipment for dairy products. Székhelye Ankara, Törökország.

 7. PUREMOZARELLA

  Belgium

  A PUREMOZARELLA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cheese for pizza. Székhelye Mol, Belgium.

 8. LACTURALE S.A.T.

  Spanyolország

  A LACTURALE S.A.T., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is high-quality milk, uht milk, és Cow's milk. Székhelye Echeverri, Spanyolország.

 9. DUAL CORE

  Spanyolország

  A DUAL CORE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tej. Székhelye Burgos, Spanyolország.

 10. FORM GRUP MAKINA

  Törökország

  A FORM GRUP MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tej. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmezés - gépek és berendezések, farm, Food machine, és Élelmezés - gépek és berendezések. Székhelye Konya, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Tej - Import export

Találatok száma

579 Vállalat