• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tehergépkocsi-karosszéria gyártás

A keresés eredménye

Tehergépkocsi-karosszéria gyártás - Import export

 1. ZANELLI FURGONATURE SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A ZANELLI FURGONATURE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges járműkarosszéria-gyártás, isothermal covering, refrigerated semi-trailers, industrial vehicles, Különleges járműkarosszéria-gyártás, flower transport, isothermal swap bodies, és manufacture of glassfibre isothermal bodies. Székhelye Bertinoro, Olaszország.

 2. VICENTE LÓPEZ OCÓN

  Spanyolország

  A VICENTE LÓPEZ OCÓN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tiered seating. Székhelye Orgaz-Toledo, Spanyolország.

 3. VOLSAN TRUCKS PARE PARTS MANUFACTURE LTD

  Törökország

  A VOLSAN TRUCKS PARE PARTS MANUFACTURE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Trucks, accessories, pads, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. CARROSSERIES MOLAS, S.L.

  Spanyolország

  A CARROSSERIES MOLAS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Sora, Spanyolország.

 5. SOREMAT AD

  Franciaország

  A SOREMAT AD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rozsdamentes kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Arles, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SC NERA CAROSERII SRL

  Románia

  A SC NERA CAROSERII SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Katonai járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Popesti-Leordeni, Románia.

 2. BEUKERS TRUCK RICHTTECHNIEK

  Belgium

  A BEUKERS TRUCK RICHTTECHNIEK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, professional institutes, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Lommel, Belgium.

 3. CARROSSERIE DE KEERSMAECKER

  Belgium

  A CARROSSERIE DE KEERSMAECKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Buszkarosszéria gyártás, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, thermal insulation for motor vehicles, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Buszkarosszéria gyártás, és Személygépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Londerzeel, Belgium.

 4. CARROSSERIE TROUILLET

  Franciaország

  A CARROSSERIE TROUILLET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Neuville-Aux-Bois, Franciaország.

 5. CARROSSERIE BEX

  Belgium

  A CARROSSERIE BEX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autókarosszéria - szerviz, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, industrial and special body services, és body inspection. Székhelye Heusden-Zolder, Belgium.

 1. ECONOR

  Belgium

  A ECONOR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és damage recovery. Székhelye Hoboken, Belgium.

 2. CARROSSERIE DE BRUECKER

  Belgium

  A CARROSSERIE DE BRUECKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, custom bodywork, és industrial and special body services. Székhelye Erpe-Mere, Belgium.

 1. JOBARFE, S.A.

  Portugália

  A JOBARFE, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bonnets for motor vehicles, commercial vehicle body shop, balances, és derricks. Székhelye BRAGA, Portugália.

 2. TECNOCARSA, S.L.L.

  Spanyolország

  A TECNOCARSA, S.L.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Gandia, Spanyolország.

 3. FORTHOMME

  Belgium

  A FORTHOMME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Járműjavítás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Emelő-rakodó oldalfalak, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, bodywork for special vehicles, és Emelő-rakodó oldalfalak. Székhelye Thimister-Clermont, Belgium.

 4. MATHIS CARROSSERIE

  Franciaország

  A MATHIS CARROSSERIE, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Alteckendorf, Franciaország.

 5. BASMILER - EQUIPAMENTOS RODOVIARIOS DO NORTE, LDA

  Portugália

  A BASMILER - EQUIPAMENTOS RODOVIARIOS DO NORTE, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Hidraulikus hengerek, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Hidraulikus hengerek, és trailer bodies. Székhelye Viseu, Portugália.

 6. VRAC PLUS

  Franciaország

  A VRAC PLUS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Plélo, Franciaország.

 7. BEYKARSAN KAROSER DAMPER TREYLER VE OTOMOTIV SANAYI

  Törökország

  A BEYKARSAN KAROSER DAMPER TREYLER VE OTOMOTIV SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. CARROSSERIE KARREVELD

  Belgium

  A CARROSSERIE KARREVELD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, repair garage services, és Autókarosszéria - szerviz. Székhelye Machelen, Belgium.

 1. TRANS-COM

  Hollandia

  A TRANS-COM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémkonténerek, Hulladéktárolás és begyűjtés, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Egyedi gyártású különleges láncok, Fémkonténerek, Hulladéktárolás és begyűjtés, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Egyedi gyártású különleges láncok. Székhelye Harderwijk, Hollandia.

 2. KTLC EUROPE SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A KTLC EUROPE SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Krakow, Lengyelország.

 3. SARL CARROSSERIE ARTIERES

  Franciaország

  A SARL CARROSSERIE ARTIERES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, commercial vehicle body shop, és smoothing metals. Székhelye Millau, Franciaország.

 4. HARMAND ET FILS

  Franciaország

  A HARMAND ET FILS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járműkarosszéria-gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, animal transporter, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Különleges járművek - gyártás és felszerelések, és Livestock truck. Székhelye Mansle, Franciaország.

 5. CARROSSERIE SANSE

  Belgium

  A CARROSSERIE SANSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Karosszériaépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, custom bodywork, és Autókarosszéria - szerviz. Székhelye Heist-Op-Den-Berg, Belgium.

 6. DUIJSTER CARROSSERIE EN WAGENBOUW BV

  Hollandia

  A DUIJSTER CARROSSERIE EN WAGENBOUW BV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bodywork shop, és Truck parts. Székhelye Giessen, Hollandia.

 7. KUZOVKAPITAL

  Ukrajna

  A KUZOVKAPITAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Székhelye Krivoy Rog, Ukrajna.

 8. CAROSSERIE VAN HOECKE

  Belgium

  A CAROSSERIE VAN HOECKE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Különleges járműkarosszéria-gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Autókarosszéria - szerviz, Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, és Autókarosszéria - szerviz. Székhelye Lokeren, Belgium.

 9. GAUBERT

  Franciaország

  A GAUBERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is car transporters, és Wood machines. Székhelye Ruffec, Franciaország.

 10. BUGA CARROSSERIE

  Belgium

  A BUGA CARROSSERIE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, Tehergépkocsi-karosszéria gyártás, Karosszériaépítés, Személygépkocsi-karosszéria gyártás, és body inspection. Székhelye Westerlo, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Tehergépkocsi-karosszéria gyártás - Import export

Találatok száma

348 Vállalat