• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tartósított növények

A keresés eredménye

Tartósított növények - Import export

 1. LE MUR VERT

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LE MUR VERT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Rumilly, Franciaország.

 2. SAS ELEMENT VEGETAL

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAS ELEMENT VEGETAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műnövények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartósított növények, Artificial flowers, Tartósított növények, artificial trees, artificial bamboo, Plant decoration, Stabilized plants, Artificial flowering tree, és Artificial fruit trees. Székhelye Combaillaux, Franciaország.

 3. LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO

  Olaszország

  A LANDSCAPEABC DI CANNONE FRANCESCO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műnövények, és Műnövények. Székhelye Andria, Olaszország.

 4. DECO-NATURE

  Franciaország

  A DECO-NATURE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Faasztalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára, Tartósított növények, Bútorzat szállodák és vendéglátóipar számára, és Tartósított növények. Székhelye Beziers, Franciaország.

 5. CARL STAHL ARC GMBH

  Ausztria

  A CARL STAHL ARC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Bezau, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CARL STAHL ARC GMBH

  Németország

  A CARL STAHL ARC GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Süssen, Németország.

 2. SEILEREI WÜSTNER GMBH

  Ausztria

  A SEILEREI WÜSTNER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Mellau, Ausztria.

 3. LIBRA 7

  Ukrajna

  A LIBRA 7, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 4. BELCAT BT

  Magyarország

  A BELCAT BT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Pécs, Magyarország.

 5. BERKEM

  Franciaország

  A BERKEM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fine chemistry. Székhelye Gardonne, Franciaország.

 1. C-VEGETAL

  Franciaország

  A C-VEGETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Berendezési tárgyak és dekorációk, Berendezési tárgyak és dekorációk, wood arbours, és bouquets and floral compositions. Székhelye Montpellier, Franciaország.

 2. JNGBIO

  Spanyolország

  A JNGBIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye San Pedro Del Pinatar-Murcia-Spain, Spanyolország.

 1. VEGETAL INDOOR

  Franciaország

  A VEGETAL INDOOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is florists' accessories, és vegetable products. Székhelye Les Ponts-De-Cé, Franciaország.

 2. NOBLE BLOSSOM

  Horvátország

  A NOBLE BLOSSOM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is floral decorations, és green plants. Székhelye Kastav, Horvátország.

 3. PIZZICATO DI AUGELLO VINCENZO-VERMONT ITALIA

  Olaszország

  A PIZZICATO DI AUGELLO VINCENZO-VERMONT ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Buguggiate, Olaszország.

 4. Ceilica Innovacion S.L

  Spanyolország

  A Ceilica Innovacion S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tervrajztároló szekrények, Tapéták, LED lights (luminaries), Tervrajztároló szekrények, és Tapéták. Székhelye Valencia, Spanyolország.

 5. TALIFLOR C.B.

  Spanyolország

  A TALIFLOR C.B., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetables, és carrots. Székhelye Chipiona, Spanyolország.

 6. KREMKAU RAUMBEGRÜNUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  A KREMKAU RAUMBEGRÜNUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Holle, Németország.

 7. BASHO

  Spanyolország

  A BASHO, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fruit and vegetable trade, és intermediation for import-export. Székhelye Malaga, Spanyolország.

 8. CLAUDIA CASANOVA MELLERIO -CASAMELL

  Spanyolország

  A CLAUDIA CASANOVA MELLERIO -CASAMELL, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is online sales. Székhelye Fraga, Spanyolország.

 1. SATURN-2

  Belorusszia

  A SATURN-2, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Minsk And Regions, Belorusszia.

 2. OXOCOM S.L.

  Spanyolország

  A OXOCOM S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tartósított növények. Székhelye Roquetas De Mar,Almeria,04740, Spanyolország.