• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tartók - vasfémek

A keresés eredménye

Tartók - vasfémek - Import export

 1. POLI-MAKS

  Ukrajna

  A POLI-MAKS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartók - vasfémek. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 2. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Görögország

  A HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartók - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Profilok és rudak - vasfémek, Steel girders, steel beams, Profilok és rudak - vasfémek, és steel structural sections. Székhelye Kalochori, Görögország.

 3. PRO LIGNUM

  Franciaország

  A PRO LIGNUM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, Tartók - vasfémek, és solid wood. Székhelye Frasne, Franciaország.

 4. METAL-GENT

  Belgium

  A METAL-GENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartók - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pipes, és metal profiles. Székhelye Hoogstraten, Belgium.

 5. APROMETAL

  Franciaország

  A APROMETAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hidegen hengerelt sínek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / Export - acél és fémek, Profilok és rudak - vasfémek, Tartók - vasfémek, Import / Export - acél és fémek, Profilok és rudak - vasfémek, Tartók - vasfémek, és construction of metal structures for public works. Székhelye Saint-Martin-Belle-Roche, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Franciaország

  A MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, sheet plate trade, Tartók - vasfémek, merchant finished steel bars, és low temperature steel. Székhelye Diemeringen, Franciaország.

 2. MOMSTEELPOR S.A.

  Portugália

  A MOMSTEELPOR S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acéloszlopok, Tartók - vasfémek, Acéloszlopok, és Tartók - vasfémek. Székhelye Abrantes, Portugália.

 3. HEUVELMAN STAALHANDEL B.V.

  Hollandia

  A HEUVELMAN STAALHANDEL B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, Acél, Tartók - vasfémek, és Acél. Székhelye Veenendaal, Hollandia.

 4. EDUARDO FARIA & FILHO, LDA.

  Portugália

  A EDUARDO FARIA & FILHO, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karosszériaépítés, Tartók - vasfémek, Karosszériaépítés, és Tartók - vasfémek. Székhelye Arrifes, Portugália.

 5. FORJADOS MARFE SA

  Spanyolország

  A FORJADOS MARFE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, és Tartók - vasfémek. Székhelye Añover De Tajo, Spanyolország.

 1. STAMO STAHL & MONTAGE GMBH

  Németország

  A STAMO STAHL & MONTAGE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, és Tartók - vasfémek. Székhelye Gelsenkirchen, Németország.

 2. SCHMOLZ+BICKENBACH AG

  Svájc

  A SCHMOLZ+BICKENBACH AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, és Tartók - vasfémek. Székhelye Emmenbrucke, Svájc.

 1. TELMASTAAL B.V.

  Hollandia

  A TELMASTAAL B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, és Tartók - vasfémek. Székhelye 'S-Heerenberg, Hollandia.

 2. BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Németország

  A BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, és Tartók - vasfémek. Székhelye Leinfelden-Echterdingen, Németország.

 3. ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA

  Franciaország

  A ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Gyermek- és ifjúsági szobák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások, Tartók - vasfémek, és Raktározás és közbenső raktározás - szolgáltatások. Székhelye Cholet, Franciaország.

 4. SA DE PREFABRICADOS PREFORSA

  Spanyolország

  A SA DE PREFABRICADOS PREFORSA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, és Tartók - vasfémek. Székhelye Algemesi, Spanyolország.

 5. J M STEEL LTD

  Írország

  A J M STEEL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartók - vasfémek. Székhelye Kilkenny, Írország.

 6. LIMTRE H F

  Izland

  A LIMTRE H F, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, Szakipari munka, Tartók - vasfémek, és Szakipari munka. Székhelye Fludir, Izland.

 7. MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL

  Spanyolország

  A MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, és Tartók - vasfémek. Székhelye Baralla, Spanyolország.

 8. VIGUETAS GUILLENA S.L.

  Spanyolország

  A VIGUETAS GUILLENA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Profilok és rudak - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, és Tartók - vasfémek. Székhelye Guillena, Spanyolország.

 1. TM STEEL SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A TM STEEL SP. Z O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Acélcsövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartók - vasfémek, és Tartók - vasfémek. Székhelye Chorzow, Lengyelország.

 2. MEISTER STAHLBAU AG

  Svájc

 3. VIGUETAS Y FORJADOS TOR SL

  Spanyolország

 4. FB HANDELSAGENTUR, FRANKA BENZAKOUR, E. KFR.

  Németország

 5. PRODUITS NOUVEAUX DU BATIMENT

  Franciaország

 6. HUMANTEC GMBH

  Németország

  A HUMANTEC GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Profillemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenőanyagok, Autó-kenőanyagok, Nyersolajok, Lengéscsillapító tartók, Kenőanyagok, Autó-kenőanyagok, Nyersolajok, és Lengéscsillapító tartók. Székhelye Leopoldshöhe, Németország.