• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tartályos utánfutók

A keresés eredménye

Tartályos utánfutók - Import export

 1. LONGO EUROSERVICE

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A LONGO EUROSERVICE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari járművek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, truck with trailer, special excavators, trailers for industrial and commercial vehicles, Tartályos utánfutók, vacuum truck, industrial dust aspirators, vehicles for chemical baths, és self-discharging vacuum trucks. Székhelye Conversano, Olaszország.

 2. M.A.C. S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A M.A.C. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémciszternák, Tartályos utánfutók, tank trailers, lifting jacks, cargo trailers, Fémciszternák, laser cutting, tanks for liquid petroleum products, és Tartályos utánfutók. Székhelye Jesi, Olaszország.

 3. COMPOZZI

  Ukrajna

  A COMPOZZI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Plastic cisterns and tanks, Tanks made of composite material, és composite piping. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 4. LENKOMTECH

  Oroszország

  A LENKOMTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Tartályos utánfutók, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Penza, Oroszország.

 5. CANGÜLLER TREYLER

  Törökország

  A CANGÜLLER TREYLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenő tartályok, Billenő tartályok, és trailers. Székhelye Karabük, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MAS TRAILER TANKER

  Törökország

  A MAS TRAILER TANKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trailers, és fuel tanks. Székhelye Konya, Törökország.

 2. VERTRA TRAILER

  Törökország

  A VERTRA TRAILER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Felfekvő szerkezetek, nyergesvontatókhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, semi-trailers, Tartályos utánfutók, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, és farm trailers. Székhelye Konya, Törökország.

 3. MEZGIT PTO HIDROLIK POMPA VE YEDEK PARCA SAN TIC LTD STI

  Törökország

  A MEZGIT PTO HIDROLIK POMPA VE YEDEK PARCA SAN TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hidraulikus szivattyúk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, és Tartályos utánfutók. Székhelye Kemalpaşa, Törökország.

 4. TECIMER LTD

  Törökország

  A TECIMER LTD, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drinking water tanks, és water purifying plants. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S.

  Törökország

  A VUR-MAK VURUSKAN MAK SAN TIC A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Betongyártás - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, concrete-mixing units, Tartályos utánfutók, mobile concrete plants, és Scraping paddles for concrete mixers. Székhelye Mersin, Törökország.

 1. NPF MIDAS LTD.

  Ukrajna

  A NPF MIDAS LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kamionok - felfekvőszerkezetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, Tartályos utánfutók, roadgoing tractor, Construction of cisterns, és tanker trucks. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 2. SF YILDIZ

  Törökország

  A SF YILDIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Székhelye Konya, Törökország.

 1. O.ME.P.S. SILOTRAILERS

  Olaszország

  A O.ME.P.S. SILOTRAILERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tippers. Székhelye Battipaglia, Olaszország.

 2. ALTINORDU PAZARLAMA ITHALAT IHRACAT LTD. STI.

  Törökország

  A ALTINORDU PAZARLAMA ITHALAT IHRACAT LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is transport of dangerous goods, és chassis for semitrailers. Székhelye Kazan/ Ankara, Törökország.

 3. LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE

  Tunézia

  A LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Tartályos utánfutók, Mélyrakterű járművek, Kamionok - felfekvőszerkezetek, Billenőfelépítmények, haszongépjárművekhez, Tartályos utánfutók, Mélyrakterű járművek, és Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye BEN AROUS, Tunézia.

 4. GEBROEDERS CLAEYS EN ZONEN

  Belgium

  A GEBROEDERS CLAEYS EN ZONEN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, earthmoving machinery, animal haulage trailers, Tartályos utánfutók, és silo trailers. Székhelye Maldegem, Belgium.

 5. KNYNS

  Törökország

  A KNYNS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fuel tanks, used trailer, trucks with tipping body for waste transportation, és trailers for container transport. Székhelye Konya, Törökország.

 6. RIANDROS TRANS LTD

  Görögország

  A RIANDROS TRANS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Székhelye Eleysina, Görögország.

 7. LAMBRECHT NV

  Belgium

  A LAMBRECHT NV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tehergépkocsi-karosszéria gyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Pótkocsik haszongépjárművekhez, Tartályos utánfutók, Kamionok - felfekvőszerkezetek, Utánfutók és felépítmények haszongépjárművekhez, Pótkocsik haszongépjárművekhez, Tartályos utánfutók, és Kamionok - felfekvőszerkezetek. Székhelye Kortemark, Belgium.

 8. RELAX TECHNO FAB

  India

  A RELAX TECHNO FAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Petroleum Tanks. Székhelye Vadodara / Gujarat, India.

 1. SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A SOYDEMIR POLYESTER OTM. MAK. SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Poliészter. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autómentés, -vontatás - nagy teherautók, Tartályos utánfutók, Autómentés, -vontatás - nagy teherautók, Four-wheel drive cars, és Tartályos utánfutók. Székhelye Konya, Törökország.

 2. BESA ENDUSTRI OTOMOTIV

  Törökország

  A BESA ENDUSTRI OTOMOTIV, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carriage springs. Székhelye Karatay, Törökország.

 3. GILIGROUP

  Spanyolország

  A GILIGROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Tartályos utánfutók, farming industrial machinery, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, és Breeding farms. Székhelye Montgai, Spanyolország.

 4. ŞAHIN TANKER VE NAKLIYAT SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Törökország

  A ŞAHIN TANKER VE NAKLIYAT SAN. TIC. LTD. ŞTI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Székhelye Konya, Törökország.

 5. SECSANTREYLER

  Törökország

  A SECSANTREYLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Székhelye Mersin, Törökország.

 6. OYMAK MAKINA KIMYA ENDÜSTRI

  Törökország

  A OYMAK MAKINA KIMYA ENDÜSTRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trailers. Székhelye Hatay, Törökország.

 7. EXPOTRAILERS

  Törökország

  A EXPOTRAILERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Székhelye Ankara, Törökország.

 8. TÖKE TRAILER

  Törökország

  A TÖKE TRAILER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartálygépkocsik és silós járművek, metal tankers, Tankers, és Tartálygépkocsik és silós járművek. Székhelye Konya, Törökország.

 9. TDRMOTO

  Kína

  A TDRMOTO, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Székhelye Jinhua, Kína.

 10. TUERK GROUP

  Törökország

  A TUERK GROUP, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tartályos utánfutók. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes