• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tartályépítés - légi közlekedés

A keresés eredménye

Tartályépítés - légi közlekedés - Import export

 1. SAREM

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SAREM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Karbantartó vállalatok, ipari, Gépgyártás, általában - bérmunka, Tartályépítés - légi közlekedés, Zsaluzás, Karbantartó vállalatok, ipari, Gépgyártás, általában - bérmunka, Tartályépítés - légi közlekedés, és Zsaluzás. Székhelye Anglet, Franciaország.

 2. EUROPRECIS GALICIA S.L.

  Spanyolország

  A EUROPRECIS GALICIA S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés - eszközök és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, design of aeronautical parts, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 3. AERO 13 MAROC

  Marokkó

  A AERO 13 MAROC, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Tartályépítés - légi közlekedés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Surface treatment, és Welding. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 4. BRIVET MECANO SOUDURE

  Franciaország

  A BRIVET MECANO SOUDURE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Tartályépítés - légi közlekedés, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, Stainless steel metalwork, Tartályépítés - légi közlekedés, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Pontchateau, Franciaország.

 5. RAMPINELLI SPA

  Olaszország

  A RAMPINELLI SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályépítés - légi közlekedés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari berendezések, Mérnöki munka - ipari berendezések, heavy structural steelwork, food industry system design, és machining. Székhelye Albino, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PIPISTREL D.O.O.

  Szlovénia

  A PIPISTREL D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, Repülőgépmotorok, Tartályépítés - légi közlekedés, és Repülőgépmotorok. Székhelye Ajdovščina, Szlovénia.

 2. SUD AERO

  Franciaország

  A SUD AERO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Repülés és űrrepülés - repülőgépgyártás és tervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Tartályépítés - légi közlekedés, design of aeronautical parts, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Surface treatment, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Merville, Franciaország.

 3. CMA

  Franciaország

  A CMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépgyártás, általában - bérmunka. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, laser cutting units, Tartályépítés - légi közlekedés, Mechanized welding, és Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Székhelye Tarascon Sur Ariège, Franciaország.

 4. STCM

  Franciaország

  A STCM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, fine sheet metalwork subcontracting, laser cutting units, Tartályépítés - légi közlekedés, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Gesté, Franciaország.

 5. CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET

  Franciaország

  A CHAUDRONNERIE GENERALE LEON VEYRET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - légi közlekedés, Precíziós kazángyártás, metal boilerwork, és industrial boilermaking. Székhelye Romans Sur Isere, Franciaország.

 1. DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC

  Marokkó

  A DLM DELATTRE LEVIVIER MAROC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajfinomító berendezések és eszközök, Tartályépítés - légi közlekedés, Kőolajfinomító berendezések és eszközök, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye CASABLANCA, Marokkó.

 2. EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA

  Spanyolország

  A EQUIPOS INDUSTRIALES DE MANUTENCION SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, Tartályépítés - légi közlekedés, Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Alcala De Henares, Spanyolország.

 1. MILES-ASH LTD

  Egyesült Királyság

  A MILES-ASH LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, Tartályépítés - légi közlekedés, Fémtartályok, Tartályépítés - hajózás, Nehézkazángyártás, Tartályépítés - légi közlekedés, Fémtartályok, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Newtownabbey, Egyesült Királyság.

 2. KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU

  Ausztria

  A KOMMERZIALRAT ING. ERNST KURRI, MASCHINEN-, STAHL- UND KESSELBAU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, Tartályépítés - légi közlekedés, Gépgyártás, általában - bérmunka, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Wr. Neustadt, Ausztria.

 3. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Spanyolország

  A CALDERERIA DE HUMANES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályépítés - légi közlekedés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, Törők és őrlők - gépek és berendezések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, Nehézkazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Törők és őrlők - gépek és berendezések, Bányászat és kőfejtők - gépek és eszközök, és Nehézkazángyártás. Székhelye Humanes De Madrid, Spanyolország.

 4. ETABLISSEMENTS GLAUDE

  Franciaország

  A ETABLISSEMENTS GLAUDE, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Le Pechereau, Franciaország.

 5. TEMA ENGINEERING SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A TEMA ENGINEERING SERVICES LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Cardiff, Egyesült Királyság.

 6. GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED

  Egyesült Királyság

  A GARDNER AEROSPACE - BASILDON LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Nuneaton, Egyesült Királyság.

 7. CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL

  Spanyolország

  A CALDERERIA LOPEZ DE AVILA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályépítés - légi közlekedés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Nehézkazángyártás, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Valladolid, Spanyolország.

 8. SOCIETE NOUVELLE LOUIT

  Franciaország

  A SOCIETE NOUVELLE LOUIT, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - légi közlekedés, és Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Riscle, Franciaország.

 1. WERTYU

  Pitcairn

  A WERTYU, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályépítés - légi közlekedés. Székhelye Wawa, Pitcairn.

 2. AFM SRL

  Olaszország

 3. MEWA METALLWAREN GMBH PRODUKTION, VERTRIEB UND FEUERVERZINKEREI

  Németország

 4. GB TRADE TRANSPORT

  Törökország

  Verified by europages badge

  Our company GB TRADE & LOGISTICS, which operates in the land, air, and sea transportation, was established in Izmir. GB Logistics, which adopts the principle of gaining customer satisfaction by offering the best quality service in the most economical conditions with its vast supply network, responds to the foreign trade and logistics demands of companies with its expert staff. GB Trade & Logistics continues to invest in human resources and technology by taking advantage of globalization’s automation and digitalization opportunities. In this direction, it organizes all logistics services required by its customers in line with the expectations and needs of its customers and produces complete unique solutions. GB Trade & Logistics will strive to benefit from our group’s management resources, develop our products and services further and improve our corporate value. In addition to our logistic services, we have sourcing service for our customers who seek to import any kind of goods from Turkey. We have many manufacturers in our portfolio especially in packaging, construction and textile sectors. To inform as many people as possible about our vision for the future, we have developed a new corporate message: "EVOLVE YOUR DREAMS" Please do not hesitate to contact us for more information !

 5. PKD PRECISION SHEET METAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PKD PRECISION SHEET METAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Légi utasszállítás, és Légi utasszállítás. Székhelye Stoke-On-Trent, Egyesült Királyság.

 6. SEG FABRICATION LIMITED

  Egyesült Királyság