• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tartályépítés - hajózás

A keresés eredménye

Tartályépítés - hajózás - Import export

 1. AGNELLO METALLURGICA SRL

  Olaszország

  A AGNELLO METALLURGICA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Plazmavágó gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, certified metal carpentry, Tartályépítés - hajózás, és sheets made to measure. Székhelye Termini Imerese, Olaszország.

 2. COTERENA SL

  Spanyolország

  A COTERENA SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hajójavítás és karbantartás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, Tartályépítés - hajózás, shipyards, Repairs and maintenance, ship, és Onshore cogeneration. Székhelye Vigo-Pontevedra, Spanyolország.

 3. FUTUR NÀUTIC SL

  Spanyolország

  A FUTUR NÀUTIC SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, naval construction / shipbuilding, shipyards, Tartályépítés - hajózás, és shipyards. Székhelye BARCELONA, Spanyolország.

 4. BAUMIER SA

  Franciaország

  A BAUMIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, és subcontracting and mechanized welding. Székhelye La Garde, Franciaország.

 5. C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L.

  Olaszország

  A C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Montirone, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AEMN

  Franciaország

  A AEMN, tevékenységi ágazata Vörösréz kazánok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, Precíziós kazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, és tig welding. Székhelye Cordemais, Franciaország.

 2. BRIVET MECANO SOUDURE

  Franciaország

  A BRIVET MECANO SOUDURE, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Precíziós kazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes kazánok, Tartályépítés - légi közlekedés, Tartályépítés - hajózás, Rozsdamentes kazánok, Stainless steel metalwork, Tartályépítés - légi közlekedés, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Pontchateau, Franciaország.

 3. TISSOT SAS

  Franciaország

  A TISSOT SAS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki munka - ipari berendezések, Karbantartó vállalatok, ipari, Tartályépítés - hajózás, Mérnöki munka - ipari berendezések, industrial assemblies, Karbantartó vállalatok, ipari, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Cahors, Franciaország.

 4. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Málta

  A STEELWORKSOLUTIONS.LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőszerkezetek, Tartályépítés - hajózás, welding, heavy metal structural work, Csőszerkezetek, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye St Julian's, Málta.

 5. IRUMAR

  Spanyolország

  A IRUMAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályépítés - hajózás. Székhelye Galdakao, Spanyolország.

 1. C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL

  Olaszország

  A C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, machining, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Santa Maria La Carità, Olaszország.

 2. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Spanyolország

  A PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tartályépítés - hajózás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Precíziós kazángyártás, Kazán- és tartályépítés, Könnyűfém kazánok, Rozsdamentes kazánok, Precíziós kazángyártás, Kazán- és tartályépítés, Könnyűfém kazánok, és Rozsdamentes kazánok. Székhelye As Pontes-A Coruña, Spanyolország.

 1. TOMSTEEL SARL

  Franciaország

  A TOMSTEEL SARL, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, Karbantartó vállalatok, ipari, industrial pipes, Tartályépítés - hajózás, Karbantartó vállalatok, ipari, és Locksmithing. Székhelye Cambo-Les-Bains, Franciaország.

 2. AALBORG INDUSTRIES A/S

  Dánia

  A AALBORG INDUSTRIES A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, Hőcserélők, Lamellás fűtőtestek, Kazánok, ipari fűtéshez, Tartályépítés - hajózás, Hőcserélők, Lamellás fűtőtestek, és Kazánok, ipari fűtéshez. Székhelye Aalborg, Dánia.

 3. F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C.

  Olaszország

  A F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C., tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, metal structural work products, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Imola, Olaszország.

 4. CONTAINER SERVICE RAVENNA S.R.L.

  Olaszország

  A CONTAINER SERVICE RAVENNA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Konténergyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, Tartályépítés - hajózás, Nehézkazángyártás, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Ravenna, Olaszország.

 5. ALFA AUTOMATION S.R.L.

  Olaszország

  A ALFA AUTOMATION S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Gottolengo, Olaszország.

 6. TECAM S.R.L.

  Olaszország

  A TECAM S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Cuneo, Olaszország.

 7. MANCINO MASSIMO

  Olaszország

  A MANCINO MASSIMO, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, Kovácsmunkák, Tartályépítés - hajózás, és Kovácsmunkák. Székhelye Alice Castello, Olaszország.

 8. OFFICINA FRATELLI BERTOLOTTI S.P.A.

  Olaszország

  A OFFICINA FRATELLI BERTOLOTTI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, terminals for electric lines and cables, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Volpiano, Olaszország.

 1. METALARREDO S.R.L.

  Olaszország

  A METALARREDO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, products and supplies for chemist's, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Triuggio, Olaszország.

 2. C.M.V. S.R.L.

  Olaszország

  A C.M.V. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, metal stamping, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Valbrembo, Olaszország.

 3. D.D.S. DI DAL SASSO DEMMIS

  Olaszország

  A D.D.S. DI DAL SASSO DEMMIS, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, Alumínium ablakok, Tartályépítés - hajózás, és Alumínium ablakok. Székhelye Pray, Olaszország.

 4. DECIA VALTER

  Olaszország

  A DECIA VALTER, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Finale Ligure, Olaszország.

 5. MORINA FRANCO

  Olaszország

  A MORINA FRANCO, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Bricherasio, Olaszország.

 6. C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C.

  Olaszország

  A C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C., tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, drawing metals, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Bareggio, Olaszország.

 7. MILES-ASH LTD

  Egyesült Királyság

  A MILES-ASH LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazán- és tartályépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nehézkazángyártás, Tartályépítés - légi közlekedés, Fémtartályok, Tartályépítés - hajózás, Nehézkazángyártás, Tartályépítés - légi közlekedés, Fémtartályok, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Newtownabbey, Egyesült Királyság.

 8. BASSO FRANCO S.R.L.

  Olaszország

  A BASSO FRANCO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, Alumínium ablakok, Tartályépítés - hajózás, és Alumínium ablakok. Székhelye Fontaniva, Olaszország.

 9. ARMAFER S.R.L.

  Olaszország

  A ARMAFER S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, metal components and parts for the building trade, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 10. T.W.F. S.R.L.

  Olaszország

  A T.W.F. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nehézkazángyártás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályépítés - hajózás, construction of large raised mushroom-tanks for water supply, és Tartályépítés - hajózás. Székhelye Cervignano Del Friuli, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes