• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • talajművelő gépek és eszközök

A keresés eredménye

Talajművelő gépek és eszközök - Import export

 1. S&M AGRICOLE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A S&M AGRICOLE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság, Vetőgépek és eszközök, Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, Talajművelő gépek és eszközök, spare parts, wholesale, production of agricultural machinery, Mezőgazdaság, és scrub-clearers for large areas. Székhelye Ingwiller, Franciaország.

 2. INGAUNA VAPORE SRL

  Olaszország

  A INGAUNA VAPORE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kazánok, ipari fűtéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hőerőművek, Talajművelő gépek és eszközök, gas steam generators for heating plants, Hőerőművek, Talajművelő gépek és eszközök, és heat treatment. Székhelye Castelbianco, Olaszország.

 3. MIPE VIVIANI SRL

  Olaszország

  A MIPE VIVIANI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajművelő gépek és eszközök. Székhelye Monteriggioni, Olaszország.

 4. TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY

  Törökország

  A TOSCANO AGRICULTURAL MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, farm machinery, Farm tools, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, és Talajművelő gépek és eszközök. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 5. LENKOMTECH

  Oroszország

  A LENKOMTECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tartályos utánfutók, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Tartályos utánfutók, Mezőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, és Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Székhelye Penza, Oroszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GRAMEGNA S.R.L.

  Olaszország

  A GRAMEGNA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, spading machines, és hoeing machines. Székhelye Broni, Olaszország.

 2. DE BESTRATER

  Belgium

  A DE BESTRATER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Útépítés - anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, és Talajművelő gépek és eszközök. Székhelye Beverlo, Belgium.

 3. WOLFF-WEYLAND

  Luxemburg

  A WOLFF-WEYLAND, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, tractor, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Noerdange, Luxemburg.

 4. ANDREAS STIHL, S.A.

  Portugália

  A ANDREAS STIHL, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, és Talajművelő gépek és eszközök. Székhelye Sintra, Portugália.

 5. DE BRUYCKER

  Belgium

  A DE BRUYCKER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, used machinery bought and sold, hire and sale of construction machinery, és construction site machinery rental. Székhelye Oostende, Belgium.

 1. SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE

  Franciaország

  A SOCIETE DES ETS LOUIS QUIVOGNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Talaj-előkészítés, Talajművelő gépek és eszközök, farm machinery, farming industrial machinery, és Talaj-előkészítés. Székhelye Jussey, Franciaország.

 2. MAES

  Belgium

  A MAES, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Kerti szerszámok, Talajművelő gépek és eszközök, Kerti szerszámok, és articles for plumbing. Székhelye Kasterlee, Belgium.

 1. PRODIAFIX-LUX

  Luxemburg

  A PRODIAFIX-LUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyémántszerszámok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Talajművelő gépek és eszközök, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, és Talajművelő gépek és eszközök. Székhelye Esch Sur Alzette, Luxemburg.

 2. SIMA S.R.L.

  Olaszország

  A SIMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajművelő gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is multi-blade cutters. Székhelye Ripa Teatina, Olaszország.

 3. KUHN HUARD SA

  Franciaország

  A KUHN HUARD SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajművelő gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is farming machinery, agricultural machinery carried and towed, forest machinery work, és forest barking machines. Székhelye Châteaubriant Cedex, Franciaország.

 4. TOMENZOLI S.R.L.

  Olaszország

  A TOMENZOLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, beach cleaners, és swathers. Székhelye Monzambano, Olaszország.

 5. DI CASA TARIMAS

  Spanyolország

  A DI CASA TARIMAS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajművelő gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is laminated flooring. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 6. AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA

  Portugália

  A AGROLIMA - COMÉRCIO DE MAQUINAS AGRICOLAS E INDUSTRIAIS, LDA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, és Talajművelő gépek és eszközök. Székhelye Seara, Portugália.

 7. DUCHESNE LOCATION

  Belgium

  A DUCHESNE LOCATION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Talajművelő gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is street works machinery rental. Székhelye Huy, Belgium.

 8. FAE GROUP S.P.A. DIVISIONE PRIMETECH

  Olaszország

  A FAE GROUP S.P.A. DIVISIONE PRIMETECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Talajművelő gépek és eszközök, Talajművelő gépek és eszközök, és machinery and equipment for road and motorway maintenance. Székhelye Sarnonico, Olaszország.

 1. ETRAMO

  Belgium

  A ETRAMO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajművelő gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szivattyúk, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szivattyúk, és gardening machines. Székhelye Wijnegem, Belgium.

 2. CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL

  Svájc

  A CRETTENAND MACHINES AGRICOLES SÀRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Conthey, Svájc.

 3. XELAN INTERNATIONAL GMBH

  Németország

  A XELAN INTERNATIONAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Simmerath, Németország.

 4. HEBETECHNIK KOSTINEK

  Németország

  A HEBETECHNIK KOSTINEK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, és Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Székhelye Karlsruhe, Németország.

 5. DOMS - VAN DEN BOSSCHE

  Belgium

  A DOMS - VAN DEN BOSSCHE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok, nem motoros, Talajművelő gépek és eszközök, Szerszámok, nem motoros, garden machine hire and repairs, Talajművelő gépek és eszközök, és electric lift truck hire. Székhelye Lier, Belgium.

 6. MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL

  Ausztria

  A MASCHINENRING ENNS- PALTENTAL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, Permetezőgépek, mezőgazdasági, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Vetőgépek és eszközök, és Permetezőgépek, mezőgazdasági. Székhelye Liezen, Ausztria.

 7. AGROMET

  Spanyolország

  A AGROMET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajművelő gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, mezőgazdasági -, és Gépek és eszközök, mezőgazdasági -. Székhelye Ejea De Los Caballeros, Spanyolország.

 8. INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L.

  Olaszország

  A INNOVATION TECHNOLOGY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajművelő gépek és eszközök. Székhelye Belmonte Calabro, Olaszország.

 9. ETRAMA SA

  Svájc

  A ETRAMA SA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság, Mezőgazdasági berendezések és felszerelések, Mező- és erdőgazdasági gépek és tartozékok, Talajművelő gépek és eszközök, és Traktorok és pótkocsik (utánfutók) mezőgazdaság. Székhelye Etagnières, Svájc.

 10. VELES AGRO LTD.

  Ukrajna

  A VELES AGRO LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Talajművelő gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mechanical Seeders, Pneumatic seeders, harrow disks, és ploughs. Székhelye Odessa, Ukrajna.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Talajművelő gépek és eszközök - Import export

Találatok száma

27 999 Vállalat