• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • takarmányszéna és -szalma

A keresés eredménye

Takarmányszéna és -szalma - Import export

 1. SARL TASCHET

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SARL TASCHET, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is medical herbs, Hay, Alfalfa bales, Alfalfa feed, Hay and straw, Unbaled alfalfa hay, Sale of straw, Alfalfa straw mix, és Fodder. Székhelye Roiffé, Franciaország.

 2. FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L.

  Spanyolország

  Verified by europages badge

  A FORRAJES Y PAJA LOS VENTEROS S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is top quality straw, pressed straw, wheat straw, wheat hay, oat straw, alfalfa, és cattle feed. Székhelye La Campana-Sevilla, Spanyolország.

 3. TRONAGERGAARD STRAW

  Dánia

  Verified by europages badge

  A TRONAGERGAARD STRAW, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányszéna és -szalma, animal food, wood bark, straw, straws, bark for mulch, straw and hay, animal fodder equipment, és farm equipment. Székhelye Slagelse, Dánia.

 4. ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ST. HIPPOLYT MUEHLE EBERT GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Dielheim, Németország.

 5. UNIVERT FOIN

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A UNIVERT FOIN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is straw, medical herbs, fodder, straw and hay, Hay, Production transformation of small and big bales, Small dedusted forage bales, Production of small hay bales, és Straw bale walls made to measure. Székhelye Bouzonville, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EARL DE LA ROMANE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EARL DE LA ROMANE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Trade of fodder, Trade of hay, Import-export fodder, French fodder, Hay, Feed for livestock, Long-stem hay, Short-stem hay, és Sale of fodder. Székhelye Blet, Franciaország.

 2. DUREPAIRE

  Franciaország

  A DUREPAIRE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pellet feeds, és medical herbs. Székhelye Verdille, Franciaország.

 3. ALFALFA MONEGROS

  Spanyolország

  A ALFALFA MONEGROS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányszéna és -szalma, és Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Sariñena-Huesca, Spanyolország.

 4. ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY

  Törökország

  A ERDALLAR AGRICULTURAL MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Utánfutók - mezőgazdaság. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - gépek és eszközök, Takarmányszéna és -szalma, Mezőgazdaság - gépek és eszközök, trailer, fodder mix, és Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Balikesir, Törökország.

 5. BARENBRUG FRANCE

  Franciaország

  A BARENBRUG FRANCE, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lawns, sports ground turf regeneration, és biostimulants. Székhelye Marne La Vallée Cedex 3, Franciaország.

 1. KUHN

  Franciaország

  A KUHN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Permetezőgépek, mezőgazdasági, Takarmányszéna és -szalma, Permetezőgépek, mezőgazdasági, Takarmányszéna és -szalma, haymaking machinery, és manure spreaders. Székhelye Saverne Cedex, Franciaország.

 2. TRANSPORT FOURNIER

  Franciaország

  A TRANSPORT FOURNIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is road transport of merchandise, Hay, és cereals and grains. Székhelye Tourtenay, Franciaország.

 1. COABA

  Spanyolország

  A COABA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Barrax-Albacete, Spanyolország.

 2. PROFARRATGES BALAGUER S.L

  Spanyolország

  A PROFARRATGES BALAGUER S.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Balaguer, Spanyolország.

 3. ANGERMUND GMBH & CO KG

  Németország

  A ANGERMUND GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Készen összekevert állat- és baromfitápok, és Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Wuppertal, Németország.

 4. DIRK DE BAERE

  Belgium

  A DIRK DE BAERE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged corn, Hay, pellet feeds, és stable manure. Székhelye Knesselare, Belgium.

 5. AGRA INVEST, A.S.

  Szlovákia

  A AGRA INVEST, A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hay, wheat, barley, és straw and hay. Székhelye Banská Bystrica, Szlovákia.

 6. SARL DOMAINE DE FRAY

  Franciaország

  A SARL DOMAINE DE FRAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is straw, és olive oil. Székhelye Saint Martin De Crau, Franciaország.

 7. ALEJANDRO MONTES MUÑOZ

  Spanyolország

  A ALEJANDRO MONTES MUÑOZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Villodrigo-Palencia, Spanyolország.

 8. CEREALES UTRERA, S.L.

  Spanyolország

  A CEREALES UTRERA, S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Takarmányszéna és -szalma, Straw, és Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Utrera, Spanyolország.

 1. SC ELUNOS SRL

  Románia

  A SC ELUNOS SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdaság - szolgáltatások, Vegyi trágyázószerek, Takarmányszéna és -szalma, Készen összekevert állat- és baromfitápok, Mezőgazdaság - szolgáltatások, Vegyi trágyázószerek, Takarmányszéna és -szalma, és Készen összekevert állat- és baromfitápok. Székhelye Gaesti, Románia.

 2. STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH

  Ausztria

  A STREUFLO PRODUKTIONS- UND VERTRIEBSGMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is biological feeds, és pellet feeds. Székhelye Zahling, Ausztria.

 3. ALBSTREU

  Németország

  A ALBSTREU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Neufra, Németország.

 4. OVALI YEM SANAYI

  Törökország

  A OVALI YEM SANAYI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Eledel, háziállatoknak, fodder mix, fodder, food for animals and zootechnics, és Eledel, háziállatoknak. Székhelye Erzurum, Törökország.

 5. WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG

  Németország

  A WILHELM STRÖH JUN. GMBH & CO. KG, tevékenységi ágazata Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, Eledel, háziállatoknak, Haszonállat és baromfi - eleség, Takarmányszéna és -szalma, Szemes takarmány, állatok és baromfi etetése, Eledel, háziállatoknak, Haszonállat és baromfi - eleség, és Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Hobbersdorf, Németország.

 6. DUMONT DANIEL ET FREDERIC

  Franciaország

  A DUMONT DANIEL ET FREDERIC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is straw, fodder, és goods transport and forwarding. Székhelye Chauvirey Le Chatel, Franciaország.

 7. RECOPAJA,S.L.

  Spanyolország

  A RECOPAJA,S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Huesca, Spanyolország.

 8. PETER LÜCK E.K.

  Németország

  A PETER LÜCK E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Parafa dugók, Faáruk, Képkeretek és - szegélyek, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Parafa dugók, Faáruk, és Képkeretek és - szegélyek. Székhelye Mannheim, Németország.

 9. ALVER HOLZ

  Németország

  A ALVER HOLZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Pirmasens, Németország.

 10. CHUCHI TRANSPORTES S.L.

  Spanyolország

  A CHUCHI TRANSPORTES S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Takarmányszéna és -szalma. Székhelye Pedrosillo El Ralo Salamanca, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes