• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tűlevelű fák

A keresés eredménye

Tűlevelű fák - Import export

 1. TECHSEALAB

  Franciaország

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB is a Brittany-based company that specialises in marine and terrestrial plant-based biotechnologies. TECHSEALAB delivers technologies for: - the creation of organic active ingredients (obtained using our proprietary technologies) in liquid, solid or cream form using carefully selected raw materials harvested at an exceptional site at the southern extremity of Finistere, - the formulation of finished products mainly destined for agricultural markets. TECHSEALAB offers natural alternatives by promoting the use of algae and plants. These natural alternatives are a response to the needs of our customers from around the world, proof of our determination to promote our international vocation. Products from TECHSEALAB are intended for field crops, but also for vines, orchards, nurseries, arboriculture, horticulture, etc.

 2. HD2412

  Dánia

  A HD2412, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Székhelye Viborg, Dánia.

 3. P.P.H. VIRPOL

  Lengyelország

  A P.P.H. VIRPOL, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is artificial christmas tree, christmas trees, artificial trees, és Christmas decorations. Székhelye Myszków, Lengyelország.

 4. RASADNIK DJERA

  Szerbia

  A RASADNIK DJERA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csemetekerti növények, Tűlevelű fák, deciduous leaf plants, Csemetekerti növények, és Tűlevelű fák. Székhelye Veliki Siljegovac, Szerbia.

 5. EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE

  Franciaország

  A EARL DES PÉPINIÈRES GRANGE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Székhelye Craintilleux, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BOOMKWEKERIJEN ARBOR

  Belgium

  A BOOMKWEKERIJEN ARBOR, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lombos fák és bokrok, Tűlevelű fák, Lombos fák és bokrok, és Tűlevelű fák. Székhelye Houtvenne, Belgium.

 2. ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO.

  Ukrajna

  A ENTREPRENEUR NAUMENKO V.F. CO., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import / export - fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tűlevelű fák, dry-box containers, Hardwoods, Tűlevelű fák, és Hardwood sawn timber. Székhelye Romny, Ukrajna.

 3. FYTAGORA ZACHAROGIANNIS

  Görögország

  A FYTAGORA ZACHAROGIANNIS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nurseries. Székhelye Athens, Görögország.

 4. PERFECT GREEN - CHOINKI.COM

  Lengyelország

  A PERFECT GREEN - CHOINKI.COM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is christmas trees, és coniferous seedlings. Székhelye Tychowo, Lengyelország.

 5. ALTITUDE 500 SA

  Belgium

  A ALTITUDE 500 SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tűlevelű fák, christmas trees, Tűlevelű fák, és coniferous seedlings. Székhelye Neufchateau, Belgium.

 1. CHRISTBAUMFARM LEBER GBR

  Németország

  A CHRISTBAUMFARM LEBER GBR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is christmas trees. Székhelye Nordrhein-Westfalen-Winterberg, Németország.

 2. RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH

  Cseh Köztársaság

  A RADHOŠŤTRANS - PRODEJ VÁNOČNÍCH STROMKŮ Z ČECH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Székhelye Střítež Nad Bečvou, Cseh Köztársaság.

 1. FYTORIA KOUGIOUMTZIDI

  Görögország

  A FYTORIA KOUGIOUMTZIDI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nurseries, és green plants. Székhelye GIANNITSA, Görögország.

 2. LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR

  Belorusszia

  A LESNOY SELEKCIONNO-SEMENOVODCHESKIY CENTR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vegetable plant seedlings in honeycomb containers, és garden plants. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 3. SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX''

  Lengyelország

  A SZKÓŁKA DRZEW I KRZEWÓW OZDOBNYCH "LARIX'', vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tűlevelű fák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hardwoods, és conifers. Székhelye Stryków, Lengyelország.

 4. ROSLIN

  Ukrajna

  A ROSLIN, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Műkertészet - kertművészet, Tűlevelű fák, Műkertészet - kertművészet, és Tűlevelű fák. Székhelye Podbirtsi, Lvov Region, Ukrajna.

 5. CENTRUM OGRODNICZE OGRÓD ŚLĄSKI

  Lengyelország

Találjon ajánlatokat: