• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tüzelőanyagok- folyékony

A keresés eredménye

Tüzelőanyagok- folyékony - Import export

 1. SIBSTAR GROUP

  Kirgizisztán

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group is your reliable partner for the supply of thermal coal since 2019. We are a major supplier of «D», «G», and «T» grades of hard coal. It is widely used as fuel for household needs, completely necessary for foundries operation and is used by thermal power plants for electricity generation. Over the entire period of our activity, we have supplied more than 1 000 000 tons of coal. We are focused on supporting the global industry by ensuring stable supplies of high-quality products. We strive for long-term and mutually beneficial relationships with our clients and partners, providing the best service and optimal solutions. SIBSTAR Group supplies energy resources all over the world. Thanks to our reliable partnerships and extensive logistics network, we guarantee on-time and safe delivery of our products anywhere in the world. Energy shipments are carried out to the largest manufacturing giants. Our key partners are large industrial enterprises of China, India and Turkey. SIBSTAR is a dynamically developing company. We expand geography of cooperation, as well as the structure of supplied products. Our goal is to provide stable supplies to keep your production processes running. We are in a process of development petroleum supply.

 2. ADAMOL GMBH

  Ausztria

  A ADAMOL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, folyékony. Tevékenykedik a következő ágazatokban is motor oils, greases, antifreeze liquid, és distilled water. Székhelye Wien, Ausztria.

 3. HABCO D.O.O.

  Szlovénia

  A HABCO D.O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Import-export – ügynökök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Paraffinok, Tüzelőanyagok, folyékony, Vegyi trágyázószerek, Paraffinok, Tüzelőanyagok, folyékony, és Vegyi trágyázószerek. Székhelye Lendava, Szlovénia.

 4. HENS VAN MEULDER

  Belgium

  A HENS VAN MEULDER, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, folyékony. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolajellátás, Kőolajellátás, lubricating oil, és services for the crude oil industry. Székhelye Bornem, Belgium.

 5. CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS

  Törökország

  A CEVHER SMART FIRE STARTER & FUEL SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kölni. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, Tüzelőanyagok, folyékony, és fuel. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PETRONOVA SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PETRONOVA SP. Z O.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Benzin - üzemanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Folyékonypropángáz-gyártó berendezések, Tüzelőanyagok, folyékony, fuel distributor, Folyékonypropángáz-gyártó berendezések, Tüzelőanyagok, folyékony, és gas compressors. Székhelye Ostrów Wlkp., Lengyelország.

 2. HENRI HOTZ AG

  Svájc

  A HENRI HOTZ AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Dübendorf, Svájc.

 3. JUING-OIL GMBH

  Németország

  A JUING-OIL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Lüdenscheid, Németország.

 4. GINOUVES GEORGES SAS

  Franciaország

  A GINOUVES GEORGES SAS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Kerozin. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, low-sulphur diesel fuel, diesel fuel and derivatives, és Tüzelőanyagok, folyékony. Székhelye La Garde, Franciaország.

 5. POLLET

  Belgium

  A POLLET, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, Tüzelőanyagok, folyékony, lubricants, és lubricating oil. Székhelye Herentals, Belgium.

 1. PARTS ATTACK GMBH

  Németország

  A PARTS ATTACK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Motorkerékpárok - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Bochum, Németország.

 2. CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Németország

  A CMH CREATIV-METALL UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Import-export - gépipar. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Kerti bútorok és kerti díszek, Tüzelőanyagok, folyékony, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, és Kerti bútorok és kerti díszek. Székhelye Erfurt, Németország.

 1. TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG

  Németország

  A TUDAPETROL MINERALÖLERZEUGNISSE NILS HANSEN KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. FGS LUBRICANTS

  Németország

  A FGS LUBRICANTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin - üzemanyagok, Fűtőolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Benzin - üzemanyagok, Fűtőolaj, és Tüzelőanyagok, folyékony. Székhelye Überlingen, Németország.

 3. HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE

  Németország

  A HANSJÖRG SEIPEL, MARKENSCHMIERSTOFFE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Friedberg, Németország.

 4. WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR

  Németország

  A WESTANOL MARKENSCHMIERSTOFFE GBR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Kronshagen, Németország.

 5. BOOST OIL E.K.

  Németország

  A BOOST OIL E.K., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Fűtőolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Bremen, Németország.

 6. OEL-TECH

  Németország

  A OEL-TECH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fűtőolaj. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Kenőolajok, Nyersolajok, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Kenőolajok, és Nyersolajok. Székhelye Freiburg, Németország.

 7. LLC RESOURCE TRADING

  Oroszország

  A LLC RESOURCE TRADING, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, folyékony. Székhelye Moscow, Oroszország.

 8. KORFEZ POLIMER

  Törökország

  A KORFEZ POLIMER, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, folyékony. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Polimerek, scrap recycling, Plastics - raw materials, Polimerek, és petrochemical products. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A.

  Románia

  A CONSTAM METAL SI INDUSTRIE S.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, Hengerelt huzal - vasfémek, Profillemezek - vasfémek, Tüzelőanyagok, folyékony, Hengerelt huzal - vasfémek, és Profillemezek - vasfémek. Székhelye Buzau, Románia.

 2. VLAAMSE OLIECENTRALE

  Belgium

  A VLAAMSE OLIECENTRALE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, folyékony. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Benzin - üzemanyagok, Autó-kenőanyagok, Benzin - üzemanyagok, és Autó-kenőanyagok. Székhelye Herentals, Belgium.

 3. COMFORT ENERGY

  Belgium

  A COMFORT ENERGY, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, folyékony. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autó-kenőanyagok, Benzin - üzemanyagok, Autó-kenőanyagok, és Benzin - üzemanyagok. Székhelye Hasselt, Belgium.

 4. WÄLDERHAUS BAU- UND BAUSTOFFHANDELSGES. M.B.H. & CO.KG

  Ausztria

  A WÄLDERHAUS BAU- UND BAUSTOFFHANDELSGES. M.B.H. & CO.KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Építőanyagok, reakciómentes. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, és Tüzelőanyagok, folyékony. Székhelye Bezau, Ausztria.

 5. FERNAND BRAICHET ET CIE, SUCC. BG SÀRL

  Svájc

  A FERNAND BRAICHET ET CIE, SUCC. BG SÀRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtőolaj, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Fűtőolaj, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Porrentruy, Svájc.

 6. D.I.C.A. S.A.S.

  Olaszország

  A D.I.C.A. S.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, folyékony. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kenőolajok, Nyersolajok, Kenőolajok, Nyersolajok, és form oils. Székhelye Roma, Olaszország.

 7. FOURNIER-CAVOS

  Belgium

  A FOURNIER-CAVOS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, szilárd. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, folyékony, Autó-kenőanyagok, Tüzelőanyagok, folyékony, és Autó-kenőanyagok. Székhelye Menen, Belgium.

 8. MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA.

  Portugália

  A MOREIRA GONÇALVES & CIA., LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Abroncsok és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Autó-kenőanyagok, Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Autó-kenőanyagok, Benzin - üzemanyagok, Gázolaj, és Tüzelőanyagok, folyékony. Székhelye Campo Vlg, Portugália.

 9. COMBUSTIBLES ARAGÓN

  Spanyolország

  A COMBUSTIBLES ARAGÓN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüzelőanyagok, folyékony. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fuel filling. Székhelye Zaragoza, Spanyolország.

 10. OLYMPIA LUBE OIL GMBH

  Németország

  A OLYMPIA LUBE OIL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, Kenőanyagok, Tüzelőanyagok, üzemanyagok és adalékok, Gázolaj, Tüzelőanyagok, folyékony, és Kenőanyagok. Székhelye Frankfurt, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes