• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez

A keresés eredménye

Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez - Import export

 1. IMETA SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Manufacturer of mandrels and rollers, dedicated to ensuring the best seaming of any type of can, for any can maker, and for any manufacturer of seaming machines, with a view to meeting the most varied needs of the end users of these products, in the food, beverage and general sectors. Manufacture of conversion kits and spare parts for seaming machines. Format conversion equipment (box/cover) for each model.

 2. FRATELLI BELLEGRANDI DI COTTINI & ROVIZZI SNC

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Manufacturing of collet chucks under the patented trademark FB MANDRINI A PINZA, hydraulic chucks, pneumatic chucks with integrated cylinder, hydraulic chucks with integrated cylinder, pneumatic/hydraulic static bases, cutters, collets, hydraulic chucks with incorporated MITN cylinder and expanding collet chucks for reworking parts on the hole.

 3. SIGMA SPANNTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SIGMA SPANNTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Inzigkofen, Németország.

 4. MECCANICA ARNES

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MECCANICA ARNES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Menetvágó gépek (belső menet). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, tapping machines, electronic threading machine, spindles for lathes, Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Milling arbors, self-centering spindles, spindles for machine tools, és toolholder. Székhelye Cavriago, Olaszország.

 5. TDG CLAMPING SOLUTIONS

  Spanyolország

  A TDG CLAMPING SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Gernika-Lumo, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH

  Németország

  A JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Hofkirchen, Németország.

 2. GAETANO CAPORALI SRL

  Olaszország

  A GAETANO CAPORALI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vices, cnc tools, Chucks, és spindles for machine tools. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

 3. BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC

  Belorusszia

  A BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tightening clamps, spindles for machine tools, és toolholder. Székhelye Baranovichi, Belorusszia.

 4. WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K.

  Németország

  A WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Plochingen, Németország.

 5. ROTOMORS FRANCE

  Franciaország

  A ROTOMORS FRANCE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is spindles for machine tools, és palletising machines. Székhelye Villemoirieu, Franciaország.

 1. EMAC-TOOLS SRL

  Olaszország

  A EMAC-TOOLS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is toolholder, tapping machines, és mandrel inspection. Székhelye Torino, Olaszország.

 2. SE.RI.NEX S.R.L.

  Olaszország

  A SE.RI.NEX S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is locking rings. Székhelye Annone Di Brianza, Olaszország.

 1. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Olaszország

  A TECNOLOGIE FRB S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pullers, industrial tools, és tailstocks. Székhelye Borgonuovo Di Sasso Marconi, Olaszország.

 2. BOTTELLI SRL

  Olaszország

  A BOTTELLI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is components for mandrels, és toolholder. Székhelye Sumirago, Olaszország.

 3. SC NEMACOLY SRL

  Románia

  A SC NEMACOLY SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Focsani, Románia.

 4. MECCANICA SCOTTI S.R.L.

  Olaszország

  A MECCANICA SCOTTI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tool benches for metal working, self-centering spindles, és pullers. Székhelye Cornate D'adda, Olaszország.

 5. REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU

  Lengyelország

  A REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szerszámgépalkatrészek és -tartozékok fémek megmunkálására és feldolgozására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, lathing tools, grinders, és industrial slotters. Székhelye Koronowo, Lengyelország.

 6. FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI

  Olaszország

  A FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mandrel inspection, machine shop work and related services, precision machining, és internal grinding. Székhelye Romano Canavese, Olaszország.

 7. SMZ ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A SMZ ITALIA S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mandrel inspection. Székhelye Volpiano, Olaszország.

 8. GÜNDOGDU ENDÜSTRI

  Törökország

  A GÜNDOGDU ENDÜSTRI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is turned small metal parts, és cutters and heads for interchangeable knives. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. SCHUNK

  Belgium

  A SCHUNK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Erembodegem, Belgium.

 2. THORMAC ENGINEERING LTD

  Írország

  A THORMAC ENGINEERING LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Műanyagok - háztartási cikkek, Műanyag profilok, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Műanyagok - háztartási cikkek, és Műanyag profilok. Székhelye Kilrush, Írország.

 3. SCHRENK GMBH

  Németország

  A SCHRENK GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Szaniter szerelvények, Vas- és fémáruk, Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Épületvasalások, Szaniter szerelvények, Vas- és fémáruk, és Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Zimmern, Németország.

 4. GFB GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A GFB GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is supplies for machine tools for precision and high precision mechanical work. Székhelye Castano Primo, Olaszország.

 5. KOMTAŞ MAKINE

  Törökország

  A KOMTAŞ MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Konya, Törökország.

 6. NUOVA PTM MECCANICA SRL

  Olaszország

  A NUOVA PTM MECCANICA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tailstocks, és front motor pullers. Székhelye Monteveglio, Olaszország.

 7. ROCAST SRL

  Románia

  A ROCAST SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal fasteners, és stainless steel fixing items. Székhelye Bucuresti, Románia.

 8. EBERHARDT WERKZEUGBAU GMBH

  Németország

  A EBERHARDT WERKZEUGBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, nem motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, Szerszámok, motoros, Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, és Szerszámok, motoros. Székhelye Cleebronn, Németország.

 9. PRATT BURNERD INTERNATIONAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PRATT BURNERD INTERNATIONAL LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, és Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Elland, Egyesült Királyság.

 10. C R D TOOL & ENGINEERING LTD

  Egyesült Királyság

  A C R D TOOL & ENGINEERING LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez, és Tüskék és nyeregszegcsúcsok szerszámgépekhez. Székhelye Manningtree, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes