• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tégla

A keresés eredménye

Tégla - Import export

 1. KALSEDON STONE

  Törökország

  Verified by europages badge

  Kalsedon Stone is a leading manufacturer specializing in producing high-quality Artificial Cultured Stone & Brick from Ankara, Turkey. We offer a range of products, including Brick and Stone Systems, with various styles and textures to suit different design needs, as well as Panel Systems. Our products are versatile and used for interior and exterior wall cladding in various settings, including home decoration, villas, landscapes, apartments, hotels, parks, golf courses, pubs, cafes, entertainment venues, residential halls, and more. Our wide portfolio is renowned for its remarkable features, including waterproofing, fire resistance, sound absorption, and heat insulation, making them energy-efficient and lightweight. They weigh only ½ or 1/3 the weight of the natural stone. At Kalsedon Stone, we take pride in our commitment to customer satisfaction. Therefore, we strive to promptly respond to and resolve any inquiries or requests from our clients about our expanded services to enhance our offerings. Our products have met international quality and durability standards, making us a reliable partner for artificial cultured Stone & Brick. We export our products worldwide, and Kalsedon Stone is your one-stop destination for high-quality artificial cultured stone & brick. Please don't hesitate to contact us for more information or explore our product range on our website.

 2. GB GROUP 3D DECOR LTD

  Egyesült Királyság

  Verified by europages badge

  A GB GROUP 3D DECOR LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Épületfelszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gipszlemezek, Tapéták, Gipsz és gipsztermékek, Építőanyagok, Tégla, wall decorations, Gipszlemezek, interior decoration, és Tapéták. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 3. REVOBRIC

  Franciaország

  A REVOBRIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatkő. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tégla, Tégla, wall decorations, és wall coverings. Székhelye Villeneuve Loubet, Franciaország.

 4. LES TERRES CUITES D'AIZENAY

  Franciaország

  A LES TERRES CUITES D'AIZENAY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Terrakotta cserép és csempe, Égetett agyag burkolat, terracotta facing bricks, Terrakotta cserép és csempe, Égetett agyag burkolat, és terracotta bricks for chimneys. Székhelye Aizenay, Franciaország.

 5. SL IMPORT-EXPORT

  Németország

  A SL IMPORT-EXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is statuettes, fountains, tubs, és sandstone. Székhelye Schmelz, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. DIRECT CHEMICALS LTD

  Egyesült Királyság

  A DIRECT CHEMICALS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cement és adalékanyagok, és Cement és adalékanyagok. Székhelye Wokingham, Egyesült Királyság.

 2. STOFIX

  Finnország

  A STOFIX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatkő, ventilated fronts, façade coverings, Homlokzatkő, és panel facades. Székhelye Oulu, Finnország.

 3. ZIEGELWERK WALDSASSEN AG HART KERAMIK

  Németország

  A ZIEGELWERK WALDSASSEN AG HART KERAMIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép és csempe, Cserép és csempe, és clinker bricks. Székhelye Waldsassen, Németország.

 4. KEVERS

  Belgium

  A KEVERS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cement és adalékanyagok, Betontermékek és -idomkövek, Cement és adalékanyagok, Betontermékek és -idomkövek, insulation, és tiling. Székhelye Montzen, Belgium.

 5. ZVB ZIEGELVERTRIEB BAYERN GMBH

  Németország

  A ZVB ZIEGELVERTRIEB BAYERN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tégla. Székhelye München, Németország.

 1. D.I KOKKINOGENIS SA

  Görögország

  A D.I KOKKINOGENIS SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Székhelye Attikh, Görögország.

 2. BERTEDIL S.R.L.

  Olaszország

  A BERTEDIL S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, Gipsz és gipsztermékek, Nyilvános létesítmények, berendezések és felszerelések, és Gipsz és gipsztermékek. Székhelye Vezzano Ligure, Olaszország.

 1. JUMISA CERÁMICAS

  Spanyolország

  A JUMISA CERÁMICAS, tevékenységi ágazata Kerámia-, kőagyag-, porcelán- és fajansztermékek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tégla, Tégla, hollow terracotta bricks, hollow terracotta bricks and slabs, és building materials and products. Székhelye Pantoja - Toledo, Spanyolország.

 2. WILLEMANS CONSULTING

  Belgium

  A WILLEMANS CONSULTING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Minőség- és biztonságellenőrzés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tégla, security service, Natural stonework, safety coordination, és Tégla. Székhelye Heverlee, Belgium.

 3. ZUMRUT BRICKS AND ROOFTILES

  Törökország

  A ZUMRUT BRICKS AND ROOFTILES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Székhelye Corum, Törökország.

 4. CERÁMICA MALPESA

  Spanyolország

  A CERÁMICA MALPESA, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Falazótégla, ceramic bricks, terracotta blocks, Falazótégla, és ceramic blocks. Székhelye Bailén-Jaén, Spanyolország.

 5. TERRES CUITES DU SAVES

  Franciaország

  A TERRES CUITES DU SAVES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegtégla, Üvegtégla, és washers. Székhelye Empeaux, Franciaország.

 6. VANDERSANDEN GROUP

  Belgium

  A VANDERSANDEN GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatkő, és Homlokzatkő. Székhelye Spouwen-Bilzen, Belgium.

 7. STEENBAKKERIJ HOVE

  Belgium

  A STEENBAKKERIJ HOVE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatkő, Homlokzatkő, és terracotta bricks. Székhelye Ninove, Belgium.

 8. DE SNERCK

  Belgium

  A DE SNERCK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Cement és adalékanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tégla, Gipsz és gipsztermékek, Tégla, Gipsz és gipsztermékek, construction materials, és concrete-mixing units. Székhelye Kruishoutem, Belgium.

 1. GB ARCHITECTURAL CLADDING PRODUCTS LTD

  Egyesült Királyság

  A GB ARCHITECTURAL CLADDING PRODUCTS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is natural stone. Székhelye West Yorkshire, Egyesült Királyság.

 2. CERÂMICA VALE DA GÂNDARA, S.A.

  Portugália

  A CERÂMICA VALE DA GÂNDARA, S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is building supplies, pebbles, ventilated fronts, és bricks. Székhelye Mortágua, Portugália.

 3. WIENERBERGER ZIEGELINDUSTRIE GMBH

  Ausztria

  A WIENERBERGER ZIEGELINDUSTRIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers (megmunkálatlan) fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Alapmunkálatok, Betontermékek és -idomkövek, Tégla, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Alapmunkálatok, Betontermékek és -idomkövek, és Tégla. Székhelye Hennersdorf, Ausztria.

 4. CERAMIX AG

  Németország

  A CERAMIX AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyers (megmunkálatlan) fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Betontermékek és -idomkövek, Tégla, Tetőfedő anyagok, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Betontermékek és -idomkövek, Tégla, és Tetőfedő anyagok. Székhelye Nürnberg, Németország.

 5. MÖLTNER & HERR GMBH

  Németország

  A MÖLTNER & HERR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Cserép és csempe, és Cserép és csempe. Székhelye Straubing, Németország.

 6. RALF BAUWERAERTS

  Németország

  A RALF BAUWERAERTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Nyers (megmunkálatlan) fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Betontermékek és -idomkövek, Tégla, Tetőfedő anyagok, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Betontermékek és -idomkövek, Tégla, és Tetőfedő anyagok. Székhelye Wustermark, Németország.

 7. MBI

  Hollandia

  A MBI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tégla. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Homlokzatkő, Homlokzatkő, concrete products, és paver cement mixers. Székhelye Veghel, Hollandia.

 8. KLAUS GERHARDS INDUSTRIEVERTRETUNGEN

  Németország

  A KLAUS GERHARDS INDUSTRIEVERTRETUNGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, kerámiaipari -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Tégla, Kerámia-, kőagyag-, porcelán- és fajansztermékek, ipari, Nyers (megmunkálatlan) fa, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Tégla, és Kerámia-, kőagyag-, porcelán- és fajansztermékek, ipari. Székhelye Helferskirchen, Németország.

 9. MAURERMEISTER FRANK WOLFF

  Németország

  A MAURERMEISTER FRANK WOLFF, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Nyers (megmunkálatlan) fa. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Tégla, Fűrészáru, megmunkálás és feldolgozás, Alapmunkálatok, Szakipari munka, és Tégla. Székhelye Herford, Németország.

 10. SCHMITTDIEL GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHMITTDIEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kályhák és kémények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapmunkálatok, Szakipari munka, Betontermékek és -idomkövek, Tégla, Alapmunkálatok, Szakipari munka, Betontermékek és -idomkövek, és Tégla. Székhelye Nienhagen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Tégla - Import export

Találatok száma

3 590 Vállalat