• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tápközegek

A keresés eredménye

Tápközegek - Import export

 1. NUTRIPLATE GMBH

  Németország

  A NUTRIPLATE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tápközegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyészet – laboratóriumi termékek, Vegyészet - alaptermékek és származékok, reagents for laboratories, Vegyészet – laboratóriumi termékek, és Vegyészet - alaptermékek és származékok. Székhelye Sankt Augustin, Németország.

 2. PONIC GROW SHOP S.L

  Spanyolország

  A PONIC GROW SHOP S.L, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Tápközegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidrokultúra - eszközök és kellékek, Hidrokultúra - eszközök és kellékek, és organic fertilizers. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 3. BIOMECK PRODUTOS MÉDICOS

  Brazília

  A BIOMECK PRODUTOS MÉDICOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tápközegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sterlising equipment. Székhelye São Paulo, Brazília.

 4. STEMCELL2MAX

  Portugália

  A STEMCELL2MAX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tápközegek. Székhelye Catanhede, Portugália.

 5. YIWU YOUSHANG IMPORT & EXPORT CO., LTD.

  Kína

  A YIWU YOUSHANG IMPORT & EXPORT CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tápközegek. Székhelye zhejiang, Kína.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CULTURAL LIFE TANZANIA

  Tanzánia

  A CULTURAL LIFE TANZANIA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tápközegek. Székhelye Arusha, Tanzánia.

 2. GUANGDONG HUANKAI MRICOBIAL SCI. & TECH. CO., LTD.

  Kína

  A GUANGDONG HUANKAI MRICOBIAL SCI. & TECH. CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tápközegek. Székhelye Guangzhou, Kína.

 3. PHARMARTE S.R.L.

  Olaszország

  A PHARMARTE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Roma, Olaszország.

 4. FARMASAN S.R.L.

  Olaszország

  A FARMASAN S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Latina, Olaszország.

 5. PARAFARMACIA DR.SSA LAURA MARSILI

  Olaszország

  A PARAFARMACIA DR.SSA LAURA MARSILI, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Castiglione Della Pescaia, Olaszország.

 1. SPIN S.P.A.

  Olaszország

  A SPIN S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Torviscosa, Olaszország.

 2. S.P.A.S. S.R.L.

  Olaszország

  A S.P.A.S. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Brescia, Olaszország.

 1. CAREPHARM S.R.L.

  Olaszország

  A CAREPHARM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Civitella In Val Di Chiana, Olaszország.

 2. MUNDIPHARMA PHARMACEUTICALS S.R.L.

  Olaszország

  A MUNDIPHARMA PHARMACEUTICALS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. CAMBREX PROFARMACO MILANO S.R.L.

  Olaszország

  A CAMBREX PROFARMACO MILANO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Paullo, Olaszország.

 4. SPL LIFE SCIENCE CO., LTD.

  Dél-Korea

  A SPL LIFE SCIENCE CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tápközegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plastic laboratory flasks. Székhelye Pocheon-City, Gyeonggi-Do, Dél-Korea.

 5. DAIICHI SANKIO ITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A DAIICHI SANKIO ITALIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Roma, Olaszország.

 6. INNOVET ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A INNOVET ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Saccolongo, Olaszország.

 7. AGAVE S.R.L.

  Olaszország

  A AGAVE S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Casalecchio Di Reno, Olaszország.

 8. PROGE FARM S.R.L.

  Olaszország

  A PROGE FARM S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Novara, Olaszország.

 1. PLANET PHARMA S.P.A.

  Olaszország

  A PLANET PHARMA S.P.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Cinisello Balsamo, Olaszország.

 2. EUROFIL S.R.L.

  Olaszország

  A EUROFIL S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Castilenti, Olaszország.

 3. CARLO SESSA S.P.A.

  Olaszország

  A CARLO SESSA S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Sesto San Giovanni, Olaszország.

 4. ISTITUTO PROFILATTICO E FARMACEUTICO CANDIOLI S.P.A.

  Olaszország

  A ISTITUTO PROFILATTICO E FARMACEUTICO CANDIOLI S.P.A., tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Beinasco, Olaszország.

 5. INDUSTRIA FARMACEUTICA NOVA ARGENTIA S.P.A.

  Olaszország

  A INDUSTRIA FARMACEUTICA NOVA ARGENTIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Gorgonzola, Olaszország.

 6. SCHARPER S.P.A.

  Olaszország

  A SCHARPER S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Milano, Olaszország.

 7. S.A.L.A.R.S. S.P.A.

  Olaszország

  A S.A.L.A.R.S. S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Como, Olaszország.

 8. ICROM S.P.A.

  Olaszország

  A ICROM S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Concorezzo, Olaszország.

 9. BB FARMA S.R.L.

  Olaszország

  A BB FARMA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Samarate, Olaszország.

 10. SERVIZI AUTONOMI FARMACISTI ABRUZZESI COP. A R.L.

  Olaszország

  A SERVIZI AUTONOMI FARMACISTI ABRUZZESI COP. A R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyógyszeripar - alapanyagok és segédeszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyógyszeripari készítmények, Tápközegek, Gyógyszeripari készítmények, és Tápközegek. Székhelye Pescara, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes