• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • tányérrugók

A keresés eredménye

Tányérrugók - Import export

 1. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Németország

  Verified by europages badge

  MÜHL, based in Leopoldshöhe, is an expert company in innovative fastening technologies. Trained sales specialists can advise you and ensure fast and cost-effective implementation of the relevant task. MÜHL provides a varied range of standard components and special screwed connection in all designs and materials – thanks to order processing using it's rapid 24-hour service. Product quality is our top priority.

 2. LESJÖFORS INDUSTRIAL SPRINGS & PRESSINGS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Die Lesjöfors Group is one of the largest manufacturers of technical springs in the world. Our range of products in spring technology includes wire and leaf springs, punched and bent parts, and gas springs. Our experience in spring manufacturing dates back to 1852. Today, over 1800 motivated employees ensure that everything from technical design and spring calculation through to dispatch runs smoothly and professionally. Thanks to our many years of experience in springs, stamping technology and bending technology, we provide our customers with customised solutions which can be implemented in a timely manner due to our flexible production capacity. We are active on the international stage with regard to continuing globalisation. Currently, we have production and sales sites in Sweden, Finland, Norway, Denmark, Germany, the Netherlands, Great Britain, Slovakia, Latvia, Russia, China, Thailand, Singapore, Mexico and the USA .

 3. TESSMA

  Németország

  A TESSMA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tányérrugók, és Tányérrugók. Székhelye Welzheim, Németország.

 4. PRESSIRESSORT

  Franciaország

  A PRESSIRESSORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tekercsrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Spirálrugók, Laprugók, Tányérrugók, Huzalrúgók, Spirálrugók, Laprugók, Tányérrugók, és Huzalrúgók. Székhelye Marseille, Franciaország.

 5. SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG

  Svájc

  A SMW SCHRAUBEN- UND METALLWARENHANDEL AG, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Tányérrugók. Székhelye Züberwangen, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH

  Németország

  A TIEIG INDUSTRIAL PRODUCTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tányérrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is acrylic adhesives. Székhelye Neuss, Németország.

 2. HEWEI DISC SPRING MANUFACTURING CO., LIMITED

  Kína

  A HEWEI DISC SPRING MANUFACTURING CO., LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tányérrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is belleville spring washers. Székhelye Yangzhou, Kína.

 3. ALEXANDER PAAL GMBH

  Németország

  A ALEXANDER PAAL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Rögzítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tányérrugók, Tányérrugók, butterfly nuts, és circlips. Székhelye Remscheid, Németország.

 4. YAYSE SPRING MFG. COMPANY

  Törökország

  A YAYSE SPRING MFG. COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Huzalrúgók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tányérrugók, brake springs, formed springs, és Tányérrugók. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. HÄUSSERMANN GMBH

  Németország

  A HÄUSSERMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tányérrugók. Székhelye Esslingen-Mettingen, Németország.

 1. STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER

  Németország

  A STÖBER INGENIEURBÜRO DIPL.ING. VOLKER STÖBER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és készülékek - használt és felújított. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tányérrugók, Tányérrugók, és butterfly nuts. Székhelye Heroldsberg, Németország.

 2. GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI.

  Törökország

  A GOKSAN OTOMOTIV LTD.STI., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Tányérrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plate springs, és special adhesives. Székhelye Bursa, Törökország.

 1. BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC

  Amerikai Egyesült Államok

  A BELLEFLEX TECHNOLOGIES, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tányérrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fastening washers, és belleville spring washers. Székhelye Freeport, Amerikai Egyesült Államok.

 2. SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN

  Németország

  A SCHNORR GMBH NIEDERLASSUNG ENGEN, tevékenységi ágazata Tányérrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőanyagok, és Rögzítőanyagok. Székhelye Engen, Németország.

 3. ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A ALCOMEX SPRING WORKS, S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tányérrugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rugók, Spirálrugók, Rugók, és Spirálrugók. Székhelye Moravany U Brna, Cseh Köztársaság.

 4. TFH GMBH

  Németország

  A TFH GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Tányérrugók. Székhelye Gilching, Németország.

 5. NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V.

  Hollandia

  A NEPTUNE MARINE SHIPREPAIR B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tányérrugók, és Tányérrugók. Székhelye Aalst Gld, Hollandia.

 6. GREWIS S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A GREWIS S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tányérrugók, és Tányérrugók. Székhelye Plumlov , Cseh Köztársaság.

 7. SCHNORR ESPANA S.L.U.

  Spanyolország

  A SCHNORR ESPANA S.L.U., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tányérrugók, és Tányérrugók. Székhelye Figueras, Spanyolország.

 8. INSTALHO B.V.

  Hollandia

  A INSTALHO B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tányérrugók, és Tányérrugók. Székhelye Werkendam, Hollandia.

 1. RENOWN SPRINGS & PRESSINGS LTD

  Egyesült Királyság

 2. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Magyarország

  Minőségi ipari rögzítőelemek vezető gyártója és szállítója több, mint 30 éve. Saját gyártású DIN és standard alkatrészek: rögzítő- és feszítőgyűrűk, hézagoló- és támasztó alátétek, lemezrugók, tányérrugók, hornyos anyák, valamint egyéb rajz szerinti alkatrészek széles választéka. Német központunk mellett magyar és török vállalatainkon keresztül világszerte beszállítunk nagykereskedőknek és ipari felhasználóknak. Rexnord-cégcsoport hivatalos magyarországi képviselete. Minőségi görgős- és emelőláncok, szállítószalagok, sorozatgyártáshoz felhasználható szállítópálya elemek, hajtóművek, csapágyak, tengelykapcsolók. Termékek nemzetközi partnereink kínálatából: szemesláncok széles választéka (rozsdamentes és saválló kivitelben is), lánckerekek és tartozékaik, reteszek és reteszacélok, csőbilincsek, ékszíjak és ékszíjtárcsák. Értékesítésre kínált alkatrészeinket a következő iparágak részére ajánljuk: általános gépgyártás, autóipar, mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, repülőgépipar, élelmiszeripar, italgyártás és palackozás, állateledel-gyártás, cementipar, energiaipar, fémfeldolgozás, bányászat, tengerészet, lég- és folyadékkezelő egységek, szennyvízkezelés, cellulóz- és papíripar, raktáripar és disztribúció.