• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek

A keresés eredménye

Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek - Import export

 1. TROEGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TROEGER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Veitshöchheim, Németország.

 2. FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A FELLNER BODENSYSTEME FÜR GEWERBE UND INDUSTRIE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Nürnberg, Németország.

 3. MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  Verified by europages badge

  A MIHLA INSAAT MALZEMELERI SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagipar - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zuhanyzótálak, Hordozható szerszámok építőipari, motoros, Fürdőszoba-felszerelések, Fürdőszobaszekrények, Fürdőszobabútorok és tartozékok, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, mechanical anchor, suspended ceiling accessories, és chemical anchor. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. 3KS PROFILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A 3KS PROFILE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Simbach, Németország.

 5. MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MÜLLER FUGENSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Rammenau, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ESN BAUPROFILE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ESN BAUPROFILE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Dietersburg, Németország.

 2. NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH

  Németország

  A NIEWIELITH BODENSYSTEME GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Laer, Németország.

 3. LECO LAGERTECHNIK AG

  Svájc

  A LECO LAGERTECHNIK AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Nussbaumen B. Baden, Svájc.

 4. ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U.

  Ausztria

  A ALUBAU-METALLBAU SONNLEITNER E.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Böheimkirchen, Ausztria.

 5. KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL

  Ausztria

  A KÖLBL WOLFGANG - DIENSTLEISTUNGS BAU- UND ABDICHTUNGSHANDEL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Trumau, Ausztria.

 1. PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH

  Ausztria

  A PRO-FIL KUNSTSTOFF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Wernberg, Ausztria.

 2. ISURKAI, S.L.

  Spanyolország

  A ISURKAI, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rubber compensators, és expansion joints. Székhelye Sondika, Spanyolország.

 1. NEXA S.P.A.

  Olaszország

  A NEXA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Fémtömítés, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, és Fémtömítés. Székhelye Zocco Di Erbusco, Olaszország.

 2. SEIRIS-SA

  Franciaország

  A SEIRIS-SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is expansion compensators, és metal expansion joints. Székhelye Le Coudray Montceaux, Franciaország.

 3. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Oroszország

  A INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Bugulma, Oroszország.

 4. MACOGA METAL EXPANSION JOINTS

  Spanyolország

  A MACOGA METAL EXPANSION JOINTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal expansion joints. Székhelye Ordenes, Spanyolország.

 5. CORTARTEC, LDA

  Portugália

  A CORTARTEC, LDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is anchorage, és expansion joints. Székhelye Calle Neville, Portugália.

 6. ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O.

  Horvátország

  A ĐURO ĐAKOVIĆ KOMPENZATORI D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is expansion joints. Székhelye Slavonski Brod, Horvátország.

 7. G.S HIGH-TECHER CO., LTD.

  Dél-Korea

  A G.S HIGH-TECHER CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is expansion joints, és pipe couplings. Székhelye Busan, Dél-Korea.

 8. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Olaszország

  A L.G. LAVORAZIONE GOMMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 1. SEMMLER GMBH

  Németország

  A SEMMLER GMBH, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gutters. Székhelye Grünberg, Németország.

 2. VIESSE S.R.L.

  Olaszország

  A VIESSE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Adrara San Martino, Olaszország.

 3. EME S.N.C. DI ANTONIO CIRILLO & C.

  Olaszország

  A EME S.N.C. DI ANTONIO CIRILLO & C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Műanyag bevonatok és rétegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fröccsöntés, gumi és műanyag, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Fröccsöntés, gumi és műanyag, és Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Arese, Olaszország.

 4. TECHNOSEAL

  Olaszország

  A TECHNOSEAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Tömítések és tömítőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gumitömítések, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Gumitömítések, és Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Vimercate, Olaszország.

 5. OFFICINA MECCANICA BASCAPE'

  Olaszország

  A OFFICINA MECCANICA BASCAPE', vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Idomdarabok és fittingek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Idomdarabok és fittingek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Cava Manara, Olaszország.

 6. A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Olaszország

  A A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Foresto Sparso, Olaszország.

 7. SBM BELLOWS

  India

  A SBM BELLOWS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bellows, és expansion joints. Székhelye Kolkata, India.

 8. TECNOFLANGE DI CATELAN ANTONIO

  Olaszország

  A TECNOFLANGE DI CATELAN ANTONIO, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapszerelvények, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Csapszerelvények, és Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Vicenza, Olaszország.

 9. ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C.

  Olaszország

  A ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Cambiago, Olaszország.

 10. UNIGOMMA S.R.L.

  Olaszország

  A UNIGOMMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Villongo, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes