• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek

A keresés eredménye

Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek - Import export

 1. DILANDA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DILANDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, piston seals, sheared gaskets, nylon washers, és rubber washers. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. DILANDA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A DILANDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is custom gaskets to design, rubber gaskets, seals, piston seals, sheared gaskets, nylon washers, és rubber washers. Székhelye Milano, Olaszország.

 3. JANNASCH GMBH & CO KG

  Németország

  A JANNASCH GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Neuhausen, Németország.

 4. ALMOFLON SNC

  Olaszország

  A ALMOFLON SNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Flat joints, Industrial technical items, és components for valves. Székhelye Grumello Del Monte, Olaszország.

 5. E.T.I. S.R.L.

  Olaszország

  A E.T.I. S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is actuators, pressure gauges, thermometers, és pressure regulators. Székhelye Belpasso, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SPIROFLEX D.O.O.

  Horvátország

  A SPIROFLEX D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Ruscica, Horvátország.

 2. COLAS GMBH

  Ausztria

  A COLAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Gratkorn, Ausztria.

 3. PEARWALK ENGINEERING

  Egyesült Királyság

  A PEARWALK ENGINEERING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépgyártás, általában - bérmunka, metal expansion joints, rubber bellows, Gépgyártás, általában - bérmunka, és metal bellows. Székhelye Furness Vale, Egyesült Királyság.

 4. NEXA S.P.A.

  Olaszország

  A NEXA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Fémtömítés, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, és Fémtömítés. Székhelye Zocco Di Erbusco, Olaszország.

 5. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Oroszország

  A INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Bugulma, Oroszország.

 1. L.G. LAVORAZIONE GOMMA

  Olaszország

  A L.G. LAVORAZIONE GOMMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Bergamo, Olaszország.

 2. TECNOGUARNIZIONI

  Olaszország

  A TECNOGUARNIZIONI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Soliera, Olaszország.

 1. UNIGOMMA S.R.L.

  Olaszország

  A UNIGOMMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Villongo, Olaszország.

 2. HPS S.R.L.

  Olaszország

  A HPS S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Reggio Emilia, Olaszország.

 3. ITALIAN GASKET S.P.A.

  Olaszország

  A ITALIAN GASKET S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Paratico, Olaszország.

 4. KSA ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A KSA ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Agrate Brianza, Olaszország.

 5. ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C.

  Olaszország

  A ZETAEFFE S.N.C. DI MAURIZIO FUMAGALLI E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Cambiago, Olaszország.

 6. BADANO MELCHIORRE & C.

  Olaszország

  A BADANO MELCHIORRE & C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Genova, Olaszország.

 7. A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Olaszország

  A A.T. GOMMA GUARNIZIONI INDUSTRIALI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Foresto Sparso, Olaszország.

 8. FUMAGALLI GUARNIZIONI

  Olaszország

  A FUMAGALLI GUARNIZIONI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Brugherio, Olaszország.

 1. VIESSE S.R.L.

  Olaszország

  A VIESSE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Adrara San Martino, Olaszország.

 2. GUARNITALIA S.P.A.

  Olaszország

  A GUARNITALIA S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Paese, Olaszország.

 3. AERRE DI RADAELLI SERGIO

  Olaszország

  A AERRE DI RADAELLI SERGIO, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Arosio, Olaszország.

 4. ELCOMIN S.R.L.

  Olaszország

  A ELCOMIN S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Paratico, Olaszország.

 5. EUROGOMMA S.R.L.

  Olaszország

  A EUROGOMMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fröccsöntés, gumi és műanyag. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Bosisio Parini, Olaszország.

 6. F.P. MODENA S.R.L.

  Olaszország

  A F.P. MODENA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Bastiglia, Olaszország.

 7. RO - RA S.R.L.

  Olaszország

  A RO - RA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Castelli Calepio, Olaszország.

 8. THE - MA S.R.L.

  Olaszország

  A THE - MA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Minerbio, Olaszország.

 9. PARIS SILVESTRO S.N.C.

  Olaszország

  A PARIS SILVESTRO S.N.C., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Villongo, Olaszország.

 10. GUBRES S.R.L.

  Olaszország

  A GUBRES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gumitömítések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek. Székhelye Napoli, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes