• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szobai üvegházak

A keresés eredménye

Szobai üvegházak - Import export

 1. PRECIMET H.C.E. SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A PRECIMET H.C.E. SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szobai üvegházak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is nursery greenhouses, és fruit harvesting trolleys. Székhelye Lodz, Lengyelország.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgária

  A AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Permetező öntözőberendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, Üvegházak, melegházak, Üvegházak és melegágyak, Szobai üvegházak, és Üvegházak, melegházak. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 3. BHK GREENHOUSE SYSTEMS

  Törökország

  A BHK GREENHOUSE SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szobai üvegházak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greenhouses for market gardening, és agricultural building. Székhelye Ankara, Törökország.

 4. OGRODY ZIMOWE MARIA

  Lengyelország

  A OGRODY ZIMOWE MARIA, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szobai üvegházak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Outdoor terraces, és exotic wood decking. Székhelye Cieszyn, Lengyelország.

 5. ORGANIC GROWSHOP

  Görögország

  A ORGANIC GROWSHOP, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hidrokultúra - eszközök és kellékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, hydroponics, indoor air quality, Szobai üvegházak, és fertilizer. Székhelye Thesaloniki, Görögország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ECO MENUISERIE

  Belgium

  A ECO MENUISERIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szobai üvegházak. Székhelye Namur, Belgium.

 2. RASTLINJAKI GAJŠEK

  Szlovénia

  A RASTLINJAKI GAJŠEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, greenhouses for floriculture and gardening, és Szobai üvegházak. Székhelye Slovenska Bistrica, Szlovénia.

 3. ROVERO SYSTEMS B.V.

  Hollandia

  A ROVERO SYSTEMS B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szobai üvegházak, és Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek. Székhelye Raamsdonksveer, Hollandia.

 4. APARTAHOTEL CRUZ DEL CAMPO EN SEVILLA

  Spanyolország

  A APARTAHOTEL CRUZ DEL CAMPO EN SEVILLA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szobai üvegházak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is apartment rentals. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 5. DEBETS SCHALKE B.V.

  Hollandia

  A DEBETS SCHALKE B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, és Szobai üvegházak. Székhelye Monster, Hollandia.

 1. CHEAP CONSERVATORIES

  Egyesült Királyság

  A CHEAP CONSERVATORIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Verandák fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, és Szobai üvegházak. Székhelye Manchester, Egyesült Királyság.

 2. LOONBEDRIJF J.P. VAN NIEUWKOOP GOUDA B.V.

  Hollandia

  A LOONBEDRIJF J.P. VAN NIEUWKOOP GOUDA B.V., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, és Szobai üvegházak. Székhelye Haastrecht, Hollandia.

 1. HARTLEY BOTANIC LIMITED

  Egyesült Királyság

  A HARTLEY BOTANIC LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, és Szobai üvegházak. Székhelye Ashton-Under-Lyne, Egyesült Királyság.

 2. GRÜBEL GMBH

  Németország

  A GRÜBEL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, és Szobai üvegházak. Székhelye Schrozberg, Németország.

 3. MAURICE KASSENBOUW B.V.

  Hollandia

  A MAURICE KASSENBOUW B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, és Szobai üvegházak. Székhelye Horst, Hollandia.

 4. POLYBUILD LTD

  Egyesült Királyság

  A POLYBUILD LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Üvegházak és melegágyak. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szobai üvegházak, és Szobai üvegházak. Székhelye Pulborough, Egyesült Királyság.

 5. RASA GIMENES MAJA

  Lettország

Találjon ajánlatokat: