• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szintetikus ragasztók

A keresés eredménye

Szintetikus ragasztók - Import export

 1. FRABO ADESIVI SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Our products are used to carry out work with footwear, leather goods and mattress manufacturers. We produce adhesives for wood, vinyl adhesives, catalysers, adhesives for insulation, adhesives for upholstered furniture, solvents, thermofusing, glues, solvent-free hot melt and cold adhesives, cyanoacrylates, vinyl glues and for special applications.

 2. KLEBSTOFFWELTEN.DE

  Németország

  Verified by europages badge

  A KLEBSTOFFWELTEN.DE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye Dreieich, Németország.

 3. CSE CHEMICAL SOLUTIONS GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A CSE CHEMICAL SOLUTIONS GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye Lage, Németország.

 4. BHS-INDUSTRIEBEDARF.DE - ONLINE-SHOP FÜR INDUSTRIEBEDARF

  Németország

  A BHS-INDUSTRIEBEDARF.DE - ONLINE-SHOP FÜR INDUSTRIEBEDARF, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye Pirmasens, Németország.

 5. RENIA GESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A RENIA GESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial glues, adhesives for leather goods, adhesives for shoes, és gluing machines for skins. Székhelye Köln, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PRIMAX S.R.L.

  Olaszország

  A PRIMAX S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye Prato, Olaszország.

 2. PSA SOLUTIONS

  Egyesült Királyság

  A PSA SOLUTIONS, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Ullesthorpe, Egyesült Királyság.

 3. HYLOMAR GMBH

  Németország

  A HYLOMAR GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye Grevenbroich, Németország.

 4. FABINMEC EUROPE S.R.L.

  Olaszország

  A FABINMEC EUROPE S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szintetikus ragasztók, adhesives for wood, special adhesives, Szintetikus ragasztók, és self-adhesive glue. Székhelye Santo Stefano-Cigognola, Olaszország.

 5. ADLEY

  Belgium

  A ADLEY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szintetikus ragasztók, Szintetikus ragasztók, cyanoacrylate glues, epoxy glues and adhesives, és cyanoacrylic adhesive. Székhelye Machelen, Belgium.

 1. DELTA YAPISTIRICI KIMYA SAN. TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A DELTA YAPISTIRICI KIMYA SAN. TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is solvent-based adhesive, sponges, felts, és wood panel glueing machines. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. CAN KIMYA A.Ş.

  Törökország

  A CAN KIMYA A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye Mersin, Törökország.

 1. GENTEC

  Belgium

  A GENTEC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Adagolás - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szintetikus ragasztók, measuring systems, dosage systems and systems, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Nivelles, Belgium.

 2. ZICOTEC GMBH

  Németország

  A ZICOTEC GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye Köln, Németország.

 3. LITALEX CHEMIE GMBH

  Ausztria

  A LITALEX CHEMIE GMBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye Enzesfeld, Ausztria.

 4. 3M DEUTSCHLAND GMBH

  Németország

  A 3M DEUTSCHLAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fogászati eszközök, és Fogászati eszközök. Székhelye Neuss, Németország.

 5. MITOL, TOVARNA LEPIL, D.O.O., SEŽANA

  Szlovénia

  A MITOL, TOVARNA LEPIL, D.O.O., SEŽANA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye Sežana, Szlovénia.

 6. ADHÉTECH

  Franciaország

  A ADHÉTECH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, industrial glues, Surface treatment, és Felhordó készülékek enyvek és ragasztók felhordására. Székhelye Hurigny, Franciaország.

 7. FOREST CHEMICAL GROUP

  Spanyolország

  A FOREST CHEMICAL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is non-toxic glues and adhesives, adhesive labels, és glue for packaging. Székhelye Alicante, Spanyolország.

 8. HANS HAUMBERGER OHG INH. MARTIN HELMREICH E.U.

  Ausztria

  A HANS HAUMBERGER OHG INH. MARTIN HELMREICH E.U., vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Székhelye St. Pölten, Ausztria.

 1. TAŚMA FHU

  Lengyelország

  A TAŚMA FHU, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is self-adhesive tapes, packing straps, adhesives for special applications, és milling. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 2. TAMAS MADENCILIK A.S.

  Törökország

  A TAMAS MADENCILIK A.S., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is adhesives for shoe factories, és wood panel glueing machines. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. STAIK INDUSTRIEKLEBSTOFFE

  Németország

  A STAIK INDUSTRIEKLEBSTOFFE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is uv adhesives, és technical glues. Székhelye Landsberg Am Lech, Németország.

 4. IP MATKOV

  Belorusszia

  A IP MATKOV, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is greases, és Putties, Glues and Silicones. Székhelye Grodno, Belorusszia.

 5. HAGAR JAROSLAW SWINIARSKI

  Lengyelország

  A HAGAR JAROSLAW SWINIARSKI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ragasztók, építőipari használatra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szintetikus ragasztók, Szőnyegpadlók, Futószőnyegek, Padlóburkolatok műanyagból, Szintetikus ragasztók, Szőnyegpadlók, Futószőnyegek, és Padlóburkolatok műanyagból. Székhelye Gdynia, Lengyelország.

 6. HANSI DEVELOPMENT CENTER GERMANY GMBH

  Németország

  A HANSI DEVELOPMENT CENTER GERMANY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Adhesives. Székhelye Ludwigshafen Am Rhein, Németország.

 7. SEALOCK

  Egyesült Királyság

  A SEALOCK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ragasztók, Szintetikus ragasztók, Természetes ragasztók, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Andover, Egyesült Királyság.

 8. FLEXTEX® GMBH

  Németország

  A FLEXTEX® GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szintetikus ragasztók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szakipari munka, Festés és mázolás, Fogászati eszközök, Világítások, közterületi és ipari, Szakipari munka, Festés és mázolás, Fogászati eszközök, és Világítások, közterületi és ipari. Székhelye Oldenburg, Németország.

 9. R & R KLEBTECHNIK

  Németország

  A R & R KLEBTECHNIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gépek és eszközök, vegyipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Szintetikus ragasztók, Világítások, közterületi és ipari, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök, Szintetikus ragasztók, és Világítások, közterületi és ipari. Székhelye Kassel, Németország.

 10. GERLINGER GMBH & CO. KG

  Németország

  A GERLINGER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Enyvek, ragasztók és felhordó eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Építőanyagipar - gépek és eszközök, Szintetikus ragasztók, Építőanyagipar - gépek és eszközök, és Szintetikus ragasztók. Székhelye Nördlingen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes