• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szinterezés- acélok és fémek

A keresés eredménye

Szinterezés- acélok és fémek - Import export

 1. REICH MIM GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  The expertise of Reich MIM GmbH is the production of metal injection moulded parts, or MIM for short. Reich MIM GmbH is located in Schwarzenberg in the German federal state of Saxony. With over 40 employees and a production area of approx. 2200 m², Reich MIM GmbH is a medium-sized company that is entirely family-owned. MIM technology is suitable for components with a high degree of shape complexity that are to be produced without reworking (undercuts, threads). The main areas of application are automotive and mechanical engineering, measurement and control technology, precision mechanics, the lock and fittings industry, tool technology, medical technology and the field of household appliances.

 2. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Észtország

  Verified by europages badge

  EUROBALT ENGINEERING MANUFACTURING METHODS AND PARTS/TECHNOLOGIES We Manufacture different Assembled hydraulic cylinders as well as hydraulic cylinder parts at our facilities according to OEM. Our group is a supplier of metal parts, produced by various technologies in-house by our facilities at our JV. As a die casting manufacturer, we make a wide range of parts for different industries. But our biggest achievement is co-operation with large companies in the automotive industry and manufacturers of LED lighting for large industrial facilities and airports. Our powder metallurgy workshop delivers different parts and applications, and we succeed in meeting constantly increasing demands of our customers. Our metalworking facilities have been mainly used to perform secondary operations to finish manufactured die casted parts and PM metal parts. Due to an increase in customer demand and production growth, we can manufacture large batches.. Our group provides cemented carbides components such as Carbides for oil and gas industry, Caribes for DTH and PDC drill bits, Carbides for geological exploration, Tungsten welding parts. Among other products, we manufacture absorbers components of any complexity. Our facilities, produce an additional 200000 per month and can be increased according to customer requirement

 3. ALSEN SERVICES LDA.

  Portugália

  Verified by europages badge
 4. HELGERIT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HELGERIT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Székhelye Altdorf, Németország.

 5. MEBUS MIM-TECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MEBUS MIM-TECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Székhelye Neuhausen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PROTOTEC GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A PROTOTEC GMBH & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Székhelye Attendorn, Németország.

 2. OLIVARES GINO SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A OLIVARES GINO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zárak, Szivattyúk, machine shop, sintered mechanical parts, metal moulding, Zárak, sintered products for cars, ferrous metal and alloy machining, és Szivattyúk. Székhelye Gessate, Olaszország.

 3. GORTER FÉMIPARI ZRT.

  Magyarország

  A társaság a rendszerváltás előtt a Bács-Kiskun Megyei Mezőgép, majd az Agrikon gyára volt. Fő tevékenysége autóbuszokhoz ablakok gyártása, valamint mezőgazdasági gépek javítása. 1990-ben az Agrikon-ból kivált a kerekegyházi egység, és megalakult az Agrikon Fémipari Rt.. A társaság tulajdonosa a korábbi Mezőgép-Agrikon csoport, tevékenységi köre ekkor nem változott. 1994-ben a privatizáció során a kibocsátott részvénycsomagot magánszemélyek vásárolták meg, ekkor a fő tevékenység járműablakok, háztartási és ipari létragyártás, tápszekrények, épületlakatos termékek (ablakok, ajtók, függönyfalak) gyártása mellett egyéb felületkezelési munkákat is végeztek. A 2000-es évtől kezdve egyre inkább előtérbe került az egyéb acéllemez- és alumínium termékek gyártása. 2004-ben további acéllemez- és alumínium termékek gyártása került a társasághoz, az alábbi tevékenységi körök mellett: lemez feldolgozás, hajlítás, hegesztés. Ezen tevékenységi körök tulajdonképpen a mai napig megmaradtak. A társaság 2009.02.09.-től a SÁS Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft. 100 %-os tulajdonában van Gorter Fémipari Zrt. néven. A cég fő profilja az alumínium lemez és profil, valamint az acél lemez megmunkálás az alapanyagtól a festett, szerelt, és kész termékig, gépalkatrészek, valamint tető-, fali- és padlóajtók gyártása. Jelentős ezen kívül a felületkezelési bérmunka is (porszórás, passziválás és eloxálás), amit acél és alumínium termékek esetében egyaránt végzünk.

 4. MFS - SINTERING SL

  Spanyolország

  A MFS - SINTERING SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sintered metal products, és metal locksmithing. Székhelye Trapagaran, Spanyolország.

 5. ITV SINTERMETALLE GMBH

  Svájc

  A ITV SINTERMETALLE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csúszócsapágyak, Csúszócsapágyak, Sintered metal plain bearings, sintered metal products, és sintering of steels and metals. Székhelye Lachen, Svájc.

 1. JP3DTECVISION GMBH & CO. KG

  Németország

  A JP3DTECVISION GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vintage car spares, Laser engraving, és 3D laser scanners. Székhelye Straubing, Németország.

 2. SINTERFILTRI SRL

  Olaszország

  A SINTERFILTRI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szűrés - berendezések és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szinterezés, acélok és fémek, bronze filters, Plastic filters, és Szinterezés, acélok és fémek. Székhelye Torino, Olaszország.

 1. LISTEMANN TECHNOLOGY AG

  Liechtensteini Nagyhercegség

  A LISTEMANN TECHNOLOGY AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is thermal processing, és brazing. Székhelye Bendern, Liechtensteini Nagyhercegség.

 2. BARATTIERI SINTERIZZATI SRL

  Olaszország

  A BARATTIERI SINTERIZZATI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sintering of steels and metals, és powder metallurgy. Székhelye Flero, Olaszország.

 3. S.A.S. FRANCE VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Németország

  A S.A.S. FRANCE VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Székhelye Saarbrücken, Németország.

 4. CAPSTAN ATLANTIC

  Amerikai Egyesült Államok

  A CAPSTAN ATLANTIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Székhelye Wrentham, Ma, Amerikai Egyesült Államok.

 5. FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN

  Franciaország

  A FABRIQUE CARBURE TUNGSTENE PEDERSEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Forrasztás - acélok és fémek, Csiszolókövek, Forrasztás - acélok és fémek, grinding, Csiszolókövek, és tungsten. Székhelye Chassieu, Franciaország.

 6. SIMON SINTERLUTIONS GMBH & CO. KG

  Németország

  A SIMON SINTERLUTIONS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sintered metal products. Székhelye Aichhalden, Németország.

 7. MIMPLUS TECHNOLOGIES GMBH CO. KG

  Németország

  A MIMPLUS TECHNOLOGIES GMBH CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Surface finishing, galvanic. Székhelye Ispringen, Németország.

 8. MEYER SINTERMETALL AG

  Svájc

  A MEYER SINTERMETALL AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - alakítás és darabolás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szinterezés, acélok és fémek, Szinterezés, acélok és fémek, chrome steel, steel processing, és Metal filter. Székhelye Studen, Svájc.

 1. KEYSTONE POWDERED METAL COMPANY

  Amerikai Egyesült Államok

  A KEYSTONE POWDERED METAL COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Székhelye St. Marys Pa, Amerikai Egyesült Államok.

 2. COMPAX INC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A COMPAX INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder metallurgy, és sintering of steels and metals. Székhelye Anaheim, Ca, Amerikai Egyesült Államok.

 3. ATLAS PRESSED METALS

  Amerikai Egyesült Államok

  A ATLAS PRESSED METALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sintered metal products. Székhelye Dubois, Pa, Amerikai Egyesült Államok.

 4. COMTEC MFG., INC.

  Amerikai Egyesült Államok

  A COMTEC MFG., INC., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder metallurgy. Székhelye St. Marys, Pa, Amerikai Egyesült Államok.

 5. SYMMCO INC. - ENGINEERING PM SOLUTIONS

  Amerikai Egyesült Államok

  A SYMMCO INC. - ENGINEERING PM SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder metallurgy. Székhelye Sykesville, Pa, Amerikai Egyesült Államok.

 6. METAL POWDER PRODUCTS, LLC

  Amerikai Egyesült Államok

  A METAL POWDER PRODUCTS, LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder metallurgy. Székhelye Westfield, Indiana, Amerikai Egyesült Államok.

 7. PERRY TOOL & RESEARCH, INC. - POWDER METAL PARTS

  Amerikai Egyesült Államok

  A PERRY TOOL & RESEARCH, INC. - POWDER METAL PARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder metallurgy. Székhelye Hayward, Ca, Amerikai Egyesült Államok.

 8. WEBSTER-HOFF CORPORATION

  Amerikai Egyesült Államok

  A WEBSTER-HOFF CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is powder metallurgy. Székhelye Glendale Heights, Il, Amerikai Egyesült Államok.

 9. CARBOSINT S.P.A.

  Olaszország

  A CARBOSINT S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szinterezés, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric motors. Székhelye Ghisalba, Olaszország.

 10. HIMATEK GMBH

  Németország

  A HIMATEK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nyersvas és különleges öntés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumöntödék, Vágás, acélok és fémek, Szinterezés, acélok és fémek, Öntöttvas termékek, Alumíniumöntödék, Vágás, acélok és fémek, Szinterezés, acélok és fémek, és Öntöttvas termékek. Székhelye Neuss, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szinterezés- acélok és fémek - Import export

Találatok száma

32 426 Vállalat