• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szervetlen oxidok és peroxidok

A keresés eredménye

Szervetlen oxidok és peroxidok - Import export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  DURMAX ALUMINA are manufactured for various applications for both artisanal and industrial use. We manufacture aluminium oxides and hydroxides, calcinated alumina and hydrated alumina, metallographic alumina, fire retardants, reactants for fire retardant treatments, special reactants for synthetic resins. Corundum and alumina for special ceramics. We manufacture high purity calcium fluoride and boron nitride. With an extended range of around 200 special alumina we provide bespoke manufacturing for customers worldwide. Certain alumina are for polishing in metallography and mineralogy as well as for all high precision polishing for all types of materials. Others (hydrated and calcinated) are used as special reactants in synthetic resins, rubber, etc. to improve their characteristics (fire, abrasion resistance; for their appearance, viscosity, lightness).

 2. MORGAN ADVANCED MATERIALS HALDENWANGER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MORGAN ADVANCED MATERIALS HALDENWANGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Waldkraiburg, Németország.

 3. FELIX VUCKOVIC TECHNISCHE KERAMIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FELIX VUCKOVIC TECHNISCHE KERAMIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Ludwigsburg, Németország.

 4. BCE SPECIAL CERAMICS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BCE SPECIAL CERAMICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Mannheim, Németország.

 5. ZELL QUARZGLAS UND TECHNISCHE KERAMIK TECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZELL QUARZGLAS UND TECHNISCHE KERAMIK TECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Geesthacht, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SHANGHAI YUEJIANG TITANIUM CHEMICAL MANUFACTURER CO., LTD.

  Kína

  A SHANGHAI YUEJIANG TITANIUM CHEMICAL MANUFACTURER CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Shanghai, Kína.

 2. OXIDKERAMIK J. CARDENAS GMBH

  Németország

  A OXIDKERAMIK J. CARDENAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Albershausen, Németország.

 3. LIV-UNIKON LTD

  Ukrajna

  A LIV-UNIKON LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium hydroxide, electrocast alumina, és Calcinated alumina. Székhelye Uzhgorod, Ukrajna.

 4. KANA (KAR AFARINAN NAVIDE AYANDEH)

  Irán

  A KANA (KAR AFARINAN NAVIDE AYANDEH), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bentonite. Székhelye 2185589415, Irán.

 5. UNIKON COMPANY

  Ukrajna

  A UNIKON COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumina, és aluminium hydroxide. Székhelye Zaporizhzhia, Ukrajna.

 1. PENDIK SALT

  Törökország

  A PENDIK SALT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial salts, salt processing and sale, road maintenance salt and sand, és edible salt. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. EPERON ENGINEERING GMBH

  Svájc

  A EPERON ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Fallanden, Svájc.

 1. EKOSERA KIM SAN TIC AŞ

  Törökország

  A EKOSERA KIM SAN TIC AŞ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pigments, és Building chemicals. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. GRI BEYAZ TIC.LTD. STI.

  Törökország

  A GRI BEYAZ TIC.LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. GREEN PET CO LTD

  Taiwan Kínai köztársaság

  A GREEN PET CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Taichung, Taiwan Kínai köztársaság.

 4. RETEK LTD.

  Bulgária

  A RETEK LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is corundum. Székhelye Sofia, Bulgária.

 5. NORBRIGHT INDUSTRY CO.,LTD

  Kína

  A NORBRIGHT INDUSTRY CO.,LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Tianjin, Kína.

 6. HEBEI TEHAO TRADE CO.,LTD

  Kína

  A HEBEI TEHAO TRADE CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Shijiazhuang City, Kína.

 7. GANSU LIXINYUAN MICROSILICA CO.,LTD

  Kína

  A GANSU LIXINYUAN MICROSILICA CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Lanzhou, Kína.

 8. ANQING YUETONG MOLYBDENUM CO.,LTD

  Kína

  A ANQING YUETONG MOLYBDENUM CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is molybdenum. Székhelye Anqing, Kína.

 1. SOCIETE INDUSTRIELLE LIEGEOISE DES OXYDES SA

  Belgium

  A SOCIETE INDUSTRIELLE LIEGEOISE DES OXYDES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Metal oxides. Székhelye Engis, Belgium.

 2. ALMATIS GMBH

  Németország

  A ALMATIS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen oxidok és peroxidok, Alumínium és ötvözetek, Szervetlen oxidok és peroxidok, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Ludwigshafen, Németország.

 3. SITUS TECHNICALS GMBH

  Németország

  A SITUS TECHNICALS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia termékek, ipari, Iparművészeti kerámiák, Kerámia termékek, ipari, és Iparművészeti kerámiák. Székhelye Wuppertal, Németország.

 4. XINGTAI NANLING IMPORT&EXPORT CO.,LTD

  Kína

  A XINGTAI NANLING IMPORT&EXPORT CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Chemicals, és detergents. Székhelye xingtai, Kína.

 5. DASHIQIAO JIASHUN MAGNESIUM PRODUCTS CO.,LTD.

  Kína

  A DASHIQIAO JIASHUN MAGNESIUM PRODUCTS CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Magnesium oxide. Székhelye Yong'an Town,Dashiqiao City,Liaoning Province, Kína.

 6. FUJIAN HAINENG ADVANCED MATERIAL CO.,LTD

  Kína

  A FUJIAN HAINENG ADVANCED MATERIAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Sanming, Kína.

 7. NANJING YUNANG CHEMICAL CO., LTD.

  Kína

  A NANJING YUNANG CHEMICAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Nanjing, Kína.

 8. LUOHE XINGMAO TITANIUM INDUSTRY CO.,LTD.

  Kína

  A LUOHE XINGMAO TITANIUM INDUSTRY CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Luohe, Kína.

 9. XUANCHENG JINGRUI NEW MATERIAL COMPANY

  Kína

  A XUANCHENG JINGRUI NEW MATERIAL COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Xuancheng, Kína.

 10. JIANGSU HEHAI NANOMETER SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A JIANGSU HEHAI NANOMETER SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Taixing City, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes