• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szervetlen oxidok és peroxidok

A keresés eredménye

Szervetlen oxidok és peroxidok - Import export

 1. SARL ALUMINES DURMAX

  Franciaország

  Verified by europages badge

  DURMAX ALUMINA are manufactured for various applications for both artisanal and industrial use. We manufacture aluminium oxides and hydroxides, calcinated alumina and hydrated alumina, metallographic alumina, fire retardants, reactants for fire retardant treatments, special reactants for synthetic resins. Corundum and alumina for special ceramics. We manufacture high purity calcium fluoride and boron nitride. With an extended range of around 200 special alumina we provide bespoke manufacturing for customers worldwide. Certain alumina are for polishing in metallography and mineralogy as well as for all high precision polishing for all types of materials. Others (hydrated and calcinated) are used as special reactants in synthetic resins, rubber, etc. to improve their characteristics (fire, abrasion resistance; for their appearance, viscosity, lightness).

 2. FELIX VUCKOVIC TECHNISCHE KERAMIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FELIX VUCKOVIC TECHNISCHE KERAMIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Ludwigsburg, Németország.

 3. BCE SPECIAL CERAMICS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BCE SPECIAL CERAMICS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Mannheim, Németország.

 4. ZELL QUARZGLAS UND TECHNISCHE KERAMIK TECHNOLOGIE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZELL QUARZGLAS UND TECHNISCHE KERAMIK TECHNOLOGIE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Geesthacht, Németország.

 5. OXIDKERAMIK J. CARDENAS GMBH

  Németország

  A OXIDKERAMIK J. CARDENAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Albershausen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LIV-UNIKON LTD

  Ukrajna

  A LIV-UNIKON LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium hydroxide, electrocast alumina, és Calcinated alumina. Székhelye Uzhgorod, Ukrajna.

 2. BASEKIM KIMYASAL URUNLER

  Törökország

  A BASEKIM KIMYASAL URUNLER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi trágyázószerek, és Vegyi trágyázószerek. Székhelye Ankara, Törökország.

 3. EPERON ENGINEERING GMBH

  Svájc

  A EPERON ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Fallanden, Svájc.

 4. PENDIK SALT

  Törökország

  A PENDIK SALT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial salts, salt processing and sale, road maintenance salt and sand, és edible salt. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. UNIKON COMPANY

  Ukrajna

  A UNIKON COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumina, és aluminium hydroxide. Székhelye Zaporizhzhia, Ukrajna.

 1. EKOSERA KIM SAN TIC AŞ

  Törökország

  A EKOSERA KIM SAN TIC AŞ, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is pigments, és Building chemicals. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. GRI BEYAZ TIC.LTD. STI.

  Törökország

  A GRI BEYAZ TIC.LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Székhelye Istanbul, Törökország.

 1. ALMATIS GMBH

  Németország

  A ALMATIS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen oxidok és peroxidok, Alumínium és ötvözetek, Szervetlen oxidok és peroxidok, és Alumínium és ötvözetek. Székhelye Ludwigshafen, Németország.

 2. RETEK LTD.

  Bulgária

  A RETEK LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is corundum. Székhelye Sofia, Bulgária.

 3. SOCIETE INDUSTRIELLE LIEGEOISE DES OXYDES SA

  Belgium

  A SOCIETE INDUSTRIELLE LIEGEOISE DES OXYDES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Metal oxides. Székhelye Engis, Belgium.

 4. SITUS TECHNICALS GMBH

  Németország

  A SITUS TECHNICALS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen oxidok és peroxidok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerámia termékek, ipari, Iparművészeti kerámiák, Kerámia termékek, ipari, és Iparművészeti kerámiák. Székhelye Wuppertal, Németország.

 5. LINOX GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LINOX GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Import-export – ügynökök, Vasércek, Szerves oxidok és peroxidok, Ásványok, Kvarc és kvarchomok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, és Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Dinslaken, Németország.

 6. JEBSEN & JESSEN (GMBH & CO.) KG

  Németország

  A JEBSEN & JESSEN (GMBH & CO.) KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Táplálékkiegészítők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Gyűrűs és nem gyűrűs vegyületek, Szerves oxidok és peroxidok, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Gyűrűs és nem gyűrűs vegyületek, és Szerves oxidok és peroxidok. Székhelye Hamburg, Németország.