• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szervetlen bázisok és vegyületek

A keresés eredménye

Szervetlen bázisok és vegyületek - Import export

 1. STEPHAN SCHMIDT KG

  Németország

  Verified by europages badge

  THE STEPHAN SCHMIDT GROUP IS ONE OF THE WORLD'S LEADING MANUFACTURERS OF SPECIAL CLAY AND ADVANCED CLAY MINERALS. 20 pits, including 16 in Westerwald, Germany. Sales of circa 1.6 million tonnes/year. Large raw material reserves. Nine homogenisation plants. Covered storage area > 100, 000 t. Three grinding and processing plants with capacity of 350, 000 tonnes/year. One constituent granule production plant with capacity of 20, 000 tonnes/year. Three laboratories for research and development, quality control and customer services. The planned, extensive use of large clay deposits through regulated mining and strict production control in accordance with ISO 9001 has made the Stephan Schmidt Group one of the largest producers of ceramic and refractory raw materials and raw materials for fillers/additives, special construction materials and the green market.

 2. MYPROVIT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MYPROVIT GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Brannenburg, Németország.

 3. AGRIMONT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A AGRIMONT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Abensberg, Németország.

 4. SCHILLER PHARMA E.U.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SCHILLER PHARMA E.U., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Wörgl, Ausztria.

 5. YADEM GRUP

  Törökország

  A YADEM GRUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Ankara, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. CHLORAN CHEMICAL PRODUCTION

  Olaszország

  A CHLORAN CHEMICAL PRODUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Verona, Olaszország.

 2. DENKIM KIMYA A.S.

  Törökország

  A DENKIM KIMYA A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is glue, és chemical additives. Székhelye Denizli, Törökország.

 3. ADINATH CHEMICALS

  India

  A ADINATH CHEMICALS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Ahmedabad, India.

 4. APJ GMBH

  Németország

  A APJ GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Krefeld, Németország.

 5. FLUIDINOVA SA

  Portugália

  A FLUIDINOVA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szájápoló szerek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen bázisok és vegyületek, Szervetlen bázisok és vegyületek, és dental bone regeneration. Székhelye Maia, Portugália.

 1. MACLIN SOURCING SOLUTIONS LTD

  Egyesült Királyság

  A MACLIN SOURCING SOLUTIONS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Risby, Egyesült Királyság.

 2. LEBA SANAYI URUNLERI AS

  Törökország

  A LEBA SANAYI URUNLERI AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 1. BRIMAN POLYURETHANE

  Törökország

  A BRIMAN POLYURETHANE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Aksaray, Törökország.

 2. OXFORD ANALYTICAL SERVICES LTD

  Egyesült Királyság

  A OXFORD ANALYTICAL SERVICES LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Bicester, Egyesült Királyság.

 3. OMYA GMBH

  Németország

  A OMYA GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nemfémes elemek és vegyületek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Nemfémes elemek és vegyületek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Chemical products, és dolomite. Székhelye Köln, Németország.

 4. ALSAWSAN FOR DEVELOPMENT, IMPORT & EXPORT

  Egyiptom

  A ALSAWSAN FOR DEVELOPMENT, IMPORT & EXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 5. EBA KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Törökország

  A EBA KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is ammonia, caustic soda, és Effluent and wastewater treatment. Székhelye Denizli, Törökország.

 6. KCB-ALL LTD. CO.

  Törökország

  A KCB-ALL LTD. CO., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is farming tools and accessories. Székhelye Eskisehir, Törökország.

 7. WIEHART GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A WIEHART GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Wien, Ausztria.

 8. CASTCHEM INC

  Amerikai Szamoa

  A CASTCHEM INC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye New York, Amerikai Szamoa.

 1. PANHONG CHEMICAL CO.,LTD

  Kína

  A PANHONG CHEMICAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Shenzhen, Kína.

 2. OCEAN CHEMICHAL INDUSTRY

  Brazília

  A OCEAN CHEMICHAL INDUSTRY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Arujá, Brazília.

 3. NPF SVK

  Ukrajna

  A NPF SVK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 4. LANHIT LTD

  Oroszország

  A LANHIT LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vegyipar - Import/Export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen bázisok és vegyületek, Alumínium és ötvözetek, Fémek vegyszeres kezelése, Ólom és ólomötvözetek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Alumínium és ötvözetek, Fémek vegyszeres kezelése, és Ólom és ólomötvözetek. Székhelye Moscow, Oroszország.

 5. ABABOL PRODUCTS

  Spanyolország

  A ABABOL PRODUCTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Paiporta, Spanyolország.

 6. BOHLENDER GMBH

  Németország

  A BOHLENDER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen bázisok és vegyületek, és Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Grünsfeld, Németország.

 7. UKRSILICATE LLC

  Ukrajna

  A UKRSILICATE LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Zaporizhya, Ukrajna.

 8. MEGHACHEM INDUSTRIES

  India

  A MEGHACHEM INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szervetlen bázisok és vegyületek. Székhelye Ahmedabad, India.

 9. UPAG GMBH

  Németország

  A UPAG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alapanyagok, építőipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumfóliák csomagoláshoz, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Alumíniumfóliák csomagoláshoz, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen bázisok és vegyületek, és Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Willich, Németország.

 10. ONLINE EDELSTEIN

  Németország

  A ONLINE EDELSTEIN, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Kozmetikumok, Drágakő és ékszerek, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szervetlen bázisok és vegyületek, Kozmetikumok, és Drágakő és ékszerek. Székhelye Kiel, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szervetlen bázisok és vegyületek - Import export

Találatok száma

326 Vállalat