• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerszámgépek- sajtoló -

A keresés eredménye

Szerszámgépek- sajtoló - - Import export

 1. BORNEMANN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Bornemann GmbH is an owner-managed medium-sized company operating in the marking and special tools industry. Our die tools and specialist milling and erosion technical products are used in a wide range of sectors, such as the tools industry, the car industry, the chemical and pharmaceutical industry and in mechanical engineering. With our additional expertise in the service sector of laser marking and laser inscription, you benefit from a comprehensive, varied range of services. You can rely on us and our 50-plus years of experience, innovation and quality, our highly trained specialists and our machine park, which is always kept at the cutting edge. Bornemann marking technology stands for the very finest technical equipment for engraving, lasering, milling, eroding and sign-making.

 2. KREMSER GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  We are your partner for embossing tools in the paper and plastics finishing industry. This includes manufacturing blind embossing tools and all kinds of hot foil stamping tools. 35 years of experience combined with our use of the latest CAD and CNC technology make us a strong, specialist partner in the field. Our long-serving, motivated employees guarantee a high level of product quality. The company is now a distinguished supplier for prominent companies in the writing utensils, cosmetics, automotive and packaging industries.

 3. TELESIS MARKIERSYSTEME GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TELESIS MARKIERSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Radevormwald, Németország.

 4. R+K LOEPFE AG RINGMARKIERUNGSGERÄTE

  Svájc

  A R+K LOEPFE AG RINGMARKIERUNGSGERÄTE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cables for industry, product customisation, prespaced stickers, és industrial machines. Székhelye Egnach, Svájc.

 5. CHARLES DE MUNTER

  Belgium

  A CHARLES DE MUNTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, sajtoló -, Szerszámgépek, élhajlító, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, sajtoló -, és Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Zwijnaarde, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ELB-SCHLIFF WERKZEUGMASCHINEN GMBH

  Németország

  A ELB-SCHLIFF WERKZEUGMASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, Szerszámgépek, sajtoló -, és industrial sanding machines. Székhelye Aschaffenburg, Németország.

 2. BAIER GMBH + CO KG MASCHINENFABRIK

  Németország

  A BAIER GMBH + CO KG MASCHINENFABRIK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek, sajtoló -, hot printing machines, foil-stamping, és Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Székhelye Rudersberg, Németország.

 3. EURODIEC

  Franciaország

  A EURODIEC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Automatizálás - berendezések, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, és Automatizálás - berendezések. Székhelye Nangins, Franciaország.

 4. ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN HERKNER

  Németország

  A ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN HERKNER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Webau, Németország.

 5. FÄHRENKÄMPER GMBH & CO KG

  Németország

  A FÄHRENKÄMPER GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, és Reprográfia - készülékek és berendezések. Székhelye Löhne, Németország.

 1. DECOFOR

  Franciaország

  A DECOFOR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari szolgáltatások - energia és nyersanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, Szerszámgépek, sajtoló -, metal stamping, stamping, és embossing machines. Székhelye Garches, Franciaország.

 2. PERNUMA GMBH KENNZEICHNUNGSSYSTEME

  Németország

  A PERNUMA GMBH KENNZEICHNUNGSSYSTEME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Árazó- és címkézőgépek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Árazó- és címkézőgépek, Könyvkötés és kötéstervezés - gépek és eszközök, Reprográfia - készülékek és berendezések, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Laupheim, Németország.

 1. WZM WERKZEUGMASCHINEN RÖTTERS

  Németország

  A WZM WERKZEUGMASCHINEN RÖTTERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Csiszolás- szerszámgépek, Szerszámgépek, sajtoló -, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Csiszolás- szerszámgépek. Székhelye Kaarst, Németország.

 2. ASD AUTOMATION UND SONDERMASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A ASD AUTOMATION UND SONDERMASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, worm reduction gears, Szerszámgépek, sajtoló -, és epicyclic reduction gears. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 3. SOCIETE MALOSSE

  Franciaország

  A SOCIETE MALOSSE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wire machining, uniforms made up to order, boilerwork mechanized welding, és subcontracting and mechanized welding. Székhelye L Horme, Franciaország.

 4. ROITHER MASCHINENBAU GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A ROITHER MASCHINENBAU GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, Fémegyengető gépek, Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok, Szerszámgépek, sajtoló -, Fémegyengető gépek, és Acélok és fémek - felületkezelés és bevonatok. Székhelye Seewalchen Am Attersee, Ausztria.

 5. BPLMO

  Franciaország

  A BPLMO, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Vigneux De Bretagne, Franciaország.

 6. POLYCELL KOREA

  Dél-Korea

  A POLYCELL KOREA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Seoul, Dél-Korea.

 7. FRIOBAL

  Spanyolország

  A FRIOBAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refrigerated cycle driers, és Automation. Székhelye Fuente De Cantos, Spanyolország.

 8. FRANZ HOPPE GMBH

  Németország

  A FRANZ HOPPE GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari berendezések bérbeadása, Szerszámgépek, sajtoló -, Ipari berendezések bérbeadása, és Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Korschenbroich, Németország.

 1. TCG GMBH NORTE WERKZEUGMASCHINEN

  Németország

  A TCG GMBH NORTE WERKZEUGMASCHINEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari berendezések javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, dombornyomó -, Szerszámgépek, sajtoló -, Szerszámgépek, dombornyomó -, és Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Gütersloh, Németország.

 2. NU TYPE LTD

  Egyesült Királyság

  A NU TYPE LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Axminster, Egyesült Királyság.

 3. MAKITA WERKZEUG GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A MAKITA WERKZEUG GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import-export - gépipar, Szerszámgépek, sajtoló -, Import-export - gépipar, és Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Wien, Ausztria.

 4. TOMACO INTRO SP Z O O

  Lengyelország

  A TOMACO INTRO SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Furnérgyártógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, Fűrész- és motoros fűrészlapok, Szerszámgépek, sajtoló -, és Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Radomsko, Lengyelország.

 5. PMF GMBH

  Németország

  A PMF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, Gépgyártás, általában - bérmunka, Szerszámgépek, sajtoló -, és Gépgyártás, általában - bérmunka. Székhelye Schweix, Németország.

 6. ECKOLD AG

  Svájc

  A ECKOLD AG, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök, Szerszámgépek, sajtoló -, és Famegmunkáló és fafeldolgozó gépek és eszközök. Székhelye Trimmis, Svájc.

 7. PARALLEL WORLDS (MALAYSIA) SDN BHD

  Malaysia

  A PARALLEL WORLDS (MALAYSIA) SDN BHD, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Johor Bahru, Malaysia.

 8. LANG WERKZEUGTECHNIK GMBH

  Németország

  A LANG WERKZEUGTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, és Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Neuhausen, Németország.

 9. IKTHA MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A IKTHA MASCHINENHANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, és Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Duisburg, Németország.

 10. AUTOMATOR GMBH MARKIERUNGSSYSTEME

  Németország

  A AUTOMATOR GMBH MARKIERUNGSSYSTEME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, sajtoló -, és Szerszámgépek, sajtoló -. Székhelye Böblingen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes