• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerszámgépek- huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -

A keresés eredménye

Szerszámgépek- huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó - - Import export

 1. LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Remshalden, Németország.

 2. JANKOWSKI GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A JANKOWSKI GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Horhausen, Németország.

 3. JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Stolberg, Németország.

 4. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Magyarország

  Our company has more than 30 years of wire mesh industry experience. The company has built more than 50 wire mesh machine in the EU. Our export is important, and we seek global business partners and manufacture top tier products. The P-TECH Wire Mesh Machine has a lifetime quarantee. We value quality over quantity. Our Products are the following: - Wire mesh machines - Wire mesh in several categories - Fence construction - Wild Fence - Other wire products If your company has interest in us or any business cooperation call us or send and email. Phone: +36 70 259 7162 Mail: vadhalo@gmail.com

 5. TECNO IMPIANTI SRL

  Olaszország

  A TECNO IMPIANTI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is winding machines. Székhelye Valgreghentino, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA)

  Spanyolország

  A TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA), vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wire drawing machine, Cabling machines, extruders, és Coiler. Székhelye Abrera-Barcelona, Spanyolország.

 2. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Ausztria

  A DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Tömítések, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, CNC turned parts, c.n.c milling, és Tömítések. Székhelye Timmersdorf, Ausztria.

 3. TREFILERIA ALISEDA SL

  Spanyolország

  A TREFILERIA ALISEDA SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Homlokzatborítás - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, wiring, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, ferrous metal barbed wire, és Metal fences. Székhelye Aliseda-Cáceres, Spanyolország.

 4. WITECH, WIRE TECHNOLOGIES

  Spanyolország

  A WITECH, WIRE TECHNOLOGIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Galvanized Wire. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 5. WIRECON MACHINERY GMBH

  Németország

  A WIRECON MACHINERY GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wire drawing machine, és Machine wires. Székhelye Bad Bentheim, Németország.

 1. WEPARTO GMBH

  Svájc

  A WEPARTO GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Zug, Svájc.

 2. ARNO FUCHS GMBH

  Németország

  A ARNO FUCHS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gépek és berendezések, fémipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Kábeldobok és -hengerek, Wire strippers, Crimping machines, automatic, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, és Kábeldobok és -hengerek. Székhelye Esslingen, Németország.

 1. MAFIL

  Franciaország

  A MAFIL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is machine-tools, operator machines, machine tools, és machine tool repairs. Székhelye La Madeleine, Franciaország.

 2. ZT- ITALY SRL

  Olaszország

  A ZT- ITALY SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is coiling machines for wires, metal wire drawing equipment and machinery maintenance, metallic wire drawing systems and machines supplies., és systems and machines for drawing metal wire. Székhelye Schio, Olaszország.

 3. CHANGSUNG DIES

  Dél-Korea

  A CHANGSUNG DIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is tungsten carbide, és tools made of tungsten carbide. Székhelye BUSAN, Dél-Korea.

 4. KOCABEY MACHINERY

  Törökország

  A KOCABEY MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metallic wire drawing systems and machines supplies., és winding wires. Székhelye Adana, Törökország.

 5. PROMILLS SRL

  Olaszország

  A PROMILLS SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Udine, Olaszország.

 6. KODHELI MAKINA

  Törökország

  A KODHELI MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barbed wire, és metal nails. Székhelye 42050, Törökország.

 7. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Németország

  A ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos mérés és szabályozás, egyéb energia mérése és szabályozása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, Elektromos áram termelés, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Turbinaerőműi berendezések és felszerelések, és Elektromos áram termelés. Székhelye München, Németország.

 8. WPF GMBH

  Németország

  A WPF GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rugók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Szerszámgépek fémek stancolására, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Egloffstein, Németország.

 1. USTUN MACHINERY

  Törökország

  A USTUN MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Silivri / Istanbul, Törökország.

 2. XINSHENG MACHINERY

  Kína

  A XINSHENG MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, hajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, cnc bending, és Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Dongguan, Kína.

 3. HKS LUBRICANTS GMBH

  Németország

  A HKS LUBRICANTS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Kenőanyagok, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Szervetlen kémia - alapanyagok és termékek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, és Kenőanyagok. Székhelye Eislingen, Németország.

 4. DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG

  Németország

  A DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűtés - berendezések és készülékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, elektromos berendezés, Elektromos áram termelés, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, elektromos berendezés, Elektromos áram termelés, és Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Nürnberg, Németország.

 5. MOS ENGINEERING AG

  Svájc

  A MOS ENGINEERING AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, és Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Mellingen, Svájc.

 6. CADELECTRONIC DEVELOPMENTPRODUCTION GMBH

  Németország

  A CADELECTRONIC DEVELOPMENTPRODUCTION GMBH, tevékenységi ágazata Elektromos áram termelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fűtés - berendezések és készülékek, elektromos berendezés, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek, Fűtés - berendezések és készülékek, elektromos berendezés, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, és Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Székhelye Hofstetten, Németország.

 7. FRASAN WIRE DRAWING DIES

  Spanyolország

  A FRASAN WIRE DRAWING DIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Miranda De Ebro, Spanyolország.

 8. BECK AUTOMATION GMBH

  Németország

  A BECK AUTOMATION GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Villamos és elektronikus alkatrészek - gyártógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Programozás és szoftver, Villamos mérés és szabályozás, egyéb energia mérése és szabályozása, Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -, Programozás és szoftver, Villamos mérés és szabályozás, egyéb energia mérése és szabályozása, és Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Székhelye Würzburg, Németország.

 9. WITECHS

  Hollandia

  A WITECHS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is systems and machines for metal surface treating and finishing, és metal brushing. Székhelye Hengelo, Hollandia.

 10. SAS ENGINEERING AND PLANNING

  Olaszország

  A SAS ENGINEERING AND PLANNING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cold drawn metal wires. Székhelye Suello (lc), Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szerszámgépek- huzalhúzó- és fémhuzalfeldolgozó - - Import export

Találatok száma

100 Vállalat