• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerszámgépek- dombornyomó -

A keresés eredménye

Szerszámgépek- dombornyomó - - Import export

 1. BODMER KÜSNACHT AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  BODMER KÜSNACHT AG: Manufacturer of riveters, bending machines, Taumel cold forming machines, riveting and bending systems, manufacturer of presses, riveting presses, bending presses, hydraulic and pneumatic, manufacturer of automation systems, manufacturer of safety systems. A single source for all your needs from planning to creation. We can perform almost all cold forming procedures on standard machines using a broad range of tools.

 2. ERO PROJEKT D.O.O.

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A ERO PROJEKT D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezfeldolgozás, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, dombornyomó -, Ipari formatervezés (design), aluminium moulds, aluminium casting, Progressive stamping tools, Szerszámgépek, dombornyomó -, sheet metal, dies for machining sheet metal, és steel dies. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 3. PROFIPACK S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  Verified by europages badge

  A PROFIPACK S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek alakos sajtolása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stancolt lemezek vasfémek, Szerszámgépek, dombornyomó -, Fólialezáró berendezések, Árazó- és címkézőgépek, Számítógéppapír, 3D nyomtatók, stamp die-cutting, metal stamps, és die-cutting machine dies. Székhelye Brno, Cseh Köztársaság.

 4. ARNO WALLPACH METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A ARNO WALLPACH METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Székhelye Golling An Der Salzach, Ausztria.

 5. ERA ALUMINYUM LTD. CO.

  Törökország

  Verified by europages badge

  A ERA ALUMINYUM LTD. CO., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Napenergia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alumíniumötvözetek, Szerszámgépek, dombornyomó -, aluminum panel, aluminium, sheet metal, anodizing, cutting machines, photovoltaic solar panels, és aluminium roofs. Székhelye Nilufer / Bursa, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MATRIX MOLDES Y MATRICES

  Spanyolország

  A MATRIX MOLDES Y MATRICES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Öntőformák, műanyag- és kaucsukáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, dombornyomó -, Műanyag fröccsöntés, Szerszámgépek, dombornyomó -, machine tools for moulding metals, Műanyag fröccsöntés, és machine tools for shearing metals. Székhelye Ripoll, Spanyolország.

 2. DIBUMET 2010, S.L.U.

  Spanyolország

  A DIBUMET 2010, S.L.U., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is punching tools, block dies, industrial design, és relief enamel printing. Székhelye Ermua, Spanyolország.

 3. GRAVIERTECHNIK OTTO GROSS

  Németország

  A GRAVIERTECHNIK OTTO GROSS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Székhelye Nistertal, Németország.

 4. SIRMACI MAKINA SAN VE TIC LTD STI

  Törökország

  A SIRMACI MAKINA SAN VE TIC LTD STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is graphite for electroerosion, graphite, Mould design using CAD/CAM technology, és graphite electrodes. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. WEIDMANN MASCHINENBAU AG

  Svájc

  A WEIDMANN MASCHINENBAU AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélok és fémek alakos sajtolása, Prések ipari használatra, mechanical presses for forming metals, presses, Acélok és fémek alakos sajtolása, és Prések ipari használatra. Székhelye Glattbrugg, Svájc.

 1. LARA AUTOMATIZACIÓN DE PRENSAS S. L.

  Spanyolország

  A LARA AUTOMATIZACIÓN DE PRENSAS S. L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, fémek alakítására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, dombornyomó -, és Szerszámgépek, dombornyomó -. Székhelye Barberá Del Vallés ( Barcelona ), Spanyolország.

 2. AGME AUTOMATED ASSEMBLY SOLUTIONS

  Spanyolország

  A AGME AUTOMATED ASSEMBLY SOLUTIONS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Székhelye Eibar, Spanyolország.

 1. YOU JI FRANCE

  Franciaország

  A YOU JI FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is vertical lathes, és Milling arbors. Székhelye Meung-Sur-Loire, Franciaország.

 2. SENA MAKINE

  Törökország

  A SENA MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is copper processing. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. GLEASON-PFAUTER MASCHINENFABRIK GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG STUDEN

  Svájc

  A GLEASON-PFAUTER MASCHINENFABRIK GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG STUDEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Szerszámgépek fémek stancolására, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Studen, Svájc.

 4. HOMMEL CNC TECHNIK GMBH

  Németország

  A HOMMEL CNC TECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek, dombornyomó -, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek fémek alakítására - alkatrészek és tartozékok, Szerszámgépek, dombornyomó -, Szerszámgépek fémek stancolására, és Szerszámgépek, fémek alakítására. Székhelye Köln, Németország.

 5. C. MERGET & CO OHG

  Németország

  A C. MERGET & CO OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szedés és reprotechnika, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, és Szedés és reprotechnika. Székhelye Hanau, Németország.

 6. H. W. PICKARDT EK

  Németország

  A H. W. PICKARDT EK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Táblák, jelzőtáblák, Szerszámgépek, dombornyomó -, Fémgravírozógépek, Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok, Táblák, jelzőtáblák, Szerszámgépek, dombornyomó -, Fémgravírozógépek, és Szerszámgépek fémek stancolására - alkatrészek és tartozékok. Székhelye Remscheid, Németország.

 7. KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN

  Németország

  A KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Szerszámgépek fémek stancolására, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Ettlingen, Németország.

 8. FFG WERKE GMBH - MODUL CHEMNITZ

  Németország

  A FFG WERKE GMBH - MODUL CHEMNITZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Szerszámgépek fémek stancolására, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Chemnitz, Németország.

 1. LAURA GIULIETTI

  Olaszország

  A LAURA GIULIETTI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is goose neck presses, dual presses, és technical advice on contracts. Székhelye Druento, Olaszország.

 2. GINGERM INDUSTRIAL CO., LIMITED

  Kína

  A GINGERM INDUSTRIAL CO., LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Stancolt lemezek vasfémek, manual tooling, transfer moulds, Stancolt lemezek vasfémek, és cold pressing of metals. Székhelye Songgang, Kína.

 3. STEMPEL-BLACHA GMBH

  Németország

  A STEMPEL-BLACHA GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Sajtolás, acélok és fémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fémgravírozás és acélmetszés (ipari), Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Fémgravírozás és acélmetszés (ipari), Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Dinslaken, Németország.

 4. ASS-SIGNIERTECHNIK GMBH

  Németország

  A ASS-SIGNIERTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Táblák, jelzőtáblák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Háztartási cikkek, acélból és fémből, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, Fűtő- és légkondicionáló berendezések, Háztartási cikkek, acélból és fémből, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek, dombornyomó -, és Fűtő- és légkondicionáló berendezések. Székhelye Remscheid, Németország.

 5. HWW GMBH & CO. HOLZWERKE KG

  Németország

  A HWW GMBH & CO. HOLZWERKE KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Asztalosipari gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, dombornyomó -, és Szerszámgépek, dombornyomó -. Székhelye Waal, Németország.

 6. MILL WIRE TECHNOLOGY

  Portugália

  A MILL WIRE TECHNOLOGY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cutting tools, industrial punchers, és fine blanking tools. Székhelye Àgueda, Portugália.

 7. SACMA LIMBIATE S.P.A.

  Olaszország

  A SACMA LIMBIATE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Prések ipari használatra, automatic presses, cold pressing, és Prések ipari használatra. Székhelye Limbiate, Olaszország.

 8. HWX ADVANCED TECHNOLOGY

  Törökország

  A HWX ADVANCED TECHNOLOGY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Székhelye Sakarya, Törökország.

 9. MIKFORMEN THERMOFORMING

  Törökország

  A MIKFORMEN THERMOFORMING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Székhelye Beylikdüzü, Törökország.

 10. NESSEN INTERNATIONAL TRADE & CONSULTANCY LTD. CO.

  Törökország

  A NESSEN INTERNATIONAL TRADE & CONSULTANCY LTD. CO., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, dombornyomó -. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial milling machines, és Machines - import-export. Székhelye Istanbul, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes