• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerszámgépek- élhajlító

A keresés eredménye

Szerszámgépek- élhajlító - Import export

 1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  We have been living and working for our family company with great passion for almost 100 years. By completing his training as a book printer in 1919, Josef Altmann laid the foundations for our family tradition in the graphics industry. His sons Gerhard and Werner followed in his footsteps in 1949 and 1955, respectfully. Peter Altmann has been managing the company in what is now the third generation since 1993. With the foundation of Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980, we specialised in the international trade of used machines for printing and finishing, which is our key area of expertise. In the meantime, we have continually built up our reputation as a respectable, technically adept and service-oriented partner. This reputation extends far beyond the confines of our base in Magstadt, a town located on the outskirts of Stuttgart. We are very proud to say that our machinery is used all around the world. Our vision is to provide you with the best machinery, with the best service and at the best price.

 2. DURMA MASCHINEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A DURMA MASCHINEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Staufenberg, Németország.

 3. HANS SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A HANS SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Wessobrunn, Németország.

 4. STÜCKMANN & HILLEN GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A STÜCKMANN & HILLEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Johanngeorgenstadt, Németország.

 5. SLAMA GES.M.B.H. & CO KG

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A SLAMA GES.M.B.H. & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Salzburg, Ausztria.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. HERBURGER MASCHINENBAU GMBH

  Ausztria

  A HERBURGER MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Hard, Ausztria.

 2. OEBEN WERKZEUGMASCHINEN

  Németország

  A OEBEN WERKZEUGMASCHINEN, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Mönchengladbach, Németország.

 3. HOLZAPFEL & LIEBERTZ OHG

  Németország

  A HOLZAPFEL & LIEBERTZ OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Engelskirchen, Németország.

 4. BAILEIGH INDUSTRIAL GMBH

  Németország

  A BAILEIGH INDUSTRIAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Waiblingen, Németország.

 5. BYSTRONIC LASER AG

  Svájc

  A BYSTRONIC LASER AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Niederonz, Svájc.

 1. SCHECHTL MASCHINENBAU GMBH

  Németország

  A SCHECHTL MASCHINENBAU GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Edling, Németország.

 2. PRIMA POWER GMBH

  Németország

  A PRIMA POWER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Dietzenbach, Németország.

 1. DINAMIC LINE

  Szerbia

  A DINAMIC LINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, hajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, élhajlító, bending machines for sheet metal work, és Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Cacak, Szerbia.

 2. DOGANER MAKINE IMALAT SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Törökország

  A DOGANER MAKINE IMALAT SAN. VE TIC. LTD.STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. MKS MASCHINEN HANDELS GMBH

  Németország

  A MKS MASCHINEN HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Könyvkötészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, élhajlító, Végtelenített nyomás, Szerszámgépek, élhajlító, cutting machines, és Végtelenített nyomás. Székhelye Wassenberg, Németország.

 4. NET GRUP MAKINE SAN.TIC.LTD.STI

  Törökország

  A NET GRUP MAKINE SAN.TIC.LTD.STI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is curling machines, cnc bending, vertical packing machines, és Mechanical frames. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. OMERA-MAWE GMBH

  Németország

  A OMERA-MAWE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Herborn, Németország.

 6. JORNS AG

  Svájc

  A JORNS AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, hajlító, Szerszámgépek, hajlító, és sheet metal bending machines. Székhelye Lotzwil, Svájc.

 7. PETER H. KEMMERLING GMBH

  Németország

  A PETER H. KEMMERLING GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Lottstetten, Németország.

 8. B.P. SISTEMI SRL

  Olaszország

  A B.P. SISTEMI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Lemezfeldolgozás, ipari, Lemezfeldolgozás, ipari, Sheet metal cutting - machine tools, és Sheet metal shaping - machine tools. Székhelye San Cesareo, Olaszország.

 1. PRAGMA PLEXI

  Belgium

  A PRAGMA PLEXI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata PVC, polivinil-klorid. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, élhajlító, pvc items, plastic cutting, Szerszámgépek, élhajlító, és perforations. Székhelye Drogenbos, Belgium.

 2. PRIMA POWER

  Franciaország

  A PRIMA POWER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is punching machines, és laser cutting units. Székhelye Saint Pierre du Perray, Franciaország.

 3. CHARLES DE MUNTER

  Belgium

  A CHARLES DE MUNTER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, sajtoló -, Szerszámgépek, élhajlító, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, sajtoló -, és Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Zwijnaarde, Belgium.

 4. FACCIN GMBH

  Németország

  A FACCIN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Centrifugális fémöntőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, hajlító, Szerszámgépek, élhajlító, Reprográfia - készülékek és berendezések, Automatizálás - berendezések, Szerszámgépek, hajlító, Szerszámgépek, élhajlító, Reprográfia - készülékek és berendezések, és Automatizálás - berendezések. Székhelye Sprockhövel, Németország.

 5. BTMO

  Franciaország

  A BTMO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, élhajlító, Szerszámgépek, élhajlító, automated folding presses, és machine tools for metal punching. Székhelye Bouffere, Franciaország.

 6. BÜROSERVICE WEIS

  Németország

  A BÜROSERVICE WEIS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Nyomdaipar, Nyomdaipar, envelopes, enveloping, és packaged corn. Székhelye Heidenau, Németország.

 7. HEZINGER MASCHINEN GMBH

  Németország

  A HEZINGER MASCHINEN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is panel finishing. Székhelye Kornwestheim, Németország.

 8. AKES MAKINA LTD

  Törökország

  A AKES MAKINA LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal-cutting lasers, és pipe cutters. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. ESCHENBRÜCHER WERKSVERTRETUNGEN FÜR WERKZEUGMASCHINEN

  Németország

  A ESCHENBRÜCHER WERKSVERTRETUNGEN FÜR WERKZEUGMASCHINEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Székhelye Vechelde, Németország.

 10. GMO

  Franciaország

  A GMO, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szerszámgépek, élhajlító. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bending presses, used and overhauled machine tools, és used machine tools. Székhelye Moze Sur Louet, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes