• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerszámgépek lyukasztásra

A keresés eredménye

Szerszámgépek lyukasztásra - Import export

 1. AFOTEK SERVICES GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A AFOTEK SERVICES GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Székhelye Bad Hersfeld, Németország.

 2. REMO BORDEAUX

  Franciaország

  A REMO BORDEAUX, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Bélyegzők és lyukasztók - gépek és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek lyukasztásra, Prések ipari használatra, Szerszámgépek fémvágásra, punching matrices, Szerszámgépek lyukasztásra, Prések ipari használatra, és Szerszámgépek fémvágásra. Székhelye Cestas Cedex, Franciaország.

 3. GW METALLBAU GMBH

  Németország

  A GW METALLBAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Székhelye Biberach, Németország.

 4. ACCUMATION GMBH

  Németország

  A ACCUMATION GMBH, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Akkumulátorok, szárazelemek és kondenzátorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek lyukasztásra, fillers for acids, és Szerszámgépek lyukasztásra. Székhelye Limburg Offheim, Németország.

 5. BETTELLI SERVICE - MANUTENZIONE ASSISTENZA MACCHINE PUNZONATRICI

  Olaszország

  A BETTELLI SERVICE - MANUTENZIONE ASSISTENZA MACCHINE PUNZONATRICI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial punching machines, punching machines for working sheet metal, punching matrices, és punching machines for plastic profiles. Székhelye Lonato Del Garda, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. IPI TECHNOLOGY SRL

  Olaszország

  A IPI TECHNOLOGY SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is punching machines. Székhelye Carmagnola, Olaszország.

 2. DIMECO

  Franciaország

  A DIMECO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek lyukasztásra, coils, és Szerszámgépek lyukasztásra. Székhelye Pirey, Franciaország.

 3. VERNET BEHRINGER

  Franciaország

  A VERNET BEHRINGER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek lyukasztásra, Fúrás - szerszámgépek, Szerszámgépek lyukasztásra, machine tools for shearing metals, és Fúrás - szerszámgépek. Székhelye Dijon, Franciaország.

 4. APOLLO SRL

  Olaszország

  A APOLLO SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek lyukasztásra, machinery for semi-automatic drilling, Szerszámgépek lyukasztásra, és horizontal presses. Székhelye Castellarano, Olaszország.

 5. EUROMAC SPA

  Olaszország

  A EUROMAC SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is bending presses, horizontal presses, panel finishing, és shears for cutting sheetmetal. Székhelye Formigine, Olaszország.

 1. JAHN GES.B.M.H.

  Ausztria

  A JAHN GES.B.M.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Székhelye Mönichkirchen, Ausztria.

 2. PRODUTECH S.R.L.

  Olaszország

  A PRODUTECH S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beading and curling machines for working sheet metal, és punching machines for working sheet metal. Székhelye San Paolo D'argon, Olaszország.

 1. ZEHNDER & SOMMER AG

  Svájc

  A ZEHNDER & SOMMER AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámok, motoros. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek lyukasztásra, Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz, Szerszámgépek, fémek alakítására, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek lyukasztásra, és Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Székhelye Burgdorf, Svájc.

 2. AKTIESELSKABET MASKINFABRIKKEN RIVAL

  Dánia

  A AKTIESELSKABET MASKINFABRIKKEN RIVAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek lyukasztásra, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek lyukasztásra, és Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Székhelye Skanderborg, Dánia.

 3. TAMA APS

  Dánia

  A TAMA APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek lyukasztásra, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek lyukasztásra, és Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Székhelye Tarm, Dánia.

 4. KTH TOOLS A/S

  Dánia

  A KTH TOOLS A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek lyukasztásra, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek lyukasztásra, és Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Székhelye Struer, Dánia.

 5. LVD FRANCE

  Franciaország

  A LVD FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek, élhajlító, Szerszámgépek fémvágásra, Belsőmenetvágó gépek, Szerszámgépek, élhajlító, Szerszámgépek fémvágásra, Belsőmenetvágó gépek, és operator machines. Székhelye Raismes, Franciaország.

 6. BOLETO APS, DANMARK

  Dánia

  A BOLETO APS, DANMARK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek lyukasztásra, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek fémvágásra, és Szerszámgépek lyukasztásra. Székhelye Vamdrup, Dánia.

 7. VSK KENTAVAR ZMM EOOD

  Bulgária

  A VSK KENTAVAR ZMM EOOD, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémmegmunkáláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek lyukasztásra, Mechanikus tengelykapcsolók, Szerszámgépek lyukasztásra, és Mechanikus tengelykapcsolók. Székhelye Velingrad, Bulgária.

 8. FRITEK MASKINFABRIK A/S

  Dánia

  A FRITEK MASKINFABRIK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémvágásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek lyukasztásra, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek lyukasztásra, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, és Szerszámgépek fémek stancolására. Székhelye Aabenraa, Dánia.

 1. JORHER INDUSTRIAL CO.,LTD.

  Taiwan Kínai köztársaság

  A JORHER INDUSTRIAL CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Székhelye Changhua County, Taiwan Kínai köztársaság.

 2. PETERSEN MACHINERY GROUP A/S

  Dánia

  A PETERSEN MACHINERY GROUP A/S, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek lyukasztásra, Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek fémvágásra, Szerszámgépek lyukasztásra, és Szerszámgépek fémek stancolására. Székhelye Uldum, Dánia.

 3. E.C. MASKINFABRIK A/S

  Dánia

  A E.C. MASKINFABRIK A/S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, Szerszámgépek fémek fűrészelésére, Felületkezelő gépek és berendezések, fémek kezelésére, és Szerszámgépek fémek fűrészelésére. Székhelye Egtved, Dánia.

 4. WUHU LIFENG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A WUHU LIFENG PRECISION TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is CNC milling, és cnc punching. Székhelye Wuhu City, Kína.

 5. JUN-EN ENTERPRISE CORPORATION

  Taiwan Kínai köztársaság

  A JUN-EN ENTERPRISE CORPORATION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Székhelye Kaohsiung, Taiwan Kínai köztársaság.

 6. JOH. FR. MÜLLER GMBH & CO. KG

  Németország

  A JOH. FR. MÜLLER GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek fémek stancolására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek lyukasztásra, Szerszámok, nem motoros, Szerszámgépek lyukasztásra, és Szerszámok, nem motoros. Székhelye Velbert, Németország.

 7. SHENZHEN SUXFLY TECHNOLOGY CO., LTD

  Kína

  A SHENZHEN SUXFLY TECHNOLOGY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Székhelye Longhua Town,Shenzhen, Kína.

 8. PU.MA. DI VINCENZO NEGRI

  Olaszország

  A PU.MA. DI VINCENZO NEGRI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is punches, és dies. Székhelye Napoli, Olaszország.

 9. MORFOMICHANIKI LTD

  Ciprus

  A MORFOMICHANIKI LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aluminium. Székhelye Paralimni, Ciprus.

 10. S.P.S. TOOLS LTD

  Egyesült Királyság

  A S.P.S. TOOLS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerszámgépek lyukasztásra. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámgépek fémek stancolására, Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra, Szerszámgépek fémek stancolására, és Szerszámgépek ipari hidegsajtolásra. Székhelye Bridgend, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes