• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerkezeti acélhálók

A keresés eredménye

Szerkezeti acélhálók - Import export

 1. O.M.A.F. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  O.M.A.F. specialises in the manufacture of INOXLINE stainless steel mesh, zinc coated gates, metal fencing and gates for industry and the building trade. All our gates are manufactured using automated systems. O.M.A.F. completes its vast catalogue of products and accessories for the building trade: stainless steel flat manholes, seals, grilles and shafts.

 2. P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Langenfeld, Németország.

 3. JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD.

  Kína

  A JINAN FARINA IMP & EXP CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Jinan City, Kína.

 4. KROPP-STAHL GMBH

  Németország

  A KROPP-STAHL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Vreden, Németország.

 5. HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG

  Németország

  A HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Braunschweig, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JACOB KIERDORF GMBH

  Németország

  A JACOB KIERDORF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Bergisch Gladbach, Németország.

 2. THROM GMBH

  Németország

  A THROM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Büdingen, Németország.

 3. PRJSC DNEPROMETIZ

  Ukrajna

  A PRJSC DNEPROMETIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 4. DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG

  Németország

  A DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Münster, Németország.

 5. PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG

  Ukrajna

  A PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 1. CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY

  Kína

  A CENKY HIGH SECURITY FENCING COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Hengshui, Kína.

 2. TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES

  Törökország

  A TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Wire fencing, trellis, Szerkezeti acélhálók, és studded gabions. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 1. ENGREAT STEEL FENCE COMPANY

  Kína

  A ENGREAT STEEL FENCE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Hengshui, Kína.

 2. PESEN GALVANIZE

  Törökország

  A PESEN GALVANIZE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Supplier of steel, Low-carbon annealed steel wire without coating, galvanized wire, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Istanbul / Kartal, Törökország.

 3. KUMKANG CO., LTD.

  Dél-Korea

  A KUMKANG CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótrostélyok, -rácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Szerkezeti acélhálók, steel fibres, metal wire fabrics, és slabs. Székhelye Seoul, Dél-Korea.

 4. LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY

  Kína

  A LANTURE ORNAMENTAL FENCE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Hengshui City, Kína.

 5. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgium

  A ETS VANDEVOORDE XAVIER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Acélcsövek, Sliding doors accessories, Round reinforcing bars, Szerkezeti acélhálók, és Acélcsövek. Székhelye Boussu Lez Walcourt, Belgium.

 6. MASHTRONICS D.O.O

  Szerbia

  A MASHTRONICS D.O.O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, és Drótrostélyok, -rácsok. Székhelye Mladenovac, Szerbia.

 7. DEMMA WELDED WIRE MESH CO.

  Törökország

  A DEMMA WELDED WIRE MESH CO., tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, metal gratings for fencing, metal meshing for fencing, Kerítések, és metal reinforcement meshing for buildings. Székhelye ISTANBUL, Törökország.

 8. FIRM CHECKER PLATE COMPANY

  Kína

  A FIRM CHECKER PLATE COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Hengshui, Kína.

 1. ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY

  Kína

  A ANTIMOS INSECT SCREEN COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Hengshui, Kína.

 2. RIVA ACIER SA

  Franciaország

  A RIVA ACIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Gargenville, Franciaország.

 3. AYES CELIK HASIR VE CIT

  Törökország

  A AYES CELIK HASIR VE CIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. NEPTUN STAHLHANDEL GMBH

  Ausztria

  A NEPTUN STAHLHANDEL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Teesdorf, Ausztria.

 5. FENNE STAHL GMBH

  Németország

  A FENNE STAHL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Round reinforcing bars, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Dorsten, Németország.

 6. LTD GABIONI

  Grúzia

  A LTD GABIONI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótrostélyok, -rácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, gabions for rocks, barbed wire, Szerkezeti acélhálók, és ceramic bricks. Székhelye Kutaisi 4600, Grúzia.

 7. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Németország

  A DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is european ivories, bank financing for businesses, on-line investment fund management and administration services, és subcontract packing and packaging with mailing services. Székhelye Mauerstetten, Németország.

 8. DMA ARMATURES AQUITAINE

  Franciaország

  A DMA ARMATURES AQUITAINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, slings, armatures, beams, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Croissy-Sur-Seine, Franciaország.

 9. LINK MIDDLE EAST LTD.,

  Egyesült Arab Emírségek

  A LINK MIDDLE EAST LTD.,, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cables in galvanised steel wire, és erection of industrial building fencing. Székhelye Dubai, Egyesült Arab Emírségek.

 10. EDS EMS-DOLLART-STAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Németország

  A EDS EMS-DOLLART-STAHLHANDEL GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Emden, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes