• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerkezeti acélhálók

A keresés eredménye

Szerkezeti acélhálók - Import export

 1. MAISHI WIRE MESH

  Kína

  Verified by europages badge

  Maishi Wire Mesh is a leading manufacturer of high-tech wire mesh products founded in 1986 and based in China. Through our dedication to customer-centric innovation and over 30 years development, MAISHI products have been exported to over 95 countries, serving more than 30 of the top 500 enterprises. MAISHI`s vision is to support every customer achieving better development. By leveraging our experience and expertise in production, MAISHI produce top quality products and creates green solutions that enable the customers to win market. Why to choose us? - Over 35 years of history - ISO9001 certification - Customized production - On-time delivery - Sufficient inventory - Third-party inspections - Video conferences - Honorary awards - Professional certificates

 2. O.M.A.F. SRL

  Olaszország

  Verified by europages badge

  O.M.A.F. specialises in the manufacture of INOXLINE stainless steel mesh, zinc coated gates, metal fencing and gates for industry and the building trade. All our gates are manufactured using automated systems. O.M.A.F. completes its vast catalogue of products and accessories for the building trade: stainless steel flat manholes, seals, grilles and shafts.

 3. P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A P.T. POST EISENHANDEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Langenfeld, Németország.

 4. LOCAROC SAS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A LOCAROC SAS, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Homok és kavics. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, Szerkezeti acélhálók, Kerítések, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Dieulouard, Franciaország.

 5. HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG

  Németország

  A HUSE & PHILIPP GMBH & CO. KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Braunschweig, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JACOB KIERDORF GMBH

  Németország

  A JACOB KIERDORF GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Bergisch Gladbach, Németország.

 2. KROPP-STAHL GMBH

  Németország

  A KROPP-STAHL GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Vreden, Németország.

 3. PRJSC DNEPROMETIZ

  Ukrajna

  A PRJSC DNEPROMETIZ, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Dnipro, Ukrajna.

 4. THROM GMBH

  Németország

  A THROM GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Büdingen, Németország.

 5. DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG

  Németország

  A DÜNNEWALD STAHLHANDEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Münster, Németország.

 1. PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG

  Ukrajna

  A PRIVATE COMPANY VOSTOKMETALLTORG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Kharkov, Ukrajna.

 2. RIVA ACIER SA

  Franciaország

  A RIVA ACIER SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélipar és öntés - gépek és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Gargenville, Franciaország.

 1. NEPTUN STAHLHANDEL GMBH

  Ausztria

  A NEPTUN STAHLHANDEL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Teesdorf, Ausztria.

 2. PESEN GALVANIZE

  Törökország

  A PESEN GALVANIZE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vaskohászati termékek kereskedelme. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Supplier of steel, Low-carbon annealed steel wire without coating, galvanized wire, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Istanbul / Kartal, Törökország.

 3. TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES

  Törökország

  A TELSAN WIRE MESH PRODUCTS AND GALVANIZATION INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Wire fencing, trellis, Szerkezeti acélhálók, és studded gabions. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. DEMMA WELDED WIRE MESH CO.

  Törökország

  A DEMMA WELDED WIRE MESH CO., tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kerítések, metal gratings for fencing, metal meshing for fencing, Kerítések, és metal reinforcement meshing for buildings. Székhelye ISTANBUL, Törökország.

 5. FENNE STAHL GMBH

  Németország

  A FENNE STAHL GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Vas- és fémáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Round reinforcing bars, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Dorsten, Németország.

 6. DMA ARMATURES AQUITAINE

  Franciaország

  A DMA ARMATURES AQUITAINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Láncok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, slings, armatures, beams, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Croissy-Sur-Seine, Franciaország.

 7. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  Németország

  A DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is european ivories, bank financing for businesses, on-line investment fund management and administration services, és subcontract packing and packaging with mailing services. Székhelye Mauerstetten, Németország.

 8. MASHTRONICS D.O.O

  Szerbia

  A MASHTRONICS D.O.O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, és Drótrostélyok, -rácsok. Székhelye Mladenovac, Szerbia.

 1. ETS VANDEVOORDE XAVIER

  Belgium

  A ETS VANDEVOORDE XAVIER, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hullámlemezek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Acélcsövek, Sliding doors accessories, Round reinforcing bars, Szerkezeti acélhálók, és Acélcsövek. Székhelye Boussu Lez Walcourt, Belgium.

 2. AYES CELIK HASIR VE CIT

  Törökország

  A AYES CELIK HASIR VE CIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. EDS EMS-DOLLART-STAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Németország

  A EDS EMS-DOLLART-STAHLHANDEL GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Emden, Németország.

 4. SARL ARMAPLAN

  Franciaország

  A SARL ARMAPLAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, concrete reinforcements, Szerkezeti acélhálók, és metal scaffolding. Székhelye Sorigny, Franciaország.

 5. STROYSETKA

  Ukrajna

  A STROYSETKA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is protection net, security railings, metal cages, és Rail fencing. Székhelye Harkiv, Ukrajna.

 6. GRIOS S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A GRIOS S.R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Reklámcikkek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, Szerkezeti acélhálók, Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás, Üzleti és ipari ingatlanok - generálkivitelezők és ügynökségek, és baskets. Székhelye Olomouc, Cseh Köztársaság.

 7. ANCORA SCM

  Románia

  A ANCORA SCM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Drótrostélyok, -rácsok, steel wires, Drótrostélyok, -rácsok, és Wire coil nails. Székhelye Galati, Románia.

 8. SARL ARCM 26

  Franciaország

  A SARL ARCM 26, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerkezeti acélhálók, metal scaffolding, és Szerkezeti acélhálók. Székhelye Romans-Sur-Isère, Franciaország.

 9. CK CABLE TRAY SYSTEMS

  Törökország

  A CK CABLE TRAY SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Izmir, Törökország.

 10. WIRE TRADE

  Bulgária

  A WIRE TRADE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerkezeti acélhálók. Székhelye Roman, Bulgária.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes