• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez

A keresés eredménye

Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez - Import export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Törökország

  Verified by europages badge

  A KAYADERELI CONSTRUCTION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Építőanyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Építőanyagok, reakciómentes, Pipe-line, Ipari csövek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Habarcsok - hozzávalók, Szárított (aszalt) gyümölcsök, fresh fruit, és fresh vegetables. Székhelye Adana, Törökország.

 2. PIPELINE EQUIPMENT GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A PIPELINE EQUIPMENT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Gladbeck, Németország.

 3. CRIOMEC SA

  Románia

  A CRIOMEC SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Galati, Románia.

 4. ELYON INDUSTRY CO., LTD

  Dél-Korea

  A ELYON INDUSTRY CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel wire, és stainless steel strip. Székhelye Busan, Dél-Korea.

 5. KB UKRSPETSMASH, LTD.

  Ukrajna

  A KB UKRSPETSMASH, LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gaskets for high pressure applications, és mechanical seals. Székhelye Sumy, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PROPIPE, SL

  Spanyolország

  A PROPIPE, SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 2. PUMP SERVICE AUTOMATIC

  Belgium

  A PUMP SERVICE AUTOMATIC, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Autójavító műhelyek és benzinkutak - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Deurne, Belgium.

 3. ASTRA TL

  Románia

  A ASTRA TL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metalworking. Székhelye Valenii De Munte, Románia.

 4. ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR

  Horvátország

  A ELEKTROMETAL DISTRIBUCIJA PLINA D.O.O. BJELOVAR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is land gas pipeline laying, gas pipeline management, és advice on safety issues. Székhelye Bjelovar, Horvátország.

 5. ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO.

  Törökország

  A ISYSTEMS INDUSTRIAL PLANTS MANUFACTURING AND CONTRACTING CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 1. AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE

  Lengyelország

  A AERO SYSTEM INSTALACJE TECHNOLOGICZNE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Katowice, Lengyelország.

 2. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Málta

  A PETRO GLOBE OIL SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, és Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Birkirkara, Málta.

 1. KTC SYSTEMTECHNIK GMBH

  Németország

  A KTC SYSTEMTECHNIK GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC

  Oroszország

  A INVENTIVE PRODUCTION CENTER (IPC), LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Idomdarabok és fittingek - nemvasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek, Rozsdamentes acélcsövek - vasfémek, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Táguláskiegyenlítő elemek - nemvasfémek, és Táguláskiegyenlítő elemek - vasfémek. Székhelye Bugulma, Oroszország.

 3. ENERGOREM SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A ENERGOREM SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Metal welding, civil and industrial constructions, industrial prefabricated constructions, és Machining of steels and metals. Székhelye Gorzów Wielkopolski, Lengyelország.

 4. ALFA ENGINEERING S.C.

  Olaszország

  A ALFA ENGINEERING S.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Modena, Olaszország.

 5. ALMANHAL GENERAL TRADE

  Irak

  A ALMANHAL GENERAL TRADE, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Anyagmozgatás - eszközök és berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, horizontal and vertical centrifugal pumps for water systems, és Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Kirkuk, Irak.

 6. FABRICOM

  Norvégia

  A FABRICOM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical constructions, engineering and environmental engineering studies, engineering studies and engineering for electric power plants, és electrical engineering, electrical appliances and electronic. Székhelye Stavanger, Norvégia.

 7. BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV

  Belorusszia

  A BELSTROYTRANSGAZ-HABAU JV, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csőfektetési munkák, gas pipelines, land oil pipeline laying, Csőfektetési munkák, és laying gas pipelines. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 8. T.D. WILLIAMSON

  Belgium

  A T.D. WILLIAMSON, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Bányászati gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Nivelles, Belgium.

 1. SWEDPARTS HAMBURG

  Németország

  A SWEDPARTS HAMBURG, tevékenységi ágazata Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Petrokémia - berendezések és eszközök, Kőolaj- és földgázkitermelés, Földgáz- és kőolajkitermelési szolgáltatások, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Petrokémia - berendezések és eszközök. Székhelye Hamburg, Németország.

 2. NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE

  Szingapúr

  A NIKSAM ENERGY AND OFFSHORE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Singapore, Szingapúr.

 3. TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O.

  Cseh Köztársaság

  A TEZAP STENOVICE, SPOL. S R.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Elektromos háztartási gépek - nagy gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tömlők és csövek gumiból, Központi fűtés - kazánok, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Gázszerelvények, Tömlők és csövek gumiból, Központi fűtés - kazánok, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Gázszerelvények. Székhelye Stenovice, Cseh Köztársaság.

 4. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Olaszország

  A I.T.EX QUALITY SERVICES, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Kőolajfinomító berendezések és eszközök, systems and equipment for oil refineries, systems and equipment for gas pipelines, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Kőolajfinomító berendezések és eszközök. Székhelye San Donato Milanese, Olaszország.

 5. SARL JCTP ZYTA

  Franciaország

  A SARL JCTP ZYTA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, boring of offshore oil wells, ground-drilling for public works, Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és perforation for mineral research. Székhelye Chargey Les Gray, Franciaország.

 6. UNITED STEEL INDUSTRY GROUP

  Amerikai Egyesült Államok

  A UNITED STEEL INDUSTRY GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is alloy steel pipes, boiler pipes, és brass pipes. Székhelye Changsha, Amerikai Egyesült Államok.

 7. OTTO FAHSIG GMBH

  Németország

  A OTTO FAHSIG GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Petrokémia - berendezések és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, és Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Ainring, Németország.

 8. HALLIBURTON ENERGY SERVICES

  Belgium

  A HALLIBURTON ENERGY SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Gázgyártó berendezések, Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez, Gázgyártó berendezések, és oil system assembly. Székhelye Drogenbos, Belgium.

 9. SPIRE INDUSTRIAL EQUIPMENTS CO

  India

  A SPIRE INDUSTRIAL EQUIPMENTS CO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial valves, és ball valves for high temperatures. Székhelye Navi Mumbai-400705, India.

 10. HEBEI SHENZHOU STEEL PIPE MANUFACTURING CO., LTD, GUANGZHOU BRANCH

  Kína

  A HEBEI SHENZHOU STEEL PIPE MANUFACTURING CO., LTD, GUANGZHOU BRANCH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez. Székhelye Cangzhou, Kína.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Szerelőeszközök távvezetékek fektetéséhez - Import export

Találatok száma

150 Vállalat