• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szerelés és bontás- ipari berendezések

A keresés eredménye

Szerelés és bontás- ipari berendezések - Import export

 1. IMW - WOLFGANG MÜLLER

  Németország

  Verified by europages badge

  We specialise in everything to do with assembly, disassembly and reassembly, including the transfer/relocation and commissioning of complex machinery and installations. Our partners benefit from our many years of experience on an international level. The precise mechanical and electrical assembly of machines and installations is a vital component of our success. Our specially trained employees are well acquainted with the complexity and processes of these machines. Thanks to a well-operating team that works in an interconnected fashion, we are able to meet deadlines for even the most challenging of requirements. You can also benefit from our experience in project management, as we offer everything from a single source. We provide complete scheduling for all aspects including timetable, transportation/transfer and reintegration into the production process. We guarantee effectiveness, flexibility and complete customer satisfaction. Our customers' wishes always take priority – no matter whether these concern modifications with regard to design, control and programming or the storage, cleaning, maintenance and general overhaul of an installation.

 2. SCHOLPP GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHOLPP GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Iroda és üzem-költöztetések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelés és bontás, ipari berendezések, Dismantling industrial facilities, Industrial services, Industrial installations, Machinery move-in, Machine commissioning, Machine maintenance, Modernisation of machinery, és Machine cleaning. Székhelye Dietzenbach, Németország.

 3. KEMARTEC AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A KEMARTEC AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Wangen Sz, Svájc.

 4. OTTO MOROF SPEDITION GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A OTTO MOROF SPEDITION GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Althengstett, Németország.

 5. OEHMEN MASCHINENMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A OEHMEN MASCHINENMONTAGEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Düren, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. GEMAC LAGERTECHNIK + TRENNWAND GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A GEMAC LAGERTECHNIK + TRENNWAND GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Bückeburg, Németország.

 2. UWE WILD ANTRIEBS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A UWE WILD ANTRIEBS- UND ANLAGENTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Hambrücken, Németország.

 3. KIEFER MONTAGE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A KIEFER MONTAGE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Häg-Ehrsberg, Németország.

 4. S.M. TECHNOLOGIC GROUP S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A S.M. TECHNOLOGIC GROUP S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari berendezések javítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelés és bontás, ipari berendezések, Ipartelepek - tervezés, Karbantartó vállalatok, ipari, research and development in the field of earthmoving works, assembly and maintenance, maintenance and installation of electrical systems, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Presses, és assembly of plant metal structures. Székhelye Pian Camuno, Olaszország.

 5. VOLLMERT TRANSPORT- UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A VOLLMERT TRANSPORT- UND MONTAGETECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Seevetal, Németország.

 1. FA. HESS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A FA. HESS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Düsseldorf, Németország.

 2. BETZ FLOW GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A BETZ FLOW GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Marktheidenfeld, Németország.

 1. LAGER & MONTAGE - TECHNIK PESCHL

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A LAGER & MONTAGE - TECHNIK PESCHL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Wels, Ausztria.

 2. FEBRAP - ASSEMBLAGE

  Belgium

  Verified by europages badge

  A FEBRAP - ASSEMBLAGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is mechanical assembly, Electrical assemblies, Electronics assembly, wiring, és Electromechanical assemblies. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 3. D.M.F. - DAMIOLI S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A D.M.F. - DAMIOLI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fémszerkezet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelés és bontás, ipari berendezések, Lemezfeldolgozás, ipari, calendering, iron sheet processing, Szerelés és bontás, ipari berendezések, systems and machinery for cutting sheet metal, Lemezfeldolgozás, ipari, structural metalwork, és industrial system design. Székhelye Darfo Boario Terme, Olaszország.

 4. NÜRMONT INSTALLATIONS GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A NÜRMONT INSTALLATIONS GMBH & CO KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Nürnberg, Németország.

 5. SCHÜTZ SPEDITION GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A SCHÜTZ SPEDITION GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Langenhagen, Németország.

 6. EAB ELEKTRO-ANLAGEN-BAU GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A EAB ELEKTRO-ANLAGEN-BAU GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Waltershausen, Németország.

 7. JADANECCO

  Horvátország

  Verified by europages badge

  A JADANECCO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítőgépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kommunális járművek, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szerelés és bontás, ipari berendezések, Lézernyomtatás, Faáruk, construction of buildings, Machines, custom-built, CAD software, és FEM calculation. Székhelye Đurđevac, Horvátország.

 8. ZSCHÖRNIG INDUSTRIEMONTAGE & WARTUNGSSERVICE GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A ZSCHÖRNIG INDUSTRIEMONTAGE & WARTUNGSSERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Durmersheim, Németország.

 1. SIFATEC GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A SIFATEC GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Bengel, Németország.

 2. YONIX TRADE

  Magyarország

  Szolgáltatásunkat használva külföldi ügyfeleink időt spórolnak amikor beszállítókat keresnek Magyarországon. A lehető legjobb szolgáltatást nyújtva (a gyártás kapacitás elosztás, határidő és ár tekintetében) az egyedi vevői igényeknek megfelelően. Az elmúlt években a külföldi piacoknak való megfelelés alapján szeretnénk szolgáltatásunkat magyarországi cégek számára is elérhetővé tenni. Így ha szeretne élni tapasztalt beszállítói hálózatunk és szolgáltatásaink nyújtotta előnyökkel, vegye fel velünk a kapcsolatot.

 3. M.I.C.E.M. SRL

  Olaszország

  A M.I.C.E.M. SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial machine assembly, technological systems assembly, Machine maintenance, és construction of pipes and tubing. Székhelye Ruda, Olaszország.

 4. GUTHMANN GMBH

  Németország

  A GUTHMANN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari csövek, Pipeline construction, stainless-steel pipes, Engineering - pipework, és Ipari csövek. Székhelye Peseckendor, Németország.

 5. MARKUS SONNTAG ELEKTRO- U. AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH

  Németország

  A MARKUS SONNTAG ELEKTRO- U. AUTOMATISIERUNGSTECHNIK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Schifferstadt, Németország.

 6. SCC / INDUSTRIEMONTAGEN GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCC / INDUSTRIEMONTAGEN GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is construction of industrial plants, Electrical assemblies, Pipeline construction, és Welded structures. Székhelye Chemnitz, Németország.

 7. GRAMMLICH INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Németország

  A GRAMMLICH INDUSTRIEMONTAGE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Denkendorf, Németország.

 8. FÖRDERTECHNIK ULF KECKE GMBH

  Németország

  A FÖRDERTECHNIK ULF KECKE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Karsdorf, Németország.

 9. PIEPENBROCK INSTANDHALTUNG GMBH & CO. KG

  Németország

  A PIEPENBROCK INSTANDHALTUNG GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Osnabrück, Németország.

 10. FRIEDER VOLK GMBH + CO KG

  Németország

  A FRIEDER VOLK GMBH + CO KG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szerelés és bontás, ipari berendezések. Székhelye Pfullingen, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szerelés és bontás- ipari berendezések - Import export

Találatok száma

1108 Vállalat