• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szemináriumok és kongresszusok - szervezés

A keresés eredménye

Szemináriumok és kongresszusok - szervezés - Import export

 1. EVENTS PRESTIGE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EVENTS PRESTIGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szórakozási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Digitális animáció – Felszerelések és berendezések, Rendezvények - cikkek és díszek, Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, Digitális animáció – Felszerelések és berendezések, Rendezvények - cikkek és díszek, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Uvisy-Sur-Orge, Franciaország.

 2. CHÂTEAU D'ORIGNY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CHÂTEAU D'ORIGNY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utazás és turizmus. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Helyiségek, kongresszusok és szemináriumok megtartására, Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, Helyiségek, kongresszusok és szemináriumok megtartására, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Neuvy, Franciaország.

 3. MODERN EVENTS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MODERN EVENTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Corbeil-Essonnes, Franciaország.

 4. ACTIV PROVENCE

  Franciaország

  A ACTIV PROVENCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organisation of company events. Székhelye Aubagne, Franciaország.

 5. LE MONT D'ANON

  Franciaország

  A LE MONT D'ANON, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Képzéshez és továbbképzéshez helyiségek bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, equipped meeting rooms, és organisation of seminars. Székhelye Goviller, Franciaország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LE PASS

  Belgium

  A LE PASS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, conference hall rental, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Frameries, Belgium.

 2. 4 CORPORATES DMC SPAIN, CORPORATE INCENTIVE TRAVEL & MICE

  Spanyolország

  A 4 CORPORATES DMC SPAIN, CORPORATE INCENTIVE TRAVEL & MICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. AZAFATAS Y TRADUCCIONES APUNTO SL

  Spanyolország

  A AZAFATAS Y TRADUCCIONES APUNTO SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hostess agency, events organisation agency, hostesses, és flight attendants. Székhelye Palma De Mallorca, Spanyolország.

 4. MUST

  Franciaország

  A MUST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Eseménykommunikáció. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, digitisation of plans, virtual reality, organisation of company events, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Gif Sur Yvette, Franciaország.

 5. LLUISA LLULL EVENTS

  Spanyolország

  A LLUISA LLULL EVENTS, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is event organisation, conventions, és wedding organisation. Székhelye Palma-Illes Balears, Spanyolország.

 1. AGENCE BRAND ET CONSULTANT

  Réunion

  A AGENCE BRAND ET CONSULTANT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is event organisation, és organisation of conventions. Székhelye Saint Paul, Réunion.

 2. STAGEMENT SEMINAR & COACHING INSTITUT

  Németország

  A STAGEMENT SEMINAR & COACHING INSTITUT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Congresses and seminars. Székhelye Bokholt-Hanredder, Németország.

 1. 10 WATT VENUE

  Olaszország

  A 10 WATT VENUE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, venues for shows and events, event space rental, video productions, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. VICTORIA OFFICES & CONFERENCE CENTRE

  Egyesült Királyság

  A VICTORIA OFFICES & CONFERENCE CENTRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is conference and meeting centre, és Furnished offices - office leasing. Székhelye St. Austell, Egyesült Királyság.

 3. LA GALANA ZIGARRENMANUFAKTUR UND SALON

  Németország

  A LA GALANA ZIGARRENMANUFAKTUR UND SALON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Köln, Németország.

 4. EFFE ERRE CONGRESSI SRL

  Olaszország

  A EFFE ERRE CONGRESSI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is venues for shows and events. Székhelye Napoli, Olaszország.

 5. A'VENUE INTERNATIONAL - ÉVÉNEMENT & TRAVEL BLENDERS

  Luxemburg

  A A'VENUE INTERNATIONAL - ÉVÉNEMENT & TRAVEL BLENDERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, event organisation, conference organisation, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Mamer, Luxemburg.

 6. EFERSON

  Spanyolország

  A EFERSON, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is event organisation, audiovisual rental, Stand design and construction, és events organisation agency. Székhelye Sevilla, Spanyolország.

 7. ENALIA EVENTS

  Görögország

  A ENALIA EVENTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is trade fair, show and conference organisation services, teleconferencing services, és tourist services. Székhelye Patras, Görögország.

 8. BERLINER FOR A DAY

  Németország

  A BERLINER FOR A DAY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Berlin, Németország.

 1. DAEMSHOF

  Belgium

  A DAEMSHOF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, function room rental, bridegroom's dress, és seminar rooms seating up to 60 to rent. Székhelye Noorderwijk (herentals), Belgium.

 2. AKDES CO&CO TOUR

  Törökország

  A AKDES CO&CO TOUR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Antalya, Törökország.

 3. WEDGEWOOD DMC GROUP

  Egyesült Királyság

  A WEDGEWOOD DMC GROUP, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is event organisation. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. SÉMINAIRE DEAUVILLE

  Franciaország

  A SÉMINAIRE DEAUVILLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Deauville, Franciaország.

 5. ANIMASUD

  Franciaország

  A ANIMASUD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Cannes, Franciaország.

 6. EDUTAG

  Lengyelország

  A EDUTAG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Tychy, Lengyelország.

 7. EVENTEAM CORPORATE EVENT PRODUCTION

  Portugália

  A EVENTEAM CORPORATE EVENT PRODUCTION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kiállítási bútorok, audio equipment and systems for trade fairs, exhibitions and conferences, és Kiállítási bútorok. Székhelye Lisbon, Portugália.

 8. PRISMA ALLESTIMENTI

  Olaszország

  A PRISMA ALLESTIMENTI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is interior design. Székhelye Cagliari, Olaszország.

 9. CLUB 1810

  Franciaország

  A CLUB 1810, tevékenységi ágazata Helyiségek, kongresszusok és szemináriumok megtartására. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, renting of meeting-rooms, és Congresses and seminars. Székhelye La Talaudiere, Franciaország.

 10. PREZEVENT

  Franciaország

  A PREZEVENT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organisation of company events, és entertainment and events software. Székhelye Boulogne Billancourt, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat:

Szűrök

A keresés eredménye

Szemináriumok és kongresszusok - szervezés - Import export

Találatok száma

11 736 Vállalat