• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szemináriumok és kongresszusok - szervezés

A keresés eredménye

Szemináriumok és kongresszusok - szervezés - Import export

 1. EVENTS PRESTIGE

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A EVENTS PRESTIGE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szórakozási szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Digitális animáció – Felszerelések és berendezések, Rendezvények - cikkek és díszek, Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, Digitális animáció – Felszerelések és berendezések, Rendezvények - cikkek és díszek, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Uvisy-Sur-Orge, Franciaország.

 2. CHÂTEAU D'ORIGNY

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A CHÂTEAU D'ORIGNY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utazás és turizmus. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Helyiségek, kongresszusok és szemináriumok megtartására, Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, Helyiségek, kongresszusok és szemináriumok megtartására, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Neuvy, Franciaország.

 3. MODERN EVENTS

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MODERN EVENTS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Corbeil-Essonnes, Franciaország.

 4. ACTIV PROVENCE

  Franciaország

  A ACTIV PROVENCE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is organisation of company events. Székhelye Aubagne, Franciaország.

 5. LE PASS

  Belgium

  A LE PASS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, conference hall rental, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Frameries, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. LE MONT D'ANON

  Franciaország

  A LE MONT D'ANON, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Képzéshez és továbbképzéshez helyiségek bérbeadása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, equipped meeting rooms, és organisation of seminars. Székhelye Goviller, Franciaország.

 2. 4 CORPORATES DMC SPAIN, CORPORATE INCENTIVE TRAVEL & MICE

  Spanyolország

  A 4 CORPORATES DMC SPAIN, CORPORATE INCENTIVE TRAVEL & MICE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 3. LLUISA LLULL EVENTS

  Spanyolország

  A LLUISA LLULL EVENTS, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is event organisation, conventions, és wedding organisation. Székhelye Palma-Illes Balears, Spanyolország.

 4. AGENCE BRAND ET CONSULTANT

  Réunion

  A AGENCE BRAND ET CONSULTANT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is event organisation, és organisation of conventions. Székhelye Saint Paul, Réunion.

 5. AZAFATAS Y TRADUCCIONES APUNTO SL

  Spanyolország

  A AZAFATAS Y TRADUCCIONES APUNTO SL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hostess agency, events organisation agency, hostesses, és flight attendants. Székhelye Palma De Mallorca, Spanyolország.

 1. MUST

  Franciaország

  A MUST, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Eseménykommunikáció. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, digitisation of plans, virtual reality, organisation of company events, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Gif Sur Yvette, Franciaország.

 2. STAGEMENT SEMINAR & COACHING INSTITUT

  Németország

  A STAGEMENT SEMINAR & COACHING INSTITUT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Congresses and seminars. Székhelye Bokholt-Hanredder, Németország.

 1. 10 WATT VENUE

  Olaszország

  A 10 WATT VENUE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, venues for shows and events, event space rental, video productions, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Milano, Olaszország.

 2. VICTORIA OFFICES & CONFERENCE CENTRE

  Egyesült Királyság

  A VICTORIA OFFICES & CONFERENCE CENTRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is conference and meeting centre, és Furnished offices - office leasing. Székhelye St. Austell, Egyesült Királyság.

 3. GTEC GROUPE

  Tunézia

  A GTEC GROUPE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is advice and services for learning and training. Székhelye Ariana, Tunézia.

 4. LA GALANA ZIGARRENMANUFAKTUR UND SALON

  Németország

  A LA GALANA ZIGARRENMANUFAKTUR UND SALON, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Köln, Németország.

 5. EFFE ERRE CONGRESSI SRL

  Olaszország

  A EFFE ERRE CONGRESSI SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is venues for shows and events. Székhelye Napoli, Olaszország.

 6. SMART CONGRESS S.L.

  Spanyolország

  A SMART CONGRESS S.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kisegítő munkaerők - nemzetközi munkaerő-közvetítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, trade fair hostesses, hostess service, various personal services, és Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 7. BULSKAMPVELD

  Belgium

  A BULSKAMPVELD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Szállodák és éttermek, Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, és Szállodák és éttermek. Székhelye Beernem, Belgium.

 8. CHATEAU DE LA MOTTE

  Belgium

  A CHATEAU DE LA MOTTE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, Szálloda, Helységek ünnepségekhez és fogadásokhoz, Szemináriumok és kongresszusok - szervezés, Szálloda, és Helységek ünnepségekhez és fogadásokhoz. Székhelye Groot-Gelmen, Belgium.

 1. OXFORD MANAGEMENT CENTRE

  Egyesült Királyság

  A OXFORD MANAGEMENT CENTRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Oxford, Egyesült Királyság.

 2. SIMONCOACHING

  Németország

  A SIMONCOACHING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Berlin, Németország.

 3. SEMINAIRES-NORMANDIE.FR

  Franciaország

  A SEMINAIRES-NORMANDIE.FR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Cherbourg En Cotentin, Franciaország.

 4. HET BRANCHECENTRUM

  Hollandia

  A HET BRANCHECENTRUM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is planned cooperation exchanges. Székhelye Amersfoort, Hollandia.

 5. DE STROMING

  Belgium

  A DE STROMING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, renting of meeting-rooms, equipped meeting rooms, és auditorium. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 6. DE WATERHOEK

  Belgium

  A DE WATERHOEK, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, banquet hall available, és brunches organised. Székhelye Geetbets, Belgium.

 7. BUSINESS FACULTY

  Belgium

  A BUSINESS FACULTY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Helyiségek, kongresszusok és szemináriumok megtartására, Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, renting of meeting-rooms, room hire for videoconferences, és Helyiségek, kongresszusok és szemináriumok megtartására. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 8. MILLENNIUM GOLF

  Belgium

  A MILLENNIUM GOLF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is golf, restaurant, és seminar room rental. Székhelye Paal, Belgium.

 9. CHAMBRE FRANCAISE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BELGIQUE

  Belgium

  A CHAMBRE FRANCAISE DE COMMERCE ET D'INDUSTRIE DE BELGIQUE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Ipari és kereskedelmi kamarák, Kongresszusok, szemináriumok, fogadások - szervezés és szolgáltatások, Ipari és kereskedelmi kamarák, company service, és Promotion of business cooperation and partner search. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 10. SÉMINAIRE DEAUVILLE

  Franciaország

  A SÉMINAIRE DEAUVILLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemináriumok és kongresszusok - szervezés. Székhelye Deauville, Franciaország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szemináriumok és kongresszusok - szervezés - Import export

Találatok száma

11 763 Vállalat