• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szemétszállító kocsik

A keresés eredménye

Szemétszállító kocsik - Import export

 1. MAZZOCCHIA SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  Fratelli Mazzocchia is a leading company in Europe for waste collection equipment design, manufacturing and marketing. It internationally highlights the history and ideas of an Italian company. Fratelli Mazzocchia, besides its wide range of products, also offers specific services in line with the company's strategy of putting the clients under the spotlight. Fratelli Mazzocchia stands for concreteness, quality, innovation.

 2. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Törökország

  A PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, garbage compactors, Tisztító és fertőtlenítő berendezések és tartozékok, és telescopic platforms. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. ORAKCI MACHINE

  Törökország

  A ORAKCI MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is scrap recovery, platforms, és compactors. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O

  Lengyelország

  A ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Hulladékok előkészítése és újrahasznosítása. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, rejects, scrap collection, waste collection bells, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Rąbień, Lengyelország.

 5. TRANSLIFT

  Hollandia

  A TRANSLIFT, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste containers, és waste collection containers. Székhelye Dronten, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COSECO INDUSTRIE GROUP SRL

  Olaszország

  A COSECO INDUSTRIE GROUP SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Különleges járművek - gyártás és felszerelések, és Különleges járművek - gyártás és felszerelések. Székhelye Grumo Appula, Olaszország.

 2. CNR TRUCK EQUIPMENTS

  Törökország

  A CNR TRUCK EQUIPMENTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Székhelye Konya, Törökország.

 3. PRINCE MOTORS

  Amerikai Egyesült Államok

  A PRINCE MOTORS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Székhelye Riverside, Amerikai Egyesült Államok.

 4. A3 VERHUUR

  Belgium

  A A3 VERHUUR, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is sanding machines, és brushes. Székhelye Staden, Belgium.

 5. HACKNEY RUBBISH REMOVALS

  Egyesült Királyság

  A HACKNEY RUBBISH REMOVALS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is waste management. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 1. PB ENVIRONNEMENT

  Franciaország

  A PB ENVIRONNEMENT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Székhelye Lambesc, Franciaország.

 2. EXPRUM D.O.O.

  Szlovénia

  A EXPRUM D.O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékszállítás, Konténergyártás, Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek, Hulladékszállítás, Konténergyártás, és Háztartási hulladék hasznosító gépek és -rendszerek. Székhelye Ljubljana, Szlovénia.

 1. GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA

  Lengyelország

  A GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Székhelye Józefów, Lengyelország.

 2. FARID INDUSTRIE S.P.A.

  Olaszország

  A FARID INDUSTRIE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari hulladékok kezelése, Szemétszállító kocsik, Hulladékprések és -aprítóberendezések, Ipari hulladékok kezelése, Szemétszállító kocsik, Hulladékprések és -aprítóberendezések, és street sweeping machines. Székhelye Vinovo, Olaszország.

 3. SETRACO HOLDING S.A.

  Románia

  A SETRACO HOLDING S.A., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari berendezések és szerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, Előre gyártott elemes építés, Szemétszállító kocsik, és Előre gyártott elemes építés. Székhelye Bucharest, Románia.

 4. GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V.

  Hollandia

  A GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szeméttartályok és -konténerek, Szemétszállító kocsik, Szeméttartályok és -konténerek, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Leek, Hollandia.

 5. PREFETTURA DI PALERMO

  Olaszország

  A PREFETTURA DI PALERMO, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Szemétszállító kocsik, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Palermo, Olaszország.

 6. EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM

  Szlovákia

  A EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, Környezetvédelem, Szemétszállító kocsik, és Környezetvédelem. Székhelye Bernolákovo, Szlovákia.

 7. BECKER & MAURER GMBH & CO. KG

  Németország

  A BECKER & MAURER GMBH & CO. KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, Nagybani piacok, Szemétszállító kocsik, és Nagybani piacok. Székhelye Zweibrücken, Németország.

 8. SALEUR S A RECYCLAGE

  Franciaország

  A SALEUR S A RECYCLAGE, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Chaumont, Franciaország.

 1. ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Németország

  A ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Bochum, Németország.

 2. VM PRESS S.R.L.

  Olaszország

  A VM PRESS S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, Szemétszállító kocsik, Hulladékeltávolítás és újrahasznosítás - gépek, berendezések, járművek és eszközök, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Ovada, Olaszország.

 3. WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A.

  Lengyelország

  A WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Lodz, Lengyelország.

 4. MERSEBURGER ENTSORGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A MERSEBURGER ENTSORGUNGSGESELLSCHAFT MBH, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szeméttartályok és -konténerek, és Szeméttartályok és -konténerek. Székhelye Beuna, Németország.

 5. WASTEPARTSUK

  Egyesült Királyság

  A WASTEPARTSUK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szemétszállító kocsik. Székhelye Gloucester, Egyesült Királyság.

 6. M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG

  Németország

  A M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Goldbach, Németország.

 7. ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH

  Németország

  A ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Wanzleben, Németország.

 8. EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL

  Spanyolország

  A EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Cabrils, Spanyolország.

 9. WHEEL BIN SERVICES LIMITED

  Írország

  A WHEEL BIN SERVICES LIMITED, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Dundalk, Írország.

 10. GRINO TRANS SA

  Spanyolország

  A GRINO TRANS SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Hulladéktárolás és begyűjtés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szemétszállító kocsik, és Szemétszállító kocsik. Székhelye Lleida, Spanyolország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: