• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szelepek belsőégésű motorokhoz

A keresés eredménye

Szelepek belsőégésű motorokhoz - Import export

 1. VALPRES S.R.L.

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A VALPRES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric and pneumatic valves, production of valves for fire-fighting devices, pneumatic and electric valves, ANSI valves, cryogenic valves, ATEX valves, valves with electric and pneumatic actuator, floating valves, és floating valves. Székhelye Marcheno, Olaszország.

 2. SMC ITALIA SPA

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A SMC ITALIA SPA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Brugherio, Olaszország.

 3. MAIETTI F.LLI

  Olaszország

  Verified by europages badge

  A MAIETTI F.LLI, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Milano, Olaszország.

 4. ESVANA

  Törökország

  A ESVANA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is gate valves, és check valves. Székhelye Konya, Törökország.

 5. GERMAN INDUSTRY PARTS

  Németország

  A GERMAN INDUSTRY PARTS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Dízelmotorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek belsőégésű motorokhoz, valves, Control cables (elec.), Szelepek belsőégésű motorokhoz, és helicopter part. Székhelye Ludenscheid, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ATS MOTOR PARCALARI SAN. VE TIC.A.S.

  Törökország

  A ATS MOTOR PARCALARI SAN. VE TIC.A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. VALPRES S.R.L.

  Olaszország

  A VALPRES S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek belsőégésű motorokhoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric and pneumatic valves, pneumatic and electric valves, és cryogenic valves. Székhelye Marcheno, Olaszország.

 3. ELZEM WAX MOTOR SUPAPLARI

  Törökország

  A ELZEM WAX MOTOR SUPAPLARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Konya, Törökország.

 4. B.F.E. S.R.L.

  Olaszország

  A B.F.E. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szaniter szerelvények, ipari, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szaniter szerelvények, ipari, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez. Székhelye Albano Sant'alessandro, Olaszország.

 5. ANTWERP DIESEL PUMPS

  Belgium

  A ANTWERP DIESEL PUMPS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Tolózárak és szelepek, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szivattyúk, Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek, Tolózárak és szelepek, Szelepek belsőégésű motorokhoz, és Szivattyúk. Székhelye Deurne, Belgium.

 1. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Kína

  A SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek, abroncsokhoz és tömlőkhöz, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek, abroncsokhoz és tömlőkhöz, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Suzhou, Kína.

 2. H.B.S. S.R.L.

  Olaszország

  A H.B.S. S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Monzambano, Olaszország.

 1. ELETTROSTAR S.R.L.

  Olaszország

  A ELETTROSTAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Calto, Olaszország.

 2. 4G GHIDINI S.R.L.

  Olaszország

  A 4G GHIDINI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Lumezzane, Olaszország.

 3. RISSO ENO TRADE COMPANY S.R.L.

  Olaszország

  A RISSO ENO TRADE COMPANY S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Montebello Della Battaglia, Olaszország.

 4. R.B.R. VALVOLE S.P.A.

  Olaszország

  A R.B.R. VALVOLE S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Pogliano Milanese, Olaszország.

 5. RECORD S.P.A.

  Olaszország

  A RECORD S.P.A., tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Bonate Sotto, Olaszország.

 6. VELAN ABV S.P.A.

  Olaszország

  A VELAN ABV S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Capannori, Olaszország.

 7. CARRARO S.R.L.

  Olaszország

  A CARRARO S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Segrate, Olaszország.

 8. TOREX S.P.A.

  Olaszország

  A TOREX S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye San Prospero, Olaszország.

 1. MATAR S.R.L.

  Olaszország

  A MATAR S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Mazzano, Olaszország.

 2. BRIDGEPORT S.R.L.

  Olaszország

  A BRIDGEPORT S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Bolgare, Olaszország.

 3. O.M.S. SALERI S.P.A.

  Olaszország

  A O.M.S. SALERI S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Odolo, Olaszország.

 4. LOMAR S.R.L.

  Olaszország

  A LOMAR S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Palazzago, Olaszország.

 5. SERTO ITALIANA S.R.L.

  Olaszország

  A SERTO ITALIANA S.R.L., tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Brembate Di Sopra, Olaszország.

 6. G.& S.VALVES LTD

  Egyesült Királyság

  A G.& S.VALVES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek belsőégésű motorokhoz, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Godalming, Egyesült Királyság.

 7. PARADOWSCY AMP SPOLKA JAWNA

  Lengyelország

  A PARADOWSCY AMP SPOLKA JAWNA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek belsőégésű motorokhoz, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Warszawa, Lengyelország.

 8. DOROT ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A DOROT ITALIA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Rescaldina, Olaszország.

 9. DABEM S.R.L.

  Olaszország

  A DABEM S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek belsőégésű motorokhoz, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Travagliato, Olaszország.

 10. JOHN MILLS & SONS (NEWCASTLE) LTD

  Egyesült Királyság

  A JOHN MILLS & SONS (NEWCASTLE) LTD, tevékenységi ágazata Belsőégésű motorok - alkatrészek és tartalék alkatrészek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek belsőégésű motorokhoz, és Szelepek belsőégésű motorokhoz. Székhelye Newcastle Upon Tyne, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szelepek belsőégésű motorokhoz - Import export

Találatok száma

940 Vállalat