• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szelepek (aeroszólos töltések)

A keresés eredménye

Szelepek (aeroszólos töltések) - Import export

 1. KENDRION KUHNKE AUTOMATION GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Kendrion Kuhnke Automation is your specialist for magnet, fluid and control technology and offers safe, precise and innovative components and assemblies for a wide range of applications. Kendrion Kuhnke Automation is part of the industrial division of Kendrion N.V. und trades under the Industrial Actuators and Controls (IAC) business unit. When it comes to developing and manufacturing electromagnets and actuators, IAC benefits from over 100 years of experience and offers a wide range of products. In addition, IAC is a fluid technology manufacturer specialising in the development of custom valves, valve blocks and pressure regulators. In the field of control technology, IAC uses the internationally recognised industry standards in order to enable integration into a wide variety of infrastructures, as well as inductive heating systems that enable emission-free heating in industrial processes. Our products are primarily used in medical equipment, such as dialysis machines, anaesthesia machines, respirators, dental units, treatment equipment and therapy equipment. They are also used in automation and robotics, such as for FTS, material handling systems and cobots. Furthermore, they are used for mechanical engineering in the food and drink industry, in printing and paper processing and in the textile industry. Further applications include fire protection and access controls in building technology and emergency oxygen supply and in-cabin applications in aviation. Find out more about Kendrion at www.kendrion.com

 2. THALECK GROUP - C3 GMBH WERK 03

  Németország

  Verified by europages badge

  A THALECK GROUP - C3 GMBH WERK 03, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Magdeburg, Németország.

 3. PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH

  Németország

  A PTEC PRESSURE TECHNOLOGY GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Pipe-line. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, Szelepek (aeroszólos töltések), Valves, customised special valves, Szelepek, sűrített levegős berendezésekhez, és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Burscheid, Németország.

 4. HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH)

  Németország

  A HPM TECHNOLOGIE GMBH (VORMALS PFEIFFER TECHNIK GMBH), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fúvókák (vasfémek). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), Kenőanyagok, Autó-kenőanyagok, Nyersolajok, Szelepek (aeroszólos töltések), Kenőanyagok, Autó-kenőanyagok, és Nyersolajok. Székhelye Münsingen, Németország.

 5. EVERTON S.R.L

  Olaszország

  A EVERTON S.R.L, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kozmetikumok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aeroszolos dobozok, Szelepek (aeroszólos töltések), Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből, Aeroszolos dobozok, Szelepek (aeroszólos töltések), és Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Székhelye Povegliano Veronese, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. COSTER TECNOLOGIE SPECIALI GMBH

  Németország

  A COSTER TECNOLOGIE SPECIALI GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Ettlingen, Németország.

 2. ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD

  Cseh Köztársaság

  A ČÍNA YAO KOVÁNÍ VENTIL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szelepek (aeroszólos töltések). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Leeresztőcsapok, Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Hidraulikus szelepek, Leeresztőcsapok, Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, és Hidraulikus szelepek. Székhelye Plzen, Cseh Köztársaság.

 3. VALVULAS DE PRECISION ESPAÑOLA SA

  Spanyolország

  A VALVULAS DE PRECISION ESPAÑOLA SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), Szelepek (aeroszólos töltések), pulverisers, valves for aerosol containers, és actuators. Székhelye Morata De Tajuña, Spanyolország.

 4. PACK-PART GMBH

  Svájc

  A PACK-PART GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), Gépgyártás, általában - bérmunka, Kenőanyagok, Vízelőkészítő szerek, Szelepek (aeroszólos töltések), Gépgyártás, általában - bérmunka, Kenőanyagok, és Vízelőkészítő szerek. Székhelye Kaiseraugst, Svájc.

 5. SILICONI CHIMICA S.R.L.

  Olaszország

  A SILICONI CHIMICA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aeroszolos dobozok, Szelepek (aeroszólos töltések), Aeroszolos dobozok, és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Marostica, Olaszország.

 1. F.I.A. S.R.L.

  Olaszország

  A F.I.A. S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aeroszolos dobozok, Szelepek (aeroszólos töltések), Aeroszolos dobozok, és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye San Giuliano Milanese, Olaszország.

 2. COSMOSOL S.R.L.

  Olaszország

  A COSMOSOL S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aeroszolos dobozok, Szelepek (aeroszólos töltések), Aeroszolos dobozok, és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Mulazzano, Olaszország.

 1. VALVE PRECISION

  Franciaország

  A VALVE PRECISION, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye St Michel Sur Orge, Franciaország.

 2. PROFILE PHARMA LIMITED

  Egyesült Királyság

  A PROFILE PHARMA LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Guildford, Egyesült Királyság.

 3. AEROSOL VALF SANAYI A S

  Törökország

  A AEROSOL VALF SANAYI A S, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. COSTERTEC SA

  Spanyolország

  A COSTERTEC SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 5. LINDAL FRANCE

  Franciaország

  A LINDAL FRANCE, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Briey, Franciaország.

 6. TEMPO POMPA VANA SAN. TIC. LTD STI.

  Törökország

  A TEMPO POMPA VANA SAN. TIC. LTD STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hidraulikus berendezések és tartozékok, Szelepek (aeroszólos töltések), Hidraulikus berendezések és tartozékok, és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Ankara, Törökország.

 7. LINDAL HOLDINGS PLC

  Egyesült Királyság

  A LINDAL HOLDINGS PLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Leighton Buzzard, Egyesült Királyság.

 8. AEROSOL-TECHNIK LINDAL GMBH

  Németország

  A AEROSOL-TECHNIK LINDAL GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Bad Oldesloe, Németország.

 1. ARMATURES D AQUITAINE

  Franciaország

  A ARMATURES D AQUITAINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Pommevic, Franciaország.

 2. AEROSOL TECHNIQUE LINDAL (UK) LIMITED

  Egyesült Királyság

  A AEROSOL TECHNIQUE LINDAL (UK) LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Leighton Buzzard, Egyesült Királyság.

 3. PARAFARMACIA DI VARRASO ANTONIA

  Olaszország

  A PARAFARMACIA DI VARRASO ANTONIA, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Aeroszolos dobozok, Szelepek (aeroszólos töltések), Aeroszolos dobozok, és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Foggia, Olaszország.

 4. AIR PLANTS LTD

  Egyesült Királyság

  A AIR PLANTS LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Leicester, Egyesült Királyság.

 5. EUSKO SA

  Spanyolország

  A EUSKO SA, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Bergara, Spanyolország.

 6. DCP SP Z O O

  Lengyelország

  A DCP SP Z O O, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csomagolások és kiszerelések acélból és fémből. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szelepek (aeroszólos töltések), és Szelepek (aeroszólos töltések). Székhelye Pabianice, Lengyelország.

 7. P.M.P. S.R.L.

  Olaszország

 8. GNOCCHI ECO SPRAY

  Olaszország

 9. SYNTHESIS CHIMICA S.R.L.

  Olaszország

 10. TALKEN COLOR S.R.L.

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes