• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szegesdrót - vasfémek

A keresés eredménye

Szegesdrót - vasfémek - Import export

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Törökország

  A KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Szegesdrót - vasfémek, Acélhuzalok és kábelek, Szegesdrót - vasfémek, és screw binding systems. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER

  Németország

  A WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Bad Gandersheim, Németország.

 3. DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS

  Törökország

  A DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 4. CAVATORTA FRANCE

  Franciaország

  A CAVATORTA FRANCE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rácsrostélyok fémből, Szegesdrót - vasfémek, Rácsrostélyok fémből, metal gratings for fencing, do-it-yourself items, és Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Villeneuve-Saint-Germain, Franciaország.

 5. ARTIK STEEL LLC

  Ukrajna

  A ARTIK STEEL LLC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és csövek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegesdrót - vasfémek, aluminium tubes, Szegesdrót - vasfémek, és aluminium and copper rods. Székhelye Nikopol, Ukrajna.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO.

  Törökország

  A METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Dörtyol Hatay, Törökország.

 2. YUGSTAL

  Ukrajna

  A YUGSTAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal laminates, és waste collection bells. Székhelye Zaporizhya, Ukrajna.

 3. EUROBARB CONCERTINA

  Lengyelország

  A EUROBARB CONCERTINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is fencing, és english concertinas. Székhelye Ostrów Wielkopolski, Lengyelország.

 4. TELLINI DIS TICARET AS.

  Törökország

  A TELLINI DIS TICARET AS., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is hedge, és Furnishings. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. FRIENDS INTERNATIONAL

  Banglades

  A FRIENDS INTERNATIONAL, tevékenységi ágazata Hengerelt huzal - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélhuzalok és kábelek, Szegesdrót - vasfémek, Huzalhúzás - vasfémek, Drótok és kábelek - vasfémek, Acélhuzalok és kábelek, Szegesdrót - vasfémek, Huzalhúzás - vasfémek, és Drótok és kábelek - vasfémek. Székhelye Chittagong, Banglades.

 1. SUNNY BARBED WIRE FACTORY

  Kína

  A SUNNY BARBED WIRE FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barbed wire. Székhelye Hengshui, Kína.

 2. MWM TECHNIC

  Törökország

  A MWM TECHNIC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Adana, Törökország.

 1. KONHTA RAZOR WIRE FACTORY

  Kína

  A KONHTA RAZOR WIRE FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Székhelye hengshui, Kína.

 2. ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY

  Kína

  A ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barbed wire. Székhelye hengshui, Kína.

 3. HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD.

  Kína

  A HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Hengshui, Kína.

 4. BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC

  Ukrajna

  A BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótrostélyok, -rácsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegesdrót - vasfémek, és Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Lugansk, Ukrajna.

 5. CAPITAL PRODUCTS LIMITED

  Írország

  A CAPITAL PRODUCTS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vívófelszerelések és -tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegesdrót - vasfémek, Mérnöki munka - ipari berendezések, Szegesdrót - vasfémek, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Dublin, Írország.

 6. KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Magyarország

  A KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegesdrót - vasfémek, és Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Hodmezovasarhely, Magyarország.

 7. EMIL HITZ AG

  Svájc

  A EMIL HITZ AG, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegesdrót - vasfémek, és Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Bassersdorf, Svájc.

 8. ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kína

  A ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Hengshui, Kína.

 1. CAIMAN INDUSTRIAL GROUP

  Ukrajna

  A CAIMAN INDUSTRIAL GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barbed wire, és Galvanised barbed wire. Székhelye Lugansk, Ukrajna.

 2. VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V.

  Hollandia

  A VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegesdrót - vasfémek, és Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Dokkum, Hollandia.

 3. CLD FENCING SYSTEMS

  Egyesült Királyság

  A CLD FENCING SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Sandbach, Egyesült Királyság.

 4. SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS

  Törökország

  A SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is barbed wire. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. PEWAG S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PEWAG S.R.O., tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegesdrót - vasfémek, és Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Vamberk, Cseh Köztársaság.

 6. EUROPEAN SECURITY FENCING S.L.

  Spanyolország

  A EUROPEAN SECURITY FENCING S.L., tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegesdrót - vasfémek, és Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Malaga, Spanyolország.

 7. SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD

  Kína

  A SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Shijiazhuang City, Hebei Province, Kína.

 8. ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS

  Törökország

  A ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Drótok és kábelek - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegesdrót - vasfémek, és Szegesdrót - vasfémek. Székhelye Istanbul, Törökország.

 9. LAFIA LTD

  Írország

 10. AVTORITET COMMERCIAL FIRM LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukrajna

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes