• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szegek

A keresés eredménye

Szegek - Import export

 1. CONNECTON

  Belgium

  Verified by europages badge

  Since more than 170 years CONNECTON specializes in the production of fixings for the building industry We specialize in the manufacturing of roof fixings (from slate hooks to clout nails), fixings for the suspendes ceilings, and wall ties. Relying on a state of the art machinery, assembly robots and qualified personnel we offer quality products that are innovative and flexible. CONNECTON : FASTENERS FOR BUILDERS Our domains of expertise are: Construction: wall ties, roof fixings, pins & nails (copper, aluminium, stainless), ceiling suspension systems, ... Industry : clamps for the agro-alimentary sector, skewers for the food industry, hanging wires for the painting industry, special wire-bended parts, ...

 2. SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG

  Svájc

  Verified by europages badge

  A SCHWEIZERISCHE NAGELFABRIK AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szegek. Székhelye Winterthur, Svájc.

 3. SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL

  Németország

  A SCHRAUBEN SEIDEL INH. STEFFEN SEIDEL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szegek. Székhelye Schönheide, Németország.

 4. YANTOS

  Ukrajna

  A YANTOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is galvanised fences and panels, és galvanized wire. Székhelye Ternopil, Ukrajna.

 5. (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V.

  Hollandia

  A (HJZ) ZANDVOORT DRAADINDUSTRIE B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Épületvasalások, és Fastening parts. Székhelye Doetinchem, Hollandia.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. PEMS CAMBRILLONES

  Spanyolország

  A PEMS CAMBRILLONES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Cipők. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegek, footwear design, shoemakers, articles for footwear, és Szegek. Székhelye Elda-Alicente, Spanyolország.

 2. SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG

  Németország

  A SCHÜRMANN & HILLEKE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wood screws, steel nails, és chipboard screws. Székhelye Neuenrade, Németország.

 3. TORREGGIANI SRL

  Olaszország

  A TORREGGIANI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kapcsok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegek, Préslég-szegecselőgépek, electrowelded rivets, tacks, Szegek, és Préslég-szegecselőgépek. Székhelye Ceresara, Olaszország.

 4. FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C.

  Olaszország

  A FIN DI ERCOLI MARIO & C. S.N.C., tevékenységi ágazata Préslég-szegecselőgépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegek, vibrators, compressed-air systems, Szegek, és pneumatic and hydropneumatic equipment. Székhelye Montecosaro, Olaszország.

 5. LITNAGLIS

  Litvánia

  A LITNAGLIS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel nails. Székhelye Glaudziai, Litvánia.

 1. NAILSS, SIA

  Lettország

  A NAILSS, SIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Székhelye Riga, Lettország.

 2. ÖZCAN ÇIVI

  Törökország

  A ÖZCAN ÇIVI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szerszámok és fémeszközök, és Szerszámok és fémeszközök. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 1. ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş.

  Törökország

  A ÖZCAN DEMIR TIC. VE SAN. A.Ş., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is drawn iron and steel wires. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION

  Németország

  A FRITZ SCHABER GMBH - STAHLSTIFTFABRIKATION, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szegek. Székhelye Oberboihingen, Németország.

 3. BIZON INT SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A BIZON INT SP. Z O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acélok és fémek - húzás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegek, industrial staples, staplers, Szegek, és pneumatic gun-nailer. Székhelye Baniocha K. Warszawy, Lengyelország.

 4. D&Z LTD

  Törökország

  A D&Z LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Common nails, wire, Low-carbon galvanized steel wire, és manufacture of steel profiles. Székhelye Hatay, Törökország.

 5. BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S.

  Törökország

  A BEKSAN CIVI TEL MAKINA IMALAT TIC. VE SAN. A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is stainless steel tactile studs. Székhelye Balikesir, Törökország.

 6. TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C.

  Olaszország

  A TITIBI SNC DI MORANDINI ERMANNO E C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Székhelye Torre De' Busi, Olaszország.

 7. PREBENA-UKRAINE

  Ukrajna

  A PREBENA-UKRAINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Rögzítőcsapok, és Rögzítőcsapok. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 8. STALGRIT

  Belorusszia

  A STALGRIT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fűző- és szegezőgépek, csomagoláshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kapcsok, Szegek, Kapcsok, Szegek, Nailing and stapling machinery, és nails. Székhelye Retchitsa, Belorusszia.

 1. BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

  Törökország

  A BETA TEL ÇİVİ METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Székhelye Kocaeli, Törökország.

 2. WEIDINGERGLAS A/S

  Dánia

  A WEIDINGERGLAS A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Fémkampók, fémhorgok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Épületvasalások, Szegek, Rögzítőanyagok (vas- és fémáruk), Fémtömítés, Épületvasalások, Szegek, Rögzítőanyagok (vas- és fémáruk), és Fémtömítés. Székhelye Herlev, Dánia.

 3. GLASGOW STEEL NAIL CO LTD

  Egyesült Királyság

  A GLASGOW STEEL NAIL CO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is steel nails. Székhelye Glasgow, Egyesült Királyság.

 4. TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L.

  Olaszország

  A TRAFILERIE VAVASSORI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is metal meshing for fencing, rivets, és galvanized fence. Székhelye Brivio, Olaszország.

 5. BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE

  Lengyelország

  A BRYMOREX. SRUBY, NARZEDZIA, MASZYNY, ART. METALOWE I BUDOWLANE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegek, Szegek, tools, és electric tools. Székhelye Radom, Lengyelország.

 6. LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA.

  Portugália

  A LISMÂNIA FERRAGENS E DECORAÇÕES, LDA., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Székhelye S.tomé Negrelos, Portugália.

 7. DMI METAL LTD

  Törökország

  A DMI METAL LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Wire coil nails, nails for packing, Paper collated nails, és peg inserters for wood. Székhelye Adana, Törökország.

 8. COLOMBO SEVERO E ERMANNO ( S.N.C. )

  Olaszország

  A COLOMBO SEVERO E ERMANNO ( S.N.C. ), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szegek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegecsek, packing and packaging materials, és Szegecsek. Székhelye Valmadrera, Olaszország.

 9. TH. CORAY AG

  Svájc

  A TH. CORAY AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapok, facsavarok, anyák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Vas- és fémáruk, Épületvasalások, Szegek, Szaniter szerelvények, Vas- és fémáruk, Épületvasalások, és Szegek. Székhelye Chur, Svájc.

 10. DOMINION GMBH

  Németország

  A DOMINION GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Épületvasalások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szegek, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Szegek, és Rácsok, rostélyok és fémszövetek. Székhelye Bergisch Gladbach, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes