• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szecskavágógépek- kertészeti

A keresés eredménye

Szecskavágógépek- kertészeti - Import export

 1. BARCHINKAR

  Irán

  A BARCHINKAR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs és zöldségszeletelő gépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szecskavágógépek, kertészeti, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Alborz Karaj, Irán.

 2. AGRO AVRASYA MAQUINARIA AGRICOLA

  Törökország

  A AGRO AVRASYA MAQUINARIA AGRICOLA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági gépek és tartozékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szecskavágógépek, kertészeti, manure spreaders, Szecskavágógépek, kertészeti, és Balers. Székhelye Mugla, Törökország.

 3. SUZHOU MERCK SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kanada

  A SUZHOU MERCK SCIENCE & TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Toronto, Kanada.

 4. STEA

  Olaszország

  A STEA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Trescore Balneario, Olaszország.

 5. SABRE ITALIA S.R.L.

  Olaszország

  A SABRE ITALIA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Isola Vicentina, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FALKET DI GIANOLA PAOLO

  Olaszország

  A FALKET DI GIANOLA PAOLO, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Premana, Olaszország.

 2. PRATOVERDE S.R.L.

  Olaszország

  A PRATOVERDE S.R.L., tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Due Carrare, Olaszország.

 3. GGP ITALY S.P.A.

  Olaszország

  A GGP ITALY S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Castelfranco Veneto, Olaszország.

 4. ITALY BITREE S.R.L.

  Olaszország

  A ITALY BITREE S.R.L., tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye San Giovanni Lupatoto, Olaszország.

 5. CHERUBIN S.R.L.

  Olaszország

  A CHERUBIN S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye San Martino Al Tagliamento, Olaszország.

 1. CANGINI BENNE S.R.L.

  Olaszország

  A CANGINI BENNE S.R.L., tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Sarsina, Olaszország.

 2. TECNO GARDEN S.R.L.

  Olaszország

  A TECNO GARDEN S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Limena, Olaszország.

 1. GIORDANO

  Olaszország

  A GIORDANO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Cairo Montenotte, Olaszország.

 2. GERMA S.R.L.

  Olaszország

  A GERMA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Paese, Olaszország.

 3. POLLIO GIUSEPPE

  Olaszország

  A POLLIO GIUSEPPE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Massa Lubrense, Olaszország.

 4. ASTORRI

  Olaszország

  A ASTORRI, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Greccio, Olaszország.

 5. FOMMA

  Franciaország

  A FOMMA, tevékenységi ágazata Húsdarálók és húsvágók. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szecskavágógépek, kertészeti, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Malakoff, Franciaország.

 6. GREEN POINT S.N.C. DI DORIGO MATTEO ED ENRICO

  Olaszország

  A GREEN POINT S.N.C. DI DORIGO MATTEO ED ENRICO, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Pieve Di Soligo, Olaszország.

 7. F.A.E.G. S.A.S. DI PIROLA MAURO & C.

  Olaszország

  A F.A.E.G. S.A.S. DI PIROLA MAURO & C., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Calco, Olaszország.

 8. ANTONELLI MARCO

  Olaszország

  A ANTONELLI MARCO, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Paruzzaro, Olaszország.

 1. LINEA VERDE DI GARIBOTTO IACOPO

  Olaszország

  A LINEA VERDE DI GARIBOTTO IACOPO, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Casarza Ligure, Olaszország.

 2. MODERN ARBORICULTURE INSTITUTE - M.A.I. S.R.L.

  Olaszország

  A MODERN ARBORICULTURE INSTITUTE - M.A.I. S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Varese, Olaszország.

 3. OMNIA CENTER S.R.L.

  Olaszország

  A OMNIA CENTER S.R.L., tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Vicenza, Olaszország.

 4. IL CERCHIO VERDE S.N.C.

  Olaszország

  A IL CERCHIO VERDE S.N.C., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Lucca, Olaszország.

 5. MOTOR.PEDO KFT

  Magyarország

  A MOTOR.PEDO KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szecskavágógépek, kertészeti, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Budaors, Magyarország.

 6. AIFA S.R.L.

  Olaszország

  A AIFA S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, Szecskavágógépek, kertészeti, Kertépítés, kertészet és virágkertészet - eszközök, anyagok és kellékek, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Fiume Veneto, Olaszország.

 7. PC STÅL APS

  Dánia

  A PC STÅL APS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szecskavágógépek, kertészeti, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Thorsø, Dánia.

 8. SØVDE EIENDOM AS

  Norvégia

  A SØVDE EIENDOM AS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szecskavágógépek, kertészeti, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Rygge, Norvégia.

 9. MAQUINARIA SOLITEC S.L.

  Spanyolország

  A MAQUINARIA SOLITEC S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szecskavágógépek, kertészeti, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Sentmenat, Spanyolország.

 10. AGROTRACK 2000 KFT

  Magyarország

  A AGROTRACK 2000 KFT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Kertművelés és kertészet - gépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szecskavágógépek, kertészeti, és Szecskavágógépek, kertészeti. Székhelye Kerkabarabas, Magyarország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes