• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szarvasmarha

A keresés eredménye

Szarvasmarha - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Dánia

  Verified by europages badge

  A KURT NISGAARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, Szarvasmarha, Sertés, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Fejőstehenek, és minks. Székhelye Skjern, Dánia.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Németország

  Verified by europages badge

  A JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Székhelye Recklinghausen, Németország.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Hollandia

  A EUROPEAN GULF COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok és állattenyésztés, Szarvasmarha, Állatok és állattenyésztés, halal delicatessen meats, wholesale meats, és Szarvasmarha. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Németország

  A ZOOFACHMARKT - MARCHE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Sertés, Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Sertés. Székhelye Heinsberg, Németország.

 5. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Németország

  A ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vendéglátó felszerelések, bulls, bulls for reproduction, és Vendéglátó felszerelések. Székhelye Ottobrunn, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Franciaország

  A MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Székhelye Montrond, Franciaország.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Németország

  A ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, Juh és kecske, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, és Juh és kecske. Székhelye Lohfelden, Németország.

 3. EURL LE LIEVRE LUC

  Franciaország

  A EURL LE LIEVRE LUC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Fejőstehenek, cattle for slaughter, breeding cattle, Vágóborjúk és vágómarhák, és Fejőstehenek. Székhelye Le Roc Saint Andre, Franciaország.

 4. OBIONE

  Franciaország

  A OBIONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Székhelye Mâcon, Franciaország.

 5. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanyolország

  A CASTELLANA DE CARNES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Darabolt hús és friss baromfi, beef, veal, és fresh butchered products. Székhelye Valladolid, Spanyolország.

 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugália

  A SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Mezőgazdaság - szolgáltatások, reproduction swines, Szarvasmarha, és Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Sintra, Portugália.

 2. BOONEN

  Belgium

  A BOONEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milk cows, Heifers, bulls, és horses for slaughter. Székhelye Hotton, Belgium.

 1. WANGA FARM

  Németország

  A WANGA FARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Heifers, és bulls. Székhelye Ottobrunn, Németország.

 2. AGROASIS

  Marokkó

  A AGROASIS, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Székhelye Casablanca, Marokkó.

 3. FAIRKORN AG

  Németország

  A FAIRKORN AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Szarvasmarha. Székhelye Ahrensburg, Németország.

 4. AGRAR MESSERITSCH GMBH

  Ausztria

  A AGRAR MESSERITSCH GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Juh és kecske, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, és Juh és kecske. Székhelye Au Am Leithaberge, Ausztria.

 5. JOHANN FRÖSCHL

  Ausztria

  A JOHANN FRÖSCHL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Szarvasmarha, Darabolt hús és friss baromfi, Belső részek, Hal, Szarvasmarha, Darabolt hús és friss baromfi, és Belső részek. Székhelye Rappottenstein, Ausztria.

 6. MECHTLER GESMBH

  Ausztria

  A MECHTLER GESMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Malomipari termékek, Alkoholmentes, szénsavas italok, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Malomipari termékek, és Alkoholmentes, szénsavas italok. Székhelye Ladendorf, Ausztria.

 7. AGRARUNION SÜDOST REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Ausztria

  A AGRARUNION SÜDOST REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Malomipari termékek, Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Malomipari termékek, és Takarmányok, tápszerek, állattenyésztéshez. Székhelye Kirchbach In Steiermark, Ausztria.

 8. KARR AG

  Svájc

  A KARR AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, Mezőgazdasági termékek - import / export, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Szarvasmarha, és Mezőgazdasági termékek - import / export. Székhelye Zug, Svájc.

 1. GEBRÜDER HERZOG MÜHLEMATT AG

  Svájc

  A GEBRÜDER HERZOG MÜHLEMATT AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, Diétás- és biotáplálékok, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Hornussen, Svájc.

 2. HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH

  Németország

  A HABROCK VIEHTRANSPORT GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Sassenberg, Németország.

 3. DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS

  Németország

  A DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Büchenbach, Németország.

 4. JOHANN PIRZER, MANFRED GOLLWITZER

  Németország

  A JOHANN PIRZER, MANFRED GOLLWITZER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Kagylók, rákfélék, Hal, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Kagylók, rákfélék, Hal, és Szarvasmarha. Székhelye Walderbach, Németország.

 5. STEFAN KESSNER

  Németország

  A STEFAN KESSNER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Sertés, Természetes textilszálak, Fonóipari és cérnagyári termékek, Szarvasmarha, Sertés, Természetes textilszálak, és Fonóipari és cérnagyári termékek. Székhelye Dortmund, Németország.

 6. LANDGESELLSCHAFT DREBACH LANDWIRTSCHAFTLICHE VERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGS GMBH

  Németország

  A LANDGESELLSCHAFT DREBACH LANDWIRTSCHAFTLICHE VERWALTUNGS- UND BETEILIGUNGS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Szarvasmarha. Székhelye Drebach, Németország.

 7. RÖDER BETRIEBE GMBH & CO. KG

  Németország

  A RÖDER BETRIEBE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Szarvasmarha. Székhelye Oberhausen, Németország.

 8. GEBRÜDER ERFURTH OHG

  Németország

  A GEBRÜDER ERFURTH OHG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Sertés, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Gyümölcs, Sertés, Szarvasmarha, és Zöldségek, ehető gyökerek és gumók. Székhelye Wendeburg, Németország.

 9. DR. FRITZ EIDEBENZ EIBA-KRAFTFUTTERWERK NACHF. PETER EIDEBENZ KG

  Németország

  A DR. FRITZ EIDEBENZ EIBA-KRAFTFUTTERWERK NACHF. PETER EIDEBENZ KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, Diétás- és biotáplálékok, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Babenhausen, Németország.

 10. GEORGITZIKIS FARM

  Görögország

  A GEORGITZIKIS FARM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vágóborjúk és vágómarhák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, calves for slaughter, és Szarvasmarha. Székhelye Veroia, Görögország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes
Szűrök

A keresés eredménye

Szarvasmarha - Import export

Találatok száma

4126 Vállalat