• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szarvasmarha

A keresés eredménye

Szarvasmarha - Import export

 1. KURT NISGAARD

  Dánia

  Verified by europages badge

  A KURT NISGAARD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Állattenyésztés - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fejőstehenek, Szarvasmarha, Sertés, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Fejőstehenek, és minks. Székhelye Skjern, Dánia.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Németország

  Verified by europages badge

  A JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Székhelye Recklinghausen, Németország.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Hollandia

  A EUROPEAN GULF COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Juh - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Állatok és állattenyésztés, Szarvasmarha, Állatok és állattenyésztés, halal delicatessen meats, wholesale meats, és Szarvasmarha. Székhelye Rotterdam, Hollandia.

 4. BOONEN

  Belgium

  A BOONEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is milk cows, Heifers, bulls, és horses for slaughter. Székhelye Hotton, Belgium.

 5. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Németország

  A ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, Juh és kecske, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Háziállatok, Sertés, és Juh és kecske. Székhelye Lohfelden, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugália

  A SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Sertés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Mezőgazdaság - szolgáltatások, reproduction swines, Szarvasmarha, és Mezőgazdaság - szolgáltatások. Székhelye Sintra, Portugália.

 2. EURL LE LIEVRE LUC

  Franciaország

  A EURL LE LIEVRE LUC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vágóborjúk és vágómarhák, Fejőstehenek, cattle for slaughter, breeding cattle, Vágóborjúk és vágómarhák, és Fejőstehenek. Székhelye Le Roc Saint Andre, Franciaország.

 3. OBIONE

  Franciaország

  A OBIONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Székhelye Mâcon, Franciaország.

 4. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Németország

  A ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vendéglátó felszerelések, bulls, bulls for reproduction, és Vendéglátó felszerelések. Székhelye Ottobrunn, Németország.

 5. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Németország

  A ZOOFACHMARKT - MARCHE, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Juh és kecske. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Sertés, Szarvasmarha, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, és Sertés. Székhelye Heinsberg, Németország.

 1. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spanyolország

  A CASTELLANA DE CARNES SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Darabolt hús és friss baromfi, Darabolt hús és friss baromfi, beef, veal, és fresh butchered products. Székhelye Valladolid, Spanyolország.

 2. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Franciaország

  A MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Székhelye Montrond, Franciaország.

 1. WANGA FARM

  Németország

  A WANGA FARM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Heifers, és bulls. Székhelye Ottobrunn, Németország.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT WEISSENSEE E.G.

  Németország

  A AGRARGENOSSENSCHAFT WEISSENSEE E.G., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Szarvasmarha. Székhelye Weißensee, Németország.

 3. LANDWIRTSCHAFTSBETRIEB MARGRIT HENKEL

  Németország

  A LANDWIRTSCHAFTSBETRIEB MARGRIT HENKEL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Szarvasmarha. Székhelye Reichenbach, Németország.

 4. FRIEDRICH ESCHLBÖCK

  Ausztria

  A FRIEDRICH ESCHLBÖCK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, Sertés, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Juh és kecske, és Sertés. Székhelye Stroheim, Ausztria.

 5. HAAS GMBH

  Ausztria

  A HAAS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, Diétás- és biotáplálékok, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye St. Leonhard Am Forst, Ausztria.

 6. GEGG REISEN LANDESPRODUKTE UND MINERALÖL LAGER- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A GEGG REISEN LANDESPRODUKTE UND MINERALÖL LAGER- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Szarvasmarha. Székhelye Wettmannstätten, Ausztria.

 7. GEBRÜDER TEUFL GMBH

  Ausztria

  A GEBRÜDER TEUFL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szarvasmarha. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés, Juh és kecske, Sertés, Háziállatok, és Baromfi, nyúl- és vadtenyésztés. Székhelye Oberndorf An Der Melk, Ausztria.

 8. LG RIGI

  Svájc

  A LG RIGI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Mezőgazdasági termékek - import / export, Diétás- és biotáplálékok, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Mezőgazdasági termékek - import / export, és Diétás- és biotáplálékok. Székhelye Küssnacht Am Rigi, Svájc.

 1. WEIG & VÖLKL AGRARHANDEL GMBH & CO. KG

  Németország

  A WEIG & VÖLKL AGRARHANDEL GMBH & CO. KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Mezőgazdasági termékek - import / export, Tejipari termékek, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Mezőgazdasági termékek - import / export, és Tejipari termékek. Székhelye Waldthurn, Németország.

 2. KROON HANDELS GMBH

  Németország

  A KROON HANDELS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Mezőgazdasági termékek - import / export, Tejipari termékek, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Mezőgazdasági termékek - import / export, és Tejipari termékek. Székhelye Rathenow, Németország.

 3. P L A N - I T INH. CLAUDIA BRUCKNER

  Németország

  A P L A N - I T INH. CLAUDIA BRUCKNER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szarvasmarha, Sertés, Természetes textilszálak, Fonóipari és cérnagyári termékek, Szarvasmarha, Sertés, Természetes textilszálak, és Fonóipari és cérnagyári termékek. Székhelye Sünching, Németország.

 4. TRANTOWER AGRAR GMBH & CO. KG

  Németország

  A TRANTOWER AGRAR GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Szarvasmarha, Mezőgazdasági termékek - import / export, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Szarvasmarha, és Mezőgazdasági termékek - import / export. Székhelye Trantow, Németország.

 5. QUEBAG BEZUGS-UND ABSATZ-AG

  Németország

  A QUEBAG BEZUGS-UND ABSATZ-AG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, Malomipari termékek, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Szarvasmarha, Sertés, és Malomipari termékek. Székhelye Pocking, Németország.

 6. JOSEF SCHÄFERS

  Németország

  A JOSEF SCHÄFERS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kagylók, rákfélék. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hal, Szarvasmarha, Sertés, Darabolt hús és friss baromfi, Hal, Szarvasmarha, Sertés, és Darabolt hús és friss baromfi. Székhelye Lichtenau, Németország.

 7. AGRARGENOSSENSCHAFT HAINICHEN-PAPPENDORF EG

  Németország

  A AGRARGENOSSENSCHAFT HAINICHEN-PAPPENDORF EG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Szarvasmarha. Székhelye Hainichen, Németország.

 8. AGRAR-GENOSSENSCHAFT HEINRICHSBERG EG

  Németország

  A AGRAR-GENOSSENSCHAFT HEINRICHSBERG EG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Szarvasmarha. Székhelye Loitsche-Heinrichsberg, Németország.

 9. RAHMER MÜHLE GMBH & CO. KG

  Németország

  A RAHMER MÜHLE GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Kagylók, rákfélék, Hal, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Kagylók, rákfélék, Hal, és Szarvasmarha. Székhelye Heilbronn, Németország.

 10. LANDHANDELSGESELLSCHAFT KREBSBACHTAL MBH

  Németország

  A LANDHANDELSGESELLSCHAFT KREBSBACHTAL MBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gabona és szemes termékek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, Szarvasmarha, Zöldségek, ehető gyökerek és gumók, Műkertészet - kertművészet, Műkertészet, faiskola és erdészet, és Szarvasmarha. Székhelye Teichwolframsdorf, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes