• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szalagacél rugógyártáshoz

A keresés eredménye

Szalagacél rugógyártáshoz - Import export

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  We are your steel supplier from Sauerland. Flender has a grassroots company philosophy, as is normal in Sauerland, based on four cornerstones: We are flexible, extraordinary, quick and reliable. We are happy to be measured on the basis of these attributes. Our particular strengths are in small quantities of hardened and non-hardened spring steel and in micro-alloyed steel strips. With our large warehouse capacity and short delivery times, Flender-Stahl is a reliable partner for a large number of regular customers in Germany and Europe. One issue that is frequently neglected is material that you no longer need! If you need more space in your warehouse, Flender-Stahl purchases coilwares and sheet steel, freeing up valuable warehouse space and providing you with hard cash. Simply inform us about your excess stock and we will be happy to present you with an interesting offer. Our products include: Cold-rolled steel strips, hot-rolled steel strips, engineering steel, case hardening steel and spring steel strips

 2. MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Möglingen, Németország.

 3. AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Wels, Ausztria.

 4. ALL MÉTAL SERVICE

  Franciaország

  A ALL MÉTAL SERVICE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hidegen hengerelt szalagacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Szalagacél rugógyártáshoz, hot-rolled steel strips, és stainless steel, special and common steels. Székhelye Beauvais, Franciaország.

 5. BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S.

  Törökország

  A BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Spatulas and trowels, Clips to fasten electronic components, clutches for industrial vehicles, és spring clamps. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Olaszország

  A AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, és copper strips. Székhelye Quargnento, Olaszország.

 2. GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD.

  Kína

  A GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Guangzhou, Kína.

 3. TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan Kínai köztársaság

  A TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Taichung City, Taiwan Kínai köztársaság.

 4. ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD

  India

  A ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acéllemez és szalagacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Fűrész- és motoros fűrészlapok, hardened steel strips, Szalagacél rugógyártáshoz, és Fűrész- és motoros fűrészlapok. Székhelye Jaipur, India.

 5. SARONNO METALLI S.R.L.

  Olaszország

  A SARONNO METALLI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Saronno, Olaszország.

 1. INAC S.P.A.

  Olaszország

  A INAC S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Valmadrera, Olaszország.

 2. RAYNAUD RESSORTS

  Franciaország

  A RAYNAUD RESSORTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Goncelin, Franciaország.

 1. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Olaszország

  A DUE EFFE ACCIAI S.R.L., tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Castelliri, Olaszország.

 2. W. & H. SCHÜTTE GMBH

  Németország

  A W. & H. SCHÜTTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Iserlohn, Németország.

 3. R. WAGNER & C. S.P.A.

  Olaszország

  A R. WAGNER & C. S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Milano (Mi), Olaszország.

 4. MECHFAST LTD

  Egyesült Királyság

  A MECHFAST LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Nottinghamshire, Egyesült Királyság.

 5. SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA

  Spanyolország

  A SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Sant Quirze Del Valles, Spanyolország.

 6. IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG

  Németország

  A IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Velbert, Németország.

 7. STEELEX INCORPORATION

  Banglades

  A STEELEX INCORPORATION, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Dhaka, Banglades.

 8. LAMINA S.P.A.

  Olaszország

 1. DELNA S.P.A.

  Olaszország

 2. C.L.M. S.R.L.

  Olaszország

 3. S.T.M. S.R.L.

  Olaszország

 4. SUPERCONDUTTORI SRLS

  Olaszország

 5. ESINOX S.R.L.

  Olaszország

 6. OFFICINE GIOVANNINI S.R.L.

  Olaszország

 7. STEEL STRIP

  Olaszország

 8. THEIS ITALIANA S.R.L.

  Olaszország

 9. CENTRO SERVIZI MERIDIONALE S.R.L.

  Olaszország

 10. CIPRIANI S.R.L. UNIPERSONALE

  Olaszország

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes