• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szalagacél rugógyártáshoz

A keresés eredménye

Szalagacél rugógyártáshoz - Import export

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Németország

  Verified by europages badge

  We are your steel supplier from Sauerland. Flender has a grassroots company philosophy, as is normal in Sauerland, based on four cornerstones: We are flexible, extraordinary, quick and reliable. We are happy to be measured on the basis of these attributes. Our particular strengths are in small quantities of hardened and non-hardened spring steel and in micro-alloyed steel strips. With our large warehouse capacity and short delivery times, Flender-Stahl is a reliable partner for a large number of regular customers in Germany and Europe. One issue that is frequently neglected is material that you no longer need! If you need more space in your warehouse, Flender-Stahl purchases coilwares and sheet steel, freeing up valuable warehouse space and providing you with hard cash. Simply inform us about your excess stock and we will be happy to present you with an interesting offer. Our products include: Cold-rolled steel strips, hot-rolled steel strips, engineering steel, case hardening steel and spring steel strips

 2. MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG

  Németország

  Verified by europages badge

  A MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Möglingen, Németország.

 3. AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Ausztria

  Verified by europages badge

  A AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Wels, Ausztria.

 4. ALL MÉTAL SERVICE

  Franciaország

  A ALL MÉTAL SERVICE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Hidegen hengerelt szalagacél. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Szalagacél rugógyártáshoz, hot-rolled steel strips, és stainless steel, special and common steels. Székhelye Beauvais, Franciaország.

 5. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Olaszország

  A AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, és copper strips. Székhelye Quargnento, Olaszország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S.

  Törökország

  A BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Spatulas and trowels, Clips to fasten electronic components, clutches for industrial vehicles, és spring clamps. Székhelye Istanbul, Törökország.

 2. RAYNAUD RESSORTS

  Franciaország

  A RAYNAUD RESSORTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Goncelin, Franciaország.

 3. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Olaszország

  A DUE EFFE ACCIAI S.R.L., tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Castelliri, Olaszország.

 4. SARONNO METALLI S.R.L.

  Olaszország

  A SARONNO METALLI S.R.L., vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Saronno, Olaszország.

 5. INAC S.P.A.

  Olaszország

  A INAC S.P.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Vas- és acélpántok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, Hidegen hengerelt szalagacél, Szalagacél rugógyártáshoz, és Hidegen hengerelt szalagacél. Székhelye Valmadrera, Olaszország.

 1. MECHFAST LTD

  Egyesült Királyság

  A MECHFAST LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Nottinghamshire, Egyesült Királyság.

 2. W. & H. SCHÜTTE GMBH

  Németország

  A W. & H. SCHÜTTE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Iserlohn, Németország.

 1. SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA

  Spanyolország

  A SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Sant Quirze Del Valles, Spanyolország.

 2. R. WAGNER & C. S.P.A.

  Olaszország

  A R. WAGNER & C. S.P.A., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Milano (Mi), Olaszország.

 3. IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG

  Németország

  A IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Lemezek és szalagok - vasfémek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szalagacél rugógyártáshoz, és Szalagacél rugógyártáshoz. Székhelye Velbert, Németország.

 4. STEEL STRIP

  Olaszország

 5. ESINOX S.R.L.

  Olaszország

 6. LAMINA S.P.A.

  Olaszország

 7. THEIS ITALIANA S.R.L.

  Olaszország

 8. OFFICINE GIOVANNINI S.R.L.

  Olaszország

 1. SUPERCONDUTTORI SRLS

  Olaszország

 2. C.L.M. S.R.L.

  Olaszország

 3. S.T.M. S.R.L.

  Olaszország

 4. CENTRO SERVIZI MERIDIONALE S.R.L.

  Olaszország

 5. ALUSTEEL COATING S.R.L.

  Olaszország

 6. CIPRIANI S.R.L. UNIPERSONALE

  Olaszország

 7. DELNA S.P.A.

  Olaszország