• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szabályozószerelvények

A keresés eredménye

Szabályozószerelvények - Import export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  For over 60 years, we have been producing and supplying shut-off valves, choke valves and regulating valves made of a variety of materials and nominal widths, primarily for industrial applications but also for building technology and the automotive sector. In doing so, we use components which are in stock and which can be installed and equipped with the required drive systems in no time at all. We are committed to carrying out your system tasks.

 2. SCHUBERT & SALZER CONTROL SYSTEMS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  Schubert & Salzer Control Systems is a fast-growing high-tech company that develops, manufactures and distributes high-precision control and shut-off valves for industrial use in process engineering methods. Our valves are among the most efficient products on the market in terms of energy consumption, service life and noise generation. Their compact design and high level of control accuracy minimise installation and maintenance work while ensuring a high level of operating and process safety across extremely long service lives. Schubert & Salzer Control Systems GmbH is based in Ingolstadt in south eastern Germany and provides customers with "Made in Germany" high-quality products either directly or via our subsidiaries in Belgium, the Netherlands, Luxembourg, the United Kingdom, France, India and the USA, as well as over 40 Schubert & Salzer partners all around the world.

 3. TEC ARTEC GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A TEC ARTEC GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Industrial valves and fittings, valves, Pipeline shut-off fittings, Special ball valve versions, Power station valves, Steam valves and fittings, Gas ball valves, és ball cocks. Székhelye Oranienburg, Németország.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Németország

  A JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Szabályozószerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, butterfly valves, és Szabályozószerelvények. Székhelye Essen, Németország.

 5. SAMSON AG

  Németország

  A SAMSON AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Shut-off valves, pressure regulators, Solenoid valves, és Szabályozószerelvények. Székhelye Frankfurt, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ES ARMATUREN GMBH

  Németország

  A ES ARMATUREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, ball cocks, Szabályozószerelvények, non-return valves, és magnetic filters. Székhelye Stuhr, Németország.

 2. SCHLEY ARMATUREN GMBH

  Németország

  A SCHLEY ARMATUREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szabályozószerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is safety valve. Székhelye Trittau, Németország.

 3. BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Németország

  A BARTHEL ARMATUREN GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Szabályozószerelvények, Hidraulikus reduktorberendezések, Horgonyok, hajóhorgonyok, Tolózárak és szelepek, Szabályozószerelvények, Hidraulikus reduktorberendezések, és Horgonyok, hajóhorgonyok. Székhelye Hamburg, Németország.

 4. ADAMS ARMATUREN GMBH

  Németország

  A ADAMS ARMATUREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia, non-return valves, butterfly valves, Szabályozószerelvények, és Szerelvények, kőolaj- és petrolkémia. Székhelye Herne, Németország.

 5. EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH

  Németország

  A EBRO ARMATUREN GEBR. BRÖER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szabályozószerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is armatures. Székhelye Hagen, Németország.

 1. HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

  Németország

  A HAAS PRÄZISIONSTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Szellőzők, ipari -, motors for industrial valves, Szabályozószerelvények, Szellőzők, ipari -, és Valves. Székhelye Bad Dürrheim, Németország.

 2. VICOPARTS

  Belgium

  A VICOPARTS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szabályozószerelvények. Székhelye Moorslede, Belgium.

 1. MITTELDEUTSCHE ARMATURENFABRIK GMBH & CO KG

  Németország

  A MITTELDEUTSCHE ARMATURENFABRIK GMBH & CO KG, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Szabályozószerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, és Szabályozószerelvények. Székhelye Zörbig, Németország.

 2. ASC ARMATUREN GMBH

  Németország

  A ASC ARMATUREN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Szabályozószerelvények, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, és Szabályozószerelvények. Székhelye Popelau, Németország.

 3. SAMSON AG

  Németország

  A SAMSON AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Nyomásmérés és -szabályozás, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Szabályozószerelvények, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Nyomásmérés és -szabályozás, és Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések. Székhelye Kassel, Németország.

 4. GLOBIMEX HEINRICH BABILAS

  Németország

  A GLOBIMEX HEINRICH BABILAS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Szabályozószerelvények, Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, és Szabályozószerelvények. Székhelye Cölbe, Németország.

 5. GAS SOLUTION GMBH

  Németország

  A GAS SOLUTION GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Szabályozószerelvények, Gépek és készülékek - használt és felújított, Gázok és aeroszolok, Szaniter szerelvények, ipari, Szabályozószerelvények, Gépek és készülékek - használt és felújított, és Gázok és aeroszolok. Székhelye Möglingen, Németország.

 6. ARTES VALVE & SERVICE GMBH

  Németország

  A ARTES VALVE & SERVICE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Szabályozószerelvények, és Valves. Székhelye Velten, Németország.

 7. BEYER SICHERHEITSVENTIL GMBH

  Németország

  A BEYER SICHERHEITSVENTIL GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, Szabályozószerelvények, Árazó- és címkézőgépek, Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, Szabályozószerelvények, és Árazó- és címkézőgépek. Székhelye Moritzburg, Németország.

 8. SAMSON AG

  Németország

  A SAMSON AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Nyomásmérés és -szabályozás, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Szabályozószerelvények, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Nyomásmérés és -szabályozás, és Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések. Székhelye Kesselsdorf, Németország.

 1. TLV EURO ENGINEERING GMBH

  Svájc

  A TLV EURO ENGINEERING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Kompresszorok, Árazó- és címkézőgépek, Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok, Szabályozószerelvények, Kompresszorok, Árazó- és címkézőgépek, és Betűszedés és nyomás - gépek és anyagok. Székhelye Lachen, Svájc.

 2. SAMSON AG

  Németország

  A SAMSON AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Nyomásmérés és -szabályozás, Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések, Szabályozószerelvények, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Nyomásmérés és -szabályozás, és Távvezérlés és jeladás, villamos és elektronikus - rendszerek és berendezések. Székhelye Berlin, Németország.

 3. SPECTRON GAS CONTROL SYSTEMS GMBH

  Németország

  A SPECTRON GAS CONTROL SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Kőolaj- és földgázkitermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Szabályozószerelvények, Kenőanyagok, Gázok és aeroszolok, Szaniter szerelvények, ipari, Szabályozószerelvények, Kenőanyagok, és Gázok és aeroszolok. Székhelye Frankfurt, Németország.

 4. MEDENUS GAS-DRUCKREGELTECHNIK GMBH

  Németország

  A MEDENUS GAS-DRUCKREGELTECHNIK GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Tolózárak és szelepek, Szabályozószerelvények, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, Nyomásmérés és -szabályozás, Tolózárak és szelepek, Szabályozószerelvények, Járművek - intelligens navigációs rendszerek, és Nyomásmérés és -szabályozás. Székhelye Olpe, Németország.

 5. ATRO-ARMATUREN TROST GMBH

  Németország

  A ATRO-ARMATUREN TROST GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Szabályozószerelvények, Kompresszorok, Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Szabályozószerelvények, és Kompresszorok. Székhelye Stuttgart, Németország.

 6. RSW ARMATUREN GMBH

  Németország

  A RSW ARMATUREN GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Szabályozószerelvények, Csapok, facsavarok, anyák, Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, és Szabályozószerelvények. Székhelye Wathlingen, Németország.

 7. BORER AG

  Svájc

  A BORER AG, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Acél és fémek - megmunkálás és feldolgozás. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Szabályozószerelvények, Hidraulikus berendezések és tartozékok, Szaniter szerelvények, ipari, Szerelvényszelepek, ipari szerelvényekhez, Szabályozószerelvények, és Hidraulikus berendezések és tartozékok. Székhelye Füllinsdorf, Svájc.

 8. CAVAGNA GROUP DEUTSCHLAND

  Németország

  A CAVAGNA GROUP DEUTSCHLAND, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szelepek, szaniter-. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, Szabályozószerelvények, Szivattyúk, Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, Szabályozószerelvények, és Szivattyúk. Székhelye Duisburg, Németország.

 9. AIS ARTEC AMATUREN UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH

  Németország

  A AIS ARTEC AMATUREN UND INDUSTRIE-SERVICE GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ércek - vas és színesfém. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, Szabályozószerelvények, Szaniter szerelvények, Szaniter szerelvények, ipari, Tolózárak és szelepek, és Szabályozószerelvények. Székhelye Rheinberg, Németország.

 10. WATTS INDUSTRIES UK

  Egyesült Királyság

  A WATTS INDUSTRIES UK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csapszerelvények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szabályozószerelvények, Működtető szerkezetek, ipari szerelvényekhez, Szabályozószerelvények, és Működtető szerkezetek, ipari szerelvényekhez. Székhelye St. Neots, Egyesült Királyság.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes