• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szőnyegtisztítógépek- ipari

A keresés eredménye

Szőnyegtisztítógépek- ipari - Import export

 1. ERGIN CLEANING MACHINES

  Törökország

  A ERGIN CLEANING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. SUMAK CARPET WASHING MACHINES

  Törökország

  A SUMAK CARPET WASHING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cleaning of upholstery, floor washers for industrial cleaning, és industrial washing. Székhelye Konya, Törökország.

 4. SAFRAN CARPET WASHING MACHINE

  Törökország

  A SAFRAN CARPET WASHING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Sakarya, Törökország.

 5. AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH

  Egyesült Királyság

  A AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rug cleaners, carpet cleaning, cleaning of upholstery, és cleaning of furnishings. Székhelye Edinburgh, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. VANHOUTTE INDUSTRIAL

  Belgium

  A VANHOUTTE INDUSTRIAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Strandápoló gépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szőnyegtisztítógépek, ipari, Strandápoló gépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szőnyegtisztítógépek, ipari, és motorised spacers. Székhelye Pittem, Belgium.

 2. CHEM-DRY

  Törökország

  A CHEM-DRY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 3. ETS TEKNIK MAKINA

  Törökország

  A ETS TEKNIK MAKINA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY

  Törökország

  A CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for sugar refineries, carpet washing, carpet cleaning products, és rug cleaners. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/

  Törökország

  A HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial brooms, spare parts for sweepers, és electric sweeper. Székhelye Hatay, Törökország.

 1. EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI

  Törökország

  A EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. ACE CARPET CLEANING DUBLIN

  Írország

  A ACE CARPET CLEANING DUBLIN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Dublin, Írország.

 1. PNP SCHOONMAAKBEDRIJF

  Hollandia

  A PNP SCHOONMAAKBEDRIJF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Amstelveen, Hollandia.

 2. SKÚFUR TEPPAHREINSUN

  Izland

  A SKÚFUR TEPPAHREINSUN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cleaning, carpet, furniture, és carpet cleaning. Székhelye Kópavogur, Izland.

 3. RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL

  Olaszország

  A RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Roncadelle, Olaszország.

 4. EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Törökország

  A EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 5. PURECLEAN SHROPSHIRE

  Egyesült Királyság

  A PURECLEAN SHROPSHIRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carpet cleaning services, cleaning of upholstery, planning mixed transports, és apartment cleaning services. Székhelye Whitchurch, Egyesült Királyság.

 6. ERG MAKINA

  Törökország

  A ERG MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 7. MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Törökország

  A MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Bursa, Törökország.

 8. TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE

  Németország

  A TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Berlin, Németország.

 1. ROYAL MALATYA HALI YIKAMA

  Törökország

  A ROYAL MALATYA HALI YIKAMA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Malatya, Törökország.

 2. ISTANBUL HALI YIKAMA

  Törökország

  A ISTANBUL HALI YIKAMA, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cleaning of upholstery, tapestry cleaning, és antibacterial treatment for carpets. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. DAZZLE CARPET CLEANERS

  Egyesült Királyság

  A DAZZLE CARPET CLEANERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carpet cleaning, rug cleaners, carpet cleaning services, és carpet cleaning products. Székhelye South Kensington, Egyesült Királyság.

 4. D.C.R. CLEANING

  Belgium

  A D.C.R. CLEANING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztítóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőnyegtisztítógépek, ipari, Szőnyegtisztítógépek, ipari, Window washing, és interior furnishing. Székhelye Antwerpen, Belgium.

 5. ALFOMBRAS MAS

  Spanyolország

  A ALFOMBRAS MAS, tevékenységi ágazata Ipari mosodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőnyegtisztítógépek, ipari, Szőnyegtisztítógépek, ipari, carpets, tapestry cleaning, és carpet. Székhelye MADRID, Spanyolország.

 6. MISYON MAKINE

  Törökország

  A MISYON MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Bursa, Törökország.

 7. IMAJ MAKINE

  Törökország

  A IMAJ MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Hatay/iskenderun, Törökország.

 8. MUGLA HALI YIKAMA

  Törökország

  A MUGLA HALI YIKAMA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Mugla, Törökország.

 9. KAYSERI HALI YIKAMA FIRMASI TEMIZLIKBU

  Törökország

  A KAYSERI HALI YIKAMA FIRMASI TEMIZLIKBU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Kayseri, Törökország.

 10. DOGAN MAKINA - MEHMET DOGAN

  Törökország

  A DOGAN MAKINA - MEHMET DOGAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Seyhan, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes