• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szőnyegtisztítógépek- ipari

A keresés eredménye

Szőnyegtisztítógépek- ipari - Import export

 1. ERGIN CLEANING MACHINES

  Törökország

  A ERGIN CLEANING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. SUMAK CARPET WASHING MACHINES

  Törökország

  A SUMAK CARPET WASHING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cleaning of upholstery, floor washers for industrial cleaning, és industrial washing. Székhelye Konya, Törökország.

 3. SAFRAN CARPET WASHING MACHINE

  Törökország

  A SAFRAN CARPET WASHING MACHINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Sakarya, Törökország.

 4. DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Törökország

  A DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY

  Törökország

  A CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is plants and equipment for sugar refineries, carpet washing, carpet cleaning products, és rug cleaners. Székhelye Istanbul, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI

  Törökország

  A EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 2. RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL

  Olaszország

  A RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Roncadelle, Olaszország.

 3. MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Törökország

  A MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Bursa, Törökország.

 4. SKÚFUR TEPPAHREINSUN

  Izland

  A SKÚFUR TEPPAHREINSUN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cleaning, carpet, furniture, és carpet cleaning. Székhelye Kópavogur, Izland.

 5. CHEM-DRY

  Törökország

  A CHEM-DRY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. PURECLEAN SHROPSHIRE

  Egyesült Királyság

  A PURECLEAN SHROPSHIRE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carpet cleaning services, cleaning of upholstery, planning mixed transports, és apartment cleaning services. Székhelye Whitchurch, Egyesült Királyság.

 2. EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Törökország

  A EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 1. VANHOUTTE INDUSTRIAL

  Belgium

  A VANHOUTTE INDUSTRIAL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Utak, sípályák és strandok - gépek és eszközök karbantartáshoz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Strandápoló gépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szőnyegtisztítógépek, ipari, Strandápoló gépek és eszközök, Ipari tisztítás - gépek és eszközök, Szőnyegtisztítógépek, ipari, és motorised spacers. Székhelye Pittem, Belgium.

 2. HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/

  Törökország

  A HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial brooms, spare parts for sweepers, és electric sweeper. Székhelye Hatay, Törökország.

 3. ACE CARPET CLEANING DUBLIN

  Írország

  A ACE CARPET CLEANING DUBLIN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Dublin, Írország.

 4. ETS TEKNIK MAKINA

  Törökország

  A ETS TEKNIK MAKINA, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Istanbul, Törökország.

 5. ERG MAKINA

  Törökország

  A ERG MAKINA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Izmir, Törökország.

 6. PNP SCHOONMAAKBEDRIJF

  Hollandia

  A PNP SCHOONMAAKBEDRIJF, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Amstelveen, Hollandia.

 7. AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH

  Egyesült Királyság

  A AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is rug cleaners, carpet cleaning, cleaning of upholstery, és cleaning of furnishings. Székhelye Edinburgh, Egyesült Királyság.

 8. KONTEMAK

  Törökország

  A KONTEMAK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Konya, Törökország.

 1. IMAJ MAKINE

  Törökország

  A IMAJ MAKINE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Hatay/iskenderun, Törökország.

 2. RUNCORN CARPET CLEANING

  Egyesült Királyság

  A RUNCORN CARPET CLEANING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carpet cleaning services, cleaning of upholstery, és cleaning of curtains and hangings. Székhelye Runcorn, Egyesült Királyság.

 3. FLEXIBLE MERCURIAL LIMITED

  Egyesült Királyság

  A FLEXIBLE MERCURIAL LIMITED, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőnyegek és szőnyegpadlók, carpet cleaning services, carpet cleaning, home carpet cleaning, és Szőnyegek és szőnyegpadlók. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 4. YESIL BURSA MACHINES

  Törökország

  A YESIL BURSA MACHINES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carpet cleaning products, és rug cleaners. Székhelye Bursa, Törökország.

 5. KAYSERI HALI YIKAMA FIRMASI TEMIZLIKBU

  Törökország

  A KAYSERI HALI YIKAMA FIRMASI TEMIZLIKBU, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Kayseri, Törökország.

 6. ALFOMBRAS MAS

  Spanyolország

  A ALFOMBRAS MAS, tevékenységi ágazata Ipari mosodák. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőnyegtisztítógépek, ipari, Szőnyegtisztítógépek, ipari, carpets, tapestry cleaning, és carpet. Székhelye MADRID, Spanyolország.

 7. CARPET CLEANERS BROMLEY LTD.

  Egyesült Királyság

  A CARPET CLEANERS BROMLEY LTD., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye London, Egyesült Királyság.

 8. DAZZLE CARPET CLEANERS

  Egyesült Királyság

  A DAZZLE CARPET CLEANERS, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carpet cleaning, rug cleaners, carpet cleaning services, és carpet cleaning products. Székhelye South Kensington, Egyesült Királyság.

 9. TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE

  Németország

  A TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőnyegtisztítógépek, ipari. Székhelye Berlin, Németország.

 10. D.C.R. CLEANING

  Belgium

  A D.C.R. CLEANING, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tisztítóvállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőnyegtisztítógépek, ipari, Szőnyegtisztítógépek, ipari, Window washing, és interior furnishing. Székhelye Antwerpen, Belgium.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes