• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szőlő (növény)

A keresés eredménye

Szőlő (növény) - Import export

 1. TRSNICA VRHPOLJE

  Szlovénia

  Verified by europages badge

  A TRSNICA VRHPOLJE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kertészeti termékek - import / export, Műkertészet, faiskola és erdészet, grafting work, wine grapes, grafts, grafted vine shoots, vine cuttings, vines, és Vine plants. Székhelye Vipava, Szlovénia.

 2. SOLODKI GRONA

  Ukrajna

  A SOLODKI GRONA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Tevékenykedik a következő ágazatokban is vines, vine cuttings, és grapes. Székhelye Poltava, Ukrajna.

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE

  Franciaország

  A PÉPINIÈRES VITICOLES DAYDE PHILIPPE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Palánták, virághagymák és magvak, Szőlő (növény), stock cuttings, white dessert grapes, Palánták, virághagymák és magvak, és Szőlő (növény). Székhelye Montans, Franciaország.

 4. WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE

  Olaszország

  A WORLDWIDE VINEYARDS - INNESTO DELLA VITE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Mezőgazdaság - szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (növény), grafting work, Consulting services in vineyard creation, Vine plants, és Szőlő (növény). Székhelye Roma, Olaszország.

 5. VITISERVE GMBH

  Németország

  A VITISERVE GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vetőmagvak és azok védelme, és Vetőmagvak és azok védelme. Székhelye Sommerhausen, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. ENRIC REGULL

  Spanyolország

  A ENRIC REGULL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Csemetekerti növények. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (növény), vines, Vine plants, Winery nursery, és Szőlő (növény). Székhelye Vilafranca Del Penedes, Spanyolország.

 2. CANTINA ITALIANA (LA)

  Belgium

  A CANTINA ITALIANA (LA), vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Borok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (növény), alcoholic beverages, Szőlő (növény), és typical italian wines. Székhelye Diest, Belgium.

 3. SARDA VIGNETI S.R.L.

  Olaszország

  A SARDA VIGNETI S.R.L., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Tevékenykedik a következő ágazatokban is vineyard, és vine cuttings. Székhelye Santa Giusta, Olaszország.

 4. DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA

  Dél-Afrika

  A DRAGON FRUIT SA CUTTINGS PROPAGATION NURSERY SA, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Székhelye Pretoria, Dél-Afrika.

 5. JARDIVIGNE

  Franciaország

  A JARDIVIGNE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Székhelye Sainte Livrade Sur Lot, Franciaország.

 1. VIVEROS CORTÉS, SL

  Spanyolország

  A VIVEROS CORTÉS, SL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Székhelye Cheste, Spanyolország.

 2. VIVEROS PLANTVID SL

  Spanyolország

  A VIVEROS PLANTVID SL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Székhelye Aielo De Malferit, Spanyolország.

 1. AMV-AGRO LTD

  Bulgária

  A AMV-AGRO LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vine plants. Székhelye Plovdiv, Bulgária.

 2. PEPINIERES GUILLAUME

  Franciaország

  A PEPINIERES GUILLAUME, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Winery nursery, és Vine plants. Székhelye Charcenne, Franciaország.

 3. PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER

  Franciaország

  A PÉPINIÈRES VITICOLES MERCIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Székhelye Vix, Franciaország.

 4. CESAR GILABERT SOLANES

  Spanyolország

  A CESAR GILABERT SOLANES, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (növény), és Szőlő (növény). Székhelye Beniarrés, Spanyolország.

 5. BOUGES SARL

  Franciaország

  A BOUGES SARL, tevékenységi ágazata Műkertészet, faiskola és erdészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (növény), és Szőlő (növény). Székhelye Camiran, Franciaország.

 6. PEPINIERES HEBINGER SARL

  Franciaország

  A PEPINIERES HEBINGER SARL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Székhelye Eguisheim, Franciaország.

 7. GRUPO NC

  Argentína

  A GRUPO NC, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szőlő (növény). Tevékenykedik a következő ágazatokban is marketing and export. Székhelye Salta, Argentína.

 8. NIKOLOZ & DAREJAN GVELESIANI

  Grúzia

 1. TECHSEALAB

  Franciaország

  Verified by europages badge

  TECHSEALAB is a Brittany-based company that specialises in marine and terrestrial plant-based biotechnologies. TECHSEALAB delivers technologies for: - the creation of organic active ingredients (obtained using our proprietary technologies) in liquid, solid or cream form using carefully selected raw materials harvested at an exceptional site at the southern extremity of Finistere, - the formulation of finished products mainly destined for agricultural markets. TECHSEALAB offers natural alternatives by promoting the use of algae and plants. These natural alternatives are a response to the needs of our customers from around the world, proof of our determination to promote our international vocation. Products from TECHSEALAB are intended for field crops, but also for vines, orchards, nurseries, arboriculture, horticulture, etc.