• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szőlő (gyümölcs)

A keresés eredménye

Szőlő (gyümölcs) - Import export

 1. Durdaslar

  Törökország

  Verified by europages badge

  Durdaslar has been a prominent vegetable and fruit wholesaler in Kumluca/Antalya and the surrounding region since 1989. Founded by Durmuş Durdaş and his three sons, the family business has entered its third generation, carrying forward the family legacy. Durdaslar has grown significantly to become a leading institution in its region and one of the country's top. Our annual supply capacity exceeds 120, 000 tons of vegetables and fruits, and we strive for continuous improvement through institutionalization. In 2003, our packaging plant became a full-fledged company, serving Kumluca with a 3000-ton cold storage facility. We opened a commission in Elmali district in 2011 and expanded with multiple facilities in Antalya. We also have a branch in Bulgaria, providing cold storage for our customers. Our commitment is to deliver fresh vegetables and fruits to consumers during production, precisely as desired in quantity and timing. Our product range includes various tomato varieties (such as Regular, Pink, Plum, Oval, Seyit, Cocktail, Round, etc.), pepper varieties (California Pepper, Charleston, Hot Charleston, Pointed Green, Bell, Capia Red, Red Chili, Green Chili, Hungarian Pepper, Hungarian Charlie, Bianca, etc.), cucumber varieties (Regular, Silor, Spiky), zucchini, eggplants (Crystal and Regular Eggplant), watermelon, melon, pomegranates, oranges, mandarins, citrons, apricot, peach, strawberry, Please do not hesitate to contact us for more and discover our products!

 2. F.B. SRL

  Olaszország

  A F.B. SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), onions, artichokes, Szőlő (gyümölcs), és Tomato sauce. Székhelye Vimodrone, Olaszország.

 3. ENZO BELLUARDO

  Olaszország

  A ENZO BELLUARDO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is packaged grapes, table grapes, grapes, és fruit export. Székhelye Chiaramonte Gulfi, Olaszország.

 4. UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L.

  Spanyolország

  A UVAS DEL VALLE DE ASPE, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is grapes, table grapes, packaged grapes, és Grapes import export. Székhelye La Romana, Spanyolország.

 5. TC FRUITS

  Spanyolország

  A TC FRUITS, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsök és zöldségek - import / export, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Barro-Pontevedra, Spanyolország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. FALCÓ FRUITS, S.L.

  Spanyolország

  A FALCÓ FRUITS, S.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Székhelye La Romana, Spanyolország.

 2. BIVAS PRIM SRL

  Moldávia

  A BIVAS PRIM SRL, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, table grapes, apples, Mezőgazdasági termékek - import / export, és packed apples. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 3. TERRE DEL MONGIBELLO

  Olaszország

  A TERRE DEL MONGIBELLO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is red wines. Székhelye Belpasso, Olaszország.

 4. DEALMIR

  Egyiptom

  A DEALMIR, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcsök és zöldségek - import / export, Szőlő (gyümölcs), Gyümölcsök és zöldségek - import / export, mango, Szőlő (gyümölcs), és onions. Székhelye Cairo, Egyiptom.

 5. GB FARMS

  Egyiptom

  A GB FARMS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mezőgazdasági termékek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), Fresh fruits and vegetables, mangos, Szőlő (gyümölcs), és Frozen fruits. Székhelye Giza, Egyiptom.

 1. ARYIL FRESH

  Törökország

  A ARYIL FRESH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), Szőlő (gyümölcs), peaches, és tomatoes. Székhelye Antalya, Törökország.

 2. PRIONIDIS GOLDEN FRUITS

  Görögország

  A PRIONIDIS GOLDEN FRUITS, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), Trópusi gyümölcsök, Gyümölcsök és zöldségek - import / export, table grapes, Szőlő (gyümölcs), Trópusi gyümölcsök, és Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Székhelye Kavala, Görögország.

 1. RO.GR.AN SR

  Olaszország

  A RO.GR.AN SR, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), Burgonya, krumpli, table grapes, fruit export, Szőlő (gyümölcs), és Burgonya, krumpli. Székhelye Parabita, Olaszország.

 2. FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY

  Törökország

  A FRESHLY AGRICULTURE LIMITED COMPANY, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Paradicsom. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), Import / export - élelmiszertermékek, apples, Szőlő (gyümölcs), Import / export - élelmiszertermékek, és navel. Székhelye Kepez, Törökország.

 3. JOSE ILLAN

  Franciaország

  A JOSE ILLAN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is apricots, salads, cherries, és asparagus. Székhelye Oraison, Franciaország.

 4. INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO

  Olaszország

  A INGR. ORTOFRUTT. SPINA FRANCESCO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mezőgazdasági termékek - import / export, Mezőgazdasági termékek - import / export, és fruit and vegetable wholesaler. Székhelye San Ferdinando Di Puglia, Olaszország.

 5. PAPADOPOULOS APOSTOLOS

  Görögország

  A PAPADOPOULOS APOSTOLOS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is olive oil, fruit and vegetable wholesaler, fruit & vegetables, és distillates. Székhelye Kavala, Görögország.

 6. CANTATORE FRUIT COMPANY SRL

  Olaszország

  A CANTATORE FRUIT COMPANY SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), Szőlő (gyümölcs), és fruit export. Székhelye Ruvo Di Puglia, Olaszország.

 7. FAZENDA HOLY LAND

  Brazília

  A FAZENDA HOLY LAND, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), coconuts, mango, import/export, production and sale of fruit and vegetables, és Szőlő (gyümölcs). Székhelye Juazeiro, Brazília.

 8. HHY GROUP

  Törökország

  A HHY GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított (aszalt) gyümölcsök, Diétás táplálék, walnut, almonds, Szárított (aszalt) gyümölcsök, és Diétás táplálék. Székhelye Ankara, Törökország.

 1. SERHANBEY

  Törökország

  A SERHANBEY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), Gyümölcsök és zöldségek - import / export, plums, Szőlő (gyümölcs), Gyümölcsök és zöldségek - import / export, és navel. Székhelye Manisa, Törökország.

 2. TERA-PRODUKT

  Észak-Macedónia

  A TERA-PRODUKT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Élelmiszer - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szőlő (gyümölcs), Fresh fruits and vegetables, peaches, import/export, production and sale of fruit and vegetables, és Szőlő (gyümölcs). Székhelye Negotino, Észak-Macedónia.

 3. VLADALINA SRL

  Moldávia

  A VLADALINA SRL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is fresh fruit, és plums. Székhelye Chisinau, Moldávia.

 4. KUMOIMPEX

  Tunézia

  A KUMOIMPEX, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fresh fruits and vegetables. Székhelye Monastir, Tunézia.

 5. TURKAYFOOD

  Törökország

  A TURKAYFOOD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is grapes, dried fruit, sultanas, és Grapes import export. Székhelye Manisa, Törökország.

 6. GRUPPO MURABITO GIUSEPPE SRL

  Olaszország

  A GRUPPO MURABITO GIUSEPPE SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is apricots. Székhelye Mazzarrone, Olaszország.

 7. EXTREM LTD

  Ukrajna

  A EXTREM LTD, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - élelmiszertermékek, Import / export - élelmiszertermékek, lemons, oranges, és peaches. Székhelye Kherson, Ukrajna.

 8. MEK FRUIT GIDA SANAYI VE TICARET LTD

  Törökország

  A MEK FRUIT GIDA SANAYI VE TICARET LTD, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Melegházi zöldségek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Déligyümölcsök, Szőlő (gyümölcs), Pomegranates, Déligyümölcsök, és Szőlő (gyümölcs). Székhelye Mersin, Törökország.

 9. KAV-KOMERC

  Észak-Macedónia

  A KAV-KOMERC, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fresh fruits and vegetables. Székhelye Kavadarci, Észak-Macedónia.

 10. ORHANLAR FRESH

  Törökország

  A ORHANLAR FRESH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szőlő (gyümölcs). Tevékenykedik a következő ágazatokban is Import / export - élelmiszertermékek, cherries, plums, és Import / export - élelmiszertermékek. Székhelye Izmir, Törökország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes