• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szódavíz

A keresés eredménye

Szódavíz - Import export

 1. BRANDSPARKLE

  Lengyelország

  Verified by europages badge

  Brandsparkle specializes in crafting and delivering premium beverages tailored to brands' distinct identities. Dedicated to creating unique soft drinks that embody the essence of each brand, we excel in crafting bespoke beverages that resonate with consumers. Our comprehensive services encompass the entire production process, from conceptualization and product development to packaging and distribution. Through collaborations with leading producers across Europe, we offer personalized flavors, packaging designs, and marketing strategies, ensuring that each beverage leaves a lasting impression. We are developing different products for HORECA & FMCG like pasta, rice, eggs, etc. Driven by our commitment to quality and innovation, we infuse every aspect of our work with passion and creativity. Our goal is to not only deliver refreshingly delicious drinks but also to weave narratives that forge strong connections between consumers and brands. With Brandsparkle, every sip becomes an opportunity to create a memorable experience for our clients' customers.

 2. TRADAZUR

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A TRADAZUR, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Alkoholmentes italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, Italok, alcoholic beverages, Szódavíz, Italok, International beverage trading, Drinks importer, Drinks wholesaler and distributor, és Branded beverages. Székhelye Cagnes-Sur-Mer, Franciaország.

 3. OP LAND

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A OP LAND, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Gyümölcsök és zöldségek - import / export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs, Szódavíz, Italok, Gyümölcs, Szódavíz, és Italok. Székhelye Rosny-Sous-Bois, Franciaország.

 4. DOMUS CAPITAL SA

  Portugália

  A DOMUS CAPITAL SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is beers, alcoholic beverages, foodstuffs - import/export, és sparkling water. Székhelye Alfena, Portugália.

 5. PHU ROSNET

  Lengyelország

  A PHU ROSNET, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dietetic foods, és beauty products. Székhelye Rawa Mazowiecka, Lengyelország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. NÜRBURG QUELLE HERMANN KREUTER GMBH

  Németország

  A NÜRBURG QUELLE HERMANN KREUTER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, Alkohol és szeszesitalok, Sör, Zsákológépek és -felszerelések, Szódavíz, Alkohol és szeszesitalok, Sör, és Zsákológépek és -felszerelések. Székhelye Dreis-Brück, Németország.

 2. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litvánia

  A BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Alkoholmentes italok, Italok - import / export, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Alkoholmentes italok, és Italok - import / export. Székhelye TELSIAI, Litvánia.

 3. IMAGRAM

  Franciaország

  A IMAGRAM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, Alkoholmentes, szénsavas italok, Italok - import / export, Szódavíz, Alkoholmentes, szénsavas italok, Italok - import / export, és soda. Székhelye Champagnole, Franciaország.

 4. NATURFRISK / ØRBÆK BRYGGERI

  Dánia

  A NATURFRISK / ØRBÆK BRYGGERI, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkohol és szeszesitalok, Szódavíz, Alkohol és szeszesitalok, és Szódavíz. Székhelye Ørbæk, Dánia.

 5. ATHOS-INC

  Franciaország

  A ATHOS-INC, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italok - import / export, wooden pellets, Italok - import / export, és raw materials. Székhelye Sarrians, Franciaország.

 1. FAIR TRADE EXPORT AND IMPORT

  Törökország

  A FAIR TRADE EXPORT AND IMPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Székhelye Esenyurt, Istanbul, Törökország.

 2. CRISTAL MONOPOLE

  Belgium

  A CRISTAL MONOPOLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, Szódavíz, drinking water supply, drinking water transport, és soda. Székhelye Aarschot, Belgium.

 1. OWL BLACK

  Franciaország

  A OWL BLACK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Italsűrítmények, Szódavíz, Italsűrítmények, és Szódavíz. Székhelye Vitrolles, Franciaország.

 2. NOBLE DRINK

  Belgium

  A NOBLE DRINK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is energy drinks, és gin. Székhelye Wetteren, Belgium.

 3. MINERALVANDSFABRIKKEN FREM A/S

  Dánia

  A MINERALVANDSFABRIKKEN FREM A/S, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavas italok, Szódavíz, Gyümölcs- és zöldséglevek, Szénsavas italok, Szódavíz, és Gyümölcs- és zöldséglevek. Székhelye Ribe, Dánia.

 4. KA-3 D.O.O.

  Horvátország

  A KA-3 D.O.O., tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavas italok, Alkohol és szeszesitalok, Alkoholmentes, szénsavas italok, Alkoholmentes előitalok, Szénsavas italok, Alkohol és szeszesitalok, Alkoholmentes, szénsavas italok, és Alkoholmentes előitalok. Székhelye Karlovac, Horvátország.

 5. KIZZ-ME

  Belgium

  A KIZZ-ME, tevékenységi ágazata Alkoholmentes italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, Szódavíz, és Sparkling fruit-flavoured drink. Székhelye Deerlijk, Belgium.

 6. VERA MAÑOGIL HERMANOS SL

  Spanyolország

  A VERA MAÑOGIL HERMANOS SL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes előitalok, Szódavíz, Alkoholmentes előitalok, és Szódavíz. Székhelye San Miguel De Salinas, Spanyolország.

 7. KLOSTERBRAUEREI REUTBERG E.G.

  Németország

  A KLOSTERBRAUEREI REUTBERG E.G., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sör, Szénsavas italok, Sör, és Szénsavas italok. Székhelye Sachsenkam, Németország.

 8. WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED

  Egyesült Királyság

  A WOODCHESTER ENTERPRISES LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes előitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavas italok, Szódavíz, Szénsavas italok, és Szódavíz. Székhelye Stroud, Egyesült Királyság.

 1. S.A. DAMM

  Spanyolország

  A S.A. DAMM, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sör, Szénsavas italok, Sör, és Szénsavas italok. Székhelye Barcelona, Spanyolország.

 2. SCHNAITL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A SCHNAITL GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sör, Szódavíz, Sör, és Szódavíz. Székhelye Eggelsberg, Ausztria.

 3. A.G. BARR P.L.C.

  Egyesült Királyság

  A A.G. BARR P.L.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes előitalok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes, szénsavas italok, Szódavíz, Alkoholmentes, szénsavas italok, és Szódavíz. Székhelye Cumbernauld, Egyesült Királyság.

 4. LA GOSSE SARL

  Franciaország

  A LA GOSSE SARL, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, Borok - Franciaország, Szódavíz, és Borok - Franciaország. Székhelye Lievin, Franciaország.

 5. SCHWEPPES BELGIUM

  Belgium

  A SCHWEPPES BELGIUM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, Szódavíz, és Sparkling fruit-flavoured drink. Székhelye Genval, Belgium.

 6. PACHA DRINK

  Belgium

  A PACHA DRINK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is refreshing exotic fruit drink. Székhelye Grimbergen, Belgium.

 7. AKTIESELSKABET BRYGGERIET VESTFYEN

  Dánia

  A AKTIESELSKABET BRYGGERIET VESTFYEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gépek és eszközök, sörgyári, és Gépek és eszközök, sörgyári. Székhelye Assens, Dánia.

 8. DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L.

  Spanyolország

  A DISTRIBUCIONES GUILLEN, S.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, Alkoholmentes előitalok, Szódavíz, és Alkoholmentes előitalok. Székhelye Alicante/Alacant, Spanyolország.

 9. PODORLICKÁ SODOVKÁRNA S.R.O.

  Cseh Köztársaság

  A PODORLICKÁ SODOVKÁRNA S.R.O., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, és Szódavíz. Székhelye Rychnov Nad Kneznou , Cseh Köztársaság.

 10. FERDINAND GRASL GETRANKE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Ausztria

  A FERDINAND GRASL GETRANKE GESELLSCHAFT M.B.H., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szódavíz, és Szódavíz. Székhelye Wien, Ausztria.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes