• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szénsavtartalmú vizek

A keresés eredménye

Szénsavtartalmú vizek - Import export

 1. MASTERS FOOD DRINK

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A MASTERS FOOD DRINK, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Italautomaták. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavas italok, Alkoholmentes, szénsavas italok, Alkoholmentes italok, Szénsavtartalmú vizek, Szénsavas italok, Alkoholmentes, szénsavas italok, Alkoholmentes italok, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Épinay-Sous-Sénart, Franciaország.

 2. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Olaszország

  A SICIL ACQUE MINERALI SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Víztermelés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Modica, Olaszország.

 3. FONTI PREALPI S.R.L.

  Olaszország

  A FONTI PREALPI S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, carbonated beverages, Természetes ásványvizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Almè, Olaszország.

 4. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litvánia

  A BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szódavíz. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Alkoholmentes italok, Italok - import / export, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Alkoholmentes italok, és Italok - import / export. Székhelye TELSIAI, Litvánia.

 5. VILLERS MONOPOLE

  Belgium

  A VILLERS MONOPOLE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, és Sparkling fruit-flavoured water. Székhelye Villers-Le-Gambon, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. AVSAR CARBONATED NATURAL MINERAL SOFT DRINK GROUP

  Törökország

  A AVSAR CARBONATED NATURAL MINERAL SOFT DRINK GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is soda waters, carbonated mineral water, carbonated beverages, és sparkling water. Székhelye Iscehisar Afyonkarahisar, Törökország.

 2. AIGUA DE SALENYS

  Spanyolország

  A AIGUA DE SALENYS, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Platja D'aro, Spanyolország.

 3. SWISS WATERS INTERNATIONAL

  Svájc

  A SWISS WATERS INTERNATIONAL, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Meggen, Svájc.

 4. MURELITA

  Dánia

  A MURELITA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Kastrup, Dánia.

 5. FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG NIEDERLASSUNG BAD KISSINGEN

  Németország

  A FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG NIEDERLASSUNG BAD KISSINGEN, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Bad Kissingen, Németország.

 1. ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG

  Németország

  A ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Stephanskirchen, Németország.

 2. FMB FONTANIS MINERALBRUNNEN GMBH VERWALTUNG

  Németország

  A FMB FONTANIS MINERALBRUNNEN GMBH VERWALTUNG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Sachsenheim, Németország.

 1. OXY BEVERAGES HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Ausztria

  A OXY BEVERAGES HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Innsbruck, Ausztria.

 2. BRAUEREI LOCHER AKTIENGESELLSCHAFT

  Svájc

  A BRAUEREI LOCHER AKTIENGESELLSCHAFT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Gyümölcs- és zöldséglevek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sör, Szénsavtartalmú vizek, Szénsavas italok, Sör, Szénsavtartalmú vizek, és Szénsavas italok. Székhelye Appenzell, Svájc.

 3. SPADEL NV/SA

  Belgium

  A SPADEL NV/SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Természetes ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavtartalmú vizek, Vízgazdálkodás, Szénsavtartalmú vizek, és Vízgazdálkodás. Székhelye Bruxelles, Belgium.

 4. SOURCES ROSPORT

  Luxemburg

  A SOURCES ROSPORT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavtartalmú vizek, Alkoholmentes italok, Szénsavtartalmú vizek, és Alkoholmentes italok. Székhelye Luxembourg, Luxemburg.

 5. CORPORATION "UKRAINIAN MINERAL WATER", LLC

  Ukrajna

  A CORPORATION "UKRAINIAN MINERAL WATER", LLC, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is carbonated mineral water, és health mineral waters. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 6. AVANUS MINERALBRUNNEN GMBH

  Németország

  A AVANUS MINERALBRUNNEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alkoholmentes, szénsavas italok, Szénsavtartalmú vizek, Alkoholmentes, szénsavas italok, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Belm, Németország.

 7. UNA WATER GMBH

  Svájc

  A UNA WATER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Alkoholmentes, szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, Gyümölcs- és zöldséglevek, Ásványvizek, Természetes ásványvizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Sonvilier, Svájc.

 8. RHEINISCH-BERGISCHER MINERALBRUNNEN-VERTRIEB GMBH & CO. KG

  Németország

  A RHEINISCH-BERGISCHER MINERALBRUNNEN-VERTRIEB GMBH & CO. KG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavtartalmú vizek, Természetes ásványvizek, Szénsavtartalmú vizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Erkrath, Németország.

 1. PRIVATBRUNNEN TÖNISSTEINER SPRUDEL DR. C. KERSTIENS GMBH

  Németország

  A PRIVATBRUNNEN TÖNISSTEINER SPRUDEL DR. C. KERSTIENS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Brohl-Lützing, Németország.

 2. KARLOVARSKE MINERALNI VODY, A. S.

  Cseh Köztársaság

  A KARLOVARSKE MINERALNI VODY, A. S., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavtartalmú vizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Karlovy Vary, Cseh Köztársaság.

 3. GAS BRIMAIN, S.A.

  Spanyolország

  A GAS BRIMAIN, S.A., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavtartalmú vizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Alicante/Alacant, Spanyolország.

 4. REVEKON-POLOTSK

  Belorusszia

  A REVEKON-POLOTSK, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is wholesale mineral water, és sparkling water. Székhelye Minsk, Belorusszia.

 5. POOLSIDE WATER

  Spanyolország

  A POOLSIDE WATER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Víztermelés, és Víztermelés. Székhelye Sitges, Spanyolország.

 6. HELLODROGIST

  Hollandia

  A HELLODROGIST, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Haarlem, Hollandia.

 7. UKRAINE EXPORT

  Ukrajna

  A UKRAINE EXPORT, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is cups. Székhelye Kiev, Ukrajna.

 8. FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA ELA KIELKOWSKA ELZBIETA

  Lengyelország

  A FIRMA HANDLOWO PRODUKCYJNA ELA KIELKOWSKA ELZBIETA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénsavas italok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavtartalmú vizek, Alkoholmentes, szénsavas italok, Szénsavtartalmú vizek, és Alkoholmentes, szénsavas italok. Székhelye Jastrzebie Zdroj, Lengyelország.

 9. MANANTIAL DE FUENCALIENTE SA

  Spanyolország

  A MANANTIAL DE FUENCALIENTE SA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénsavtartalmú vizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ásványvizek, Természetes ásványvizek, Ásványvizek, és Természetes ásványvizek. Székhelye Medio Cudeyo, Spanyolország.

 10. THÜRINGER WALDQUELL MINERALBRUNNEN GMBH

  Németország

  A THÜRINGER WALDQUELL MINERALBRUNNEN GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ásványvizek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénsavtartalmú vizek, és Szénsavtartalmú vizek. Székhelye Schmalkalden, Németország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes

Találjon ajánlatokat: