• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szénhidrogének és származékok

A keresés eredménye

Szénhidrogének és származékok - Import export

 1. TIANJIN YR CHEMSPEC TECHNOLOGY CO.,LTD.

  Kína

  Verified by europages badge

  YR Chemspec® is a qualified manufacturer and supplier which audited and approved by SGS, the company is strictly following the Quality Management System ISO9001: 2015. YR Chemspec® is engaged in the production and distribution a broad range portfolio of specialty, raw materials, active ingredients for the global cosmetic industries. We are always dedicated in state-of-the-art technology innovations, manufacturing process, distributing, sourcing high quality raw materials and ingredients. YR Chemspec® is an Industry-University-Research oriented company, to prompt high-quality development through innovation and fostering new growth drivers. YR Chemspec® is raising its capacity for pursuing scientific and technological innovation via cooperating with the famous universities and institutes. Main of our industry-university-research collaborative projects including, Vitamin Derivatives, Fermented Actives, Plant extracts, PVP Polymers, Polyquaterniums and other active ingredients.

 2. SHAOXING MARINA BIOTECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A SHAOXING MARINA BIOTECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is aspartame. Székhelye Shaoxing, Kína.

 3. SOSTECASAS BUSINESS GROUP

  Spanyolország

  A SOSTECASAS BUSINESS GROUP, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Növényi olajok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Élelmiszer - import / export, Szénhidrogének és származékok, building design, sugar, Élelmiszer - import / export, és Szénhidrogének és származékok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 4. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Oroszország

  A LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Vegyipar - Import/Export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyi trágyázószerek, Szénhidrogének és származékok, Benzin - üzemanyagok, Kerozin, Vegyi trágyázószerek, Szénhidrogének és származékok, Benzin - üzemanyagok, és Kerozin. Székhelye Smolensk, Oroszország.

 5. MR GERI KAZANIM PLASTIK LTD.

  Törökország

  A MR GERI KAZANIM PLASTIK LTD., vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Expandable polystyrene. Székhelye Ankara, Törökország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. SERVICE CHIMIE

  Franciaország

  A SERVICE CHIMIE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye St Thibault Des Vignes, Franciaország.

 2. AMERICAN GILSONITE

  Amerikai Egyesült Államok

  A AMERICAN GILSONITE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Houston, Tx, Amerikai Egyesült Államok.

 3. QUADRIMEX CHEMICAL

  Franciaország

  A QUADRIMEX CHEMICAL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Vegyészet - alaptermékek és származékok, Vegyészet - alaptermékek és származékok, és sulphur and derivatives. Székhelye Cavaillon, Franciaország.

 4. HANGZHOU SAGE CHEMICAL CO.,LTD

  Kína

  A HANGZHOU SAGE CHEMICAL CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szilikonok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénhidrogének és származékok, silicon derivatives, light stabiliser fabric, és Szénhidrogének és származékok. Székhelye Hangzhou, Kína.

 5. TRADITEM GMBH

  Németország

  A TRADITEM GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Hilden, Németország.

 1. POLSAROS SP. Z O.O.

  Lengyelország

  A POLSAROS SP. Z O.O., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Kraków, Lengyelország.

 2. STEMAT JANSEN

  Franciaország

  A STEMAT JANSEN, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szaniter szerelvények, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénhidrogének és származékok, Szénhidrogének és származékok, valve manufacture, és valves. Székhelye Raismes, Franciaország.

 1. ETHYLENE SUPPLIER

  Kanada

  A ETHYLENE SUPPLIER, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Calgary, Kanada.

 2. ELITEPLUS21

  Spanyolország

  A ELITEPLUS21, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Antik művészet, Árutőzsdék, gold ingots, Antik művészet, Árutőzsdék, és Metals. Székhelye Móstoles, Spanyolország.

 3. OCTAGON CHEMICALS LIMITED

  Kína

  A OCTAGON CHEMICALS LIMITED, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Hangzhou, Kína.

 4. COMPANIA GENERAL DE LUBRICANTES, S.A. (COGELSA)

  Spanyolország

  A COMPANIA GENERAL DE LUBRICANTES, S.A. (COGELSA), vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is lubricating oil, healthcare articles, és lubricant refinery oils. Székhelye Sant Andreu De La Barca, Spanyolország.

 5. BLUE RAIN HOLDING Y CO. LTD.

  Spanyolország

  A BLUE RAIN HOLDING Y CO. LTD., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Energia és nyersanyag import-export. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénhidrogének és származékok, intermediation for import-export, és Szénhidrogének és származékok. Székhelye Madrid, Spanyolország.

 6. SARL ETUDE RÉALISATION & INSTALATION

  Algéria

  A SARL ETUDE RÉALISATION & INSTALATION, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Kolea, Algéria.

 7. ZIBO LINZI QIQUAN INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD.

  Kína

  A ZIBO LINZI QIQUAN INDUSTRIAL TRADE CO.,LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Zibo, Kína.

 8. HOPEFINDER POLYMER SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kína

  A HOPEFINDER POLYMER SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.,LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Shenzhen, Kína.

 1. GILSONITE HUB (NATURAL BITUMEN)

  Kanada

  A GILSONITE HUB (NATURAL BITUMEN), vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Toronto, Kanada.

 2. ANHUI TIANRUN CHEMICAL CO., LTD.

  Kína

  A ANHUI TIANRUN CHEMICAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Bengbu, Kína.

 3. SIMPEX OCTAVE SA

  Közép-Afrikai Köztársaság

  A SIMPEX OCTAVE SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szénhidrogének és származékok, community lodging, Szénhidrogének és származékok, POS waste recovery and sorting, és international transport agency. Székhelye Bangui, Közép-Afrikai Köztársaság.

 4. LA NAFTA S.R.L.

  Olaszország

  A LA NAFTA S.R.L., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, Benzin - üzemanyagok, Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, és Benzin - üzemanyagok. Székhelye Trieste, Olaszország.

 5. TOCCI ALFREDO

  Olaszország

  A TOCCI ALFREDO, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, Benzin - üzemanyagok, Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, és Benzin - üzemanyagok. Székhelye San Giorgio Jonico, Olaszország.

 6. HERBOCHEM INDUSTRIES

  India

  A HERBOCHEM INDUSTRIES, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is essential oils. Székhelye BARABANKI, India.

 7. GOVERNALE AGRI.COM.SERVICE S.R.L.

  Olaszország

  A GOVERNALE AGRI.COM.SERVICE S.R.L., vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, Benzin - üzemanyagok, Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, és Benzin - üzemanyagok. Székhelye Petrosino, Olaszország.

 8. HEBEI HUIHUA PHARMACEUTICAL CO., LTD.

  Kína

  A HEBEI HUIHUA PHARMACEUTICAL CO., LTD., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Székhelye Shijiazhuang, Kína.

 9. GATTI MARCO

  Olaszország

  A GATTI MARCO, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, Benzin - üzemanyagok, Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, és Benzin - üzemanyagok. Székhelye Gioia Del Colle, Olaszország.

 10. IASENZIO DOMENICO

  Olaszország

  A IASENZIO DOMENICO, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szénhidrogének és származékok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, Benzin - üzemanyagok, Biogáz és üzemanyagok - energetikai felhasználások, és Benzin - üzemanyagok. Székhelye Rieti, Olaszország.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes