• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • száraztisztítógépek

A keresés eredménye

Száraztisztítógépek - Import export

 1. ECKARDT SYSTEMS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  The foundation stone for our medium-sized family company was laid down by our two founding company directors Manfred and Thomas Eckardt. In 2002, we celebrated our company's anniversary; 25 years of standing for reliability, good service, continuity and growth. In mid 2001, our Company Director Manfred Eckardt died. Shortly afterwards his son Thomas Eckardt unexpectedly also died, upon which our management changed in mid 2002. Mrs. Beate Eckardt was the new Managing Director of the company from then on (March 2002 until May 2005). Since 1st June 2005, Mr. Axel Eckardt has been the Managing Director of the company. Eckardt & Sohn GmbH and will continue to run the company as before. Eckardt & Sohn operates locally as well as globally. The broad range of our services and our many years of experience mean we can satisfy any customer's specific requests.

 2. SEDA

  Franciaország

  Verified by europages badge

  A SEDA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marató-berendezések fémfelület-kezelésre, Tisztítóvállalatok, Marató-berendezések fémfelület-kezelésre, és Tisztítóvállalatok. Székhelye Vers-En-Montagne, Franciaország.

 3. ULT AG

  Németország

  Verified by europages badge

  A ULT AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Löbau, Németország.

 4. MICHELL INSTRUMENTS GMBH

  Németország

  Verified by europages badge

  A MICHELL INSTRUMENTS GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Friedrichsdorf, Németország.

 5. VAPOR-STAR DAMPFSAUGER

  Németország

  Verified by europages badge

  A VAPOR-STAR DAMPFSAUGER, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Wiesenfelden, Németország.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. KTS KAEMPFEL TROCKNUNGS-SERVICE

  Németország

  Verified by europages badge

  A KTS KAEMPFEL TROCKNUNGS-SERVICE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Wurmannsquick, Németország.

 2. OSMA TROCKNERSYSTEME GMBH

  Ausztria

  A OSMA TROCKNERSYSTEME GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Obervellach, Ausztria.

 3. DFD - DENSE FLUID DEGREASING

  Franciaország

  A DFD - DENSE FLUID DEGREASING, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Zsírtalanítás, acélok és fémek, Zsírtalanítás, acélok és fémek, medical equipment for sterilising and disinfecting, design of recycling machinery, és textile machinery dealers. Székhelye Clermont-Ferrand, Franciaország.

 4. VAPUSTEAM UG

  Németország

  A VAPUSTEAM UG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fertőtlenítőszerek, nem orvosi, steaming machines, és Fertőtlenítőszerek, nem orvosi. Székhelye Emmendingen, Németország.

 5. OMNISEC S.N.C.

  Olaszország

  A OMNISEC S.N.C., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök, envelope stuffing machines, conveyor belts, és Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Székhelye Cantù, Olaszország.

 1. INES II PPHU

  Lengyelország

  A INES II PPHU, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is industrial washing, car covers, flocculating, és printed materials. Székhelye Bielsko-Biała, Lengyelország.

 2. VENETA 78 EOOD

  Bulgária

  A VENETA 78 EOOD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Varna, Bulgária.

 1. FLAMIGNI COINT S.L.

  Spanyolország

  A FLAMIGNI COINT S.L., vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Pinto, Spanyolország.

 2. CELSIUS CLEANING SRL

  Románia

  A CELSIUS CLEANING SRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Bucuresti, Románia.

 3. QUALITY KWIK DRY CLEANERS LTD

  Egyesült Királyság

  A QUALITY KWIK DRY CLEANERS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Worthing, Egyesült Királyság.

 4. POLYGON AUSTRIA SERVICE GMBH

  Ausztria

  A POLYGON AUSTRIA SERVICE GMBH, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Wiener Neudorf, Ausztria.

 5. BLUE AIR SYSTEMS GMBH

  Ausztria

  A BLUE AIR SYSTEMS GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Páramentesítő berendezések, és Páramentesítő berendezések. Székhelye Kundl, Ausztria.

 6. CEA GROUP S.R.L.

  Olaszország

  A CEA GROUP S.R.L., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Száraztisztítógépek, Ipari mosodák, launderette, Száraztisztítógépek, Ipari mosodák, és Industrial washer. Székhelye Massa, Olaszország.

 7. GRONINGER CLEANING SYSTEM

  Hollandia

  A GRONINGER CLEANING SYSTEM, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Schiedam, Hollandia.

 8. RÖSLER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Németország

  A RÖSLER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Kompresszorok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Marógépek, fémmegmunkálásra, Száraztisztítógépek, Páramentesítő berendezések, Háztartási ventillátorok, Marógépek, fémmegmunkálásra, Száraztisztítógépek, Páramentesítő berendezések, és Háztartási ventillátorok. Székhelye Petersberg, Németország.

 1. H+B BECKMANN AG

  Svájc

  A H+B BECKMANN AG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Zárak, reteszek és kulcsok, Száraztisztítógépek, Acélkönnyűszerkezetek építése, Rácsok, rostélyok és fémszövetek, Zárak, reteszek és kulcsok, és Száraztisztítógépek. Székhelye Berschis, Svájc.

 2. FIBIRITALIA SRL

  Olaszország

  A FIBIRITALIA SRL, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dry cleaning, launderette, és steam boilers for laundries and dry-cleaners. Székhelye Verona, Olaszország.

 3. HGI RETE TECNICI ITALIA

  Olaszország

  A HGI RETE TECNICI ITALIA, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Mosógépek és centrifugák, ipari. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Ipari mosodák, Száraztisztítógépek, washing-machines for communities, industrial washing machines, Ipari mosodák, és Száraztisztítógépek. Székhelye Sala Bolognese, Olaszország.

 4. ANKARA TEMIZLIK SIRKETLERI FIRMALARI

  Törökország

  A ANKARA TEMIZLIK SIRKETLERI FIRMALARI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Ankara, Törökország.

 5. LA ROSA BLANCA

  Spanyolország

  A LA ROSA BLANCA, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye San Juan De Alicante ( Alicante ), Spanyolország.

 6. UNIWEX CHEMICZNE CZYSZCZENIE INSTALACJI

  Lengyelország

  A UNIWEX CHEMICZNE CZYSZCZENIE INSTALACJI, vállalat egy Alvállalkozó, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Tarnów, Lengyelország.

 7. SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE

  Olaszország

  A SALERNO CONTRACT SERVICES DI SALERNO SALVATORE, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hűtőcellák, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Konyhák - bútorok, Hűtőcellák, Szálloda- és vendéglátóipar - gépek és eszközök, Konyhák - bútorok, és Office and shop planning. Székhelye Palagonia, Olaszország.

 8. TIELING TIANCHENG DRYING EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD

  Amerikai Egyesült Államok

  A TIELING TIANCHENG DRYING EQUIPMENT MANUFACTURING CO., LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye New York, Amerikai Egyesült Államok.

 9. LOGICHEMA UAB

  Litvánia

  A LOGICHEMA UAB, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Mosó- és vegytisztítógépek és eszközök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Száraztisztítógépek, Szerves kémia - alapanyagok és termékek, Száraztisztítógépek, és Szerves kémia - alapanyagok és termékek. Székhelye Vilnius, Litvánia.

 10. HIMCHISTKA EKOHIMPROGRESS

  Belorusszia

  A HIMCHISTKA EKOHIMPROGRESS, vállalat egy Kiskereskedő, tevékenységi ágazata Száraztisztítógépek. Székhelye Minsk, Belorusszia.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes