• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások

A keresés eredménye

Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások - Import export

 1. KONPLAN SYSTEMHAUS AG

  Svájc

  A KONPLAN SYSTEMHAUS AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Rotkreuz, Svájc.

 2. SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE

  Törökország

  A SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is geological surveys, geological surveys, plots drilled, és Geotechnical solutions for ground surfaces. Székhelye Istanbul, Törökország.

 3. JENZ PEOPLE

  Hollandia

  A JENZ PEOPLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Humán erőforrások - külső menedzsment. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisegítő munkaerők - nemzetközi munkaerő-közvetítés, Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, human resource optimisation, offshore works, Kisegítő munkaerők - nemzetközi munkaerő-közvetítés, és Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Geleen, Hollandia.

 4. EUROSKYPARK GMBH

  Németország

  A EUROSKYPARK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, és b2b services. Székhelye Saarbrücken, Németország.

 5. GN SOLIDS CONTROL UK

  Egyesült Királyság

  A GN SOLIDS CONTROL UK, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, és Szivattyúk. Székhelye Chatham, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. EXSIF OCS LTD

  Egyesült Királyság

  A EXSIF OCS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tárolótartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, Horizontal storage tanks, és Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 2. ILLIATIV SERVICES

  Marokkó

  A ILLIATIV SERVICES, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Software publisher, és Website creation and administration. Székhelye Marrakech, Marokkó.

 3. HI-TECH ITO

  Amerikai Egyesült Államok

  A HI-TECH ITO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Santa Clara, Amerikai Egyesült Államok.

 4. OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA

  Portugália

  A OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Roncsolásmentes anyagvizsgálatok, Roncsolásmentes anyagvizsgálatok, és boat maintenance. Székhelye Leiria, Portugália.

 5. FIDUSUISSE OFFSHORE

  Svájc

  A FIDUSUISSE OFFSHORE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Advice on establishing a business. Székhelye Geneve, Svájc.

 1. KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  A KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Celle, Németország.

 2. PROSERV OIL & GAS INTERNATIONAL INC LLC

  Egyesült Arab Emírségek

  A PROSERV OIL & GAS INTERNATIONAL INC LLC, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is electric marine engines, és water pumps. Székhelye Dubai, Egyesült Arab Emírségek.

 1. SMARTCOM

  Marokkó

  A SMARTCOM, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is call centre. Székhelye Fes, Marokkó.

 2. LIONS IN LAW CORP

  Belize

  A LIONS IN LAW CORP, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Belize City, Belize.

Találjon ajánlatokat: