• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások

A keresés eredménye

Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások - Import export

 1. BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT

  Törökország

  A BASEKIM KIMYASAL URUNLER IC BE DIS TIC LT, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hangvédő anyagok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, Business Plan Writing, Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, cellulose, és tar and bitumen solvents. Székhelye Ankara, Törökország.

 2. KONPLAN SYSTEMHAUS AG

  Svájc

  A KONPLAN SYSTEMHAUS AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Rotkreuz, Svájc.

 3. SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE

  Törökország

  A SETRA TEKNIK SONDAJ VE PROJE, vállalat egy Multi-Category, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is geological surveys, geological surveys, plots drilled, és Geotechnical solutions for ground surfaces. Székhelye Istanbul, Törökország.

 4. EXSIF OCS LTD

  Egyesült Királyság

  A EXSIF OCS LTD, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Tárolótartályok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, Horizontal storage tanks, és Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Aberdeen, Egyesült Királyság.

 5. GN SOLIDS CONTROL UK

  Egyesült Királyság

  A GN SOLIDS CONTROL UK, vállalat egy Ügynökség / Képviselet, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szivattyúk, és Szivattyúk. Székhelye Chatham, Egyesült Királyság.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. JENZ PEOPLE

  Hollandia

  A JENZ PEOPLE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Humán erőforrások - külső menedzsment. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Kisegítő munkaerők - nemzetközi munkaerő-közvetítés, Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, human resource optimisation, offshore works, Kisegítő munkaerők - nemzetközi munkaerő-közvetítés, és Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Székhelye Geleen, Hollandia.

 2. EUROSKYPARK GMBH

  Németország

  A EUROSKYPARK GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Műhold – berendezések és felszerelések. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások, és b2b services. Székhelye Saarbrücken, Németország.

 3. OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA

  Portugália

  A OCEANO INDISPENSÁVEL UNIPESSOAL LDA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Roncsolásmentes anyagvizsgálatok, Roncsolásmentes anyagvizsgálatok, és boat maintenance. Székhelye Leiria, Portugália.

 4. FIDUSUISSE OFFSHORE

  Svájc

  A FIDUSUISSE OFFSHORE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Advice on establishing a business. Székhelye Geneve, Svájc.

 5. KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

  Németország

  A KOLLER MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárazföldi és nyílt tengeri szolgáltatások. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések, és Fúrástechnika, próbafúrások és kitermelés - felszerelések. Székhelye Celle, Németország.

Találjon ajánlatokat: