• europages
 • >
 • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
 • >
 • szárított hús

A keresés eredménye

Szárított hús - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Franciaország

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Szlovénia

  A CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, és Szárított hús. Székhelye Metlika, Szlovénia.

 3. LAHAM BIO

  Csád

  A LAHAM BIO, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Marha - Hentesáru. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Borjú - Hentesáru, beef, Szárított hús, Borjú - Hentesáru, és halal certification. Székhelye N'djamena, Csád.

 4. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

  Spanyolország

  A FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Sonka, Chorizo, Szárított hús, és Sonka. Székhelye Ponferrada, Spanyolország.

 5. SALAISONS SALAMONE

  Belgium

  A SALAISONS SALAMONE, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Szárított hús, Italian cold meats, és Chorizo. Székhelye Casteau, Belgium.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
 1. THE ORIGINAL BILTONG COMPANY

  Egyesült Királyság

  A THE ORIGINAL BILTONG COMPANY, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított hús. Székhelye Chesham, Egyesült Királyság.

 2. F R BENSON & PARTNERS LTD

  Egyesült Királyság

  A F R BENSON & PARTNERS LTD, vállalat egy Forgalmazó, tevékenységi ágazata Import-export – ügynökök. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Szárított hús, dried mushrooms, és gluten-free product. Székhelye Kings Langley, Egyesült Királyság.

 3. BAREFOOT BILTONG

  Egyesült Királyság

  A BAREFOOT BILTONG, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított hús. Székhelye Bridlington, Egyesült Királyság.

 4. THE WESTON BILTONG COMPANY LTD

  Egyesült Királyság

  A THE WESTON BILTONG COMPANY LTD, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított hús. Székhelye Crewe, Egyesült Királyság.

 5. COMERCIAL PPLU

  Spanyolország

  A COMERCIAL PPLU, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Sonka, Szárított hús, Chorizo, Sonka, és Szárított hús. Székhelye Irun, Spanyolország.

 1. GREISINGER GMBH

  Ausztria

  A GREISINGER GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Húskonzervek, Fagyasztva szárított hús, Szárított hús, Húskonzervek, Fagyasztva szárított hús, és Szárított hús. Székhelye Münzbach, Ausztria.

 2. SOCARDENNE

  Belgium

  A SOCARDENNE, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Szárított hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is dressed game products, és meat cutting workshops. Székhelye Houffalize, Belgium.

 1. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Horvátország

  A MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Fagyasztva szárított hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Hús- és hentesáruk, Szárított hús, és Hús- és hentesáruk. Székhelye Vrgorac, Horvátország.

 2. KZ KRKA Z.O.O.

  Szlovénia

  A KZ KRKA Z.O.O., vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Műkertészet - kertművészet. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Palánták, virághagymák és magvak, Szárított hús, és Palánták, virághagymák és magvak. Székhelye Novo Mesto, Szlovénia.

 3. ERNST DEHNING GMBH

  Németország

  A ERNST DEHNING GMBH, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Darabolt hús és friss baromfi. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Hús- és húsárukonzervek, Szárított hús, Hús- és húsárukonzervek, és Szárított hús. Székhelye Schneverdingen, Németország.

 4. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Horvátország

  A BRODOKOMERC NOVA D.O.O., vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Nagybani piacok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Fagyasztva szárított hal, Szárított hús, és Fagyasztva szárított hal. Székhelye Rijeka, Horvátország.

 5. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

  Hollandia

  A HENNINGSEN NEDERLAND B.V., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, és Szárított hús. Székhelye Waalwijk, Hollandia.

 6. GABRIEL FLEURY S.A.

  Svájc

  A GABRIEL FLEURY S.A., vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Hús- és húsárukonzervek. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, és Szárított hús. Székhelye Granges, Svájc.

 7. DOBRA GMBH

  Németország

  A DOBRA GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Füstölt (pácolt) és sózott hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Élelmiszerkivonatok, Szárított hús, és Élelmiszerkivonatok. Székhelye Verden, Németország.

 8. CAMARCO BROS A D

  Bulgária

  A CAMARCO BROS A D, vállalat egy Nagykereskedő, tevékenységi ágazata Hús- és hentesáruk. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Szárított hús, Pácolt hal, Szárított hús, és Pácolt hal. Székhelye Sofia, Bulgária.

 1. BALATONI HÚS KISTELEK

  Magyarország

  A BALATONI HÚS KISTELEK, vállalat egy Gyártó/ Termelő, tevékenységi ágazata Szárított hús. Tevékenykedik a következő ágazatokban is regional salamis. Székhelye Budapest, Magyarország.

 2. SARL CHARCUTERIES 36

  Franciaország

 3. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Lettország

 4. PRODUITS EPAGNY (GRUYERE) S.A., FABRIQUE DE SALAMI ET DE VIANDES SECHEES

  Svájc

 5. ALOIS SCHLOGL

  Ausztria

 6. MIP D.D.

  Szlovénia

 7. DALMESSO D.O.O.

  Horvátország

 8. SAVANNAH CO. LTD

  Egyesült Királyság

 9. MESOKOMBINAT KAZANLAK AD

  Bulgária

 10. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunézia

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is a leading export and production company specialising in sunflower, vegetable, maize and palm oils, and in the manufacture of fruit and vegetable preserves, powdered milk, sauces, and pasta. We are proud to offer you a wide variety of superior quality fresh and frozen products carefully and sustainably cultivated with respect for the environment. Our superior quality oils, including olive oil, sunflower oil and maize oil, are carefully selected for their quality and exceptional flavour. We work with local farmers and international suppliers. Our dedicated team of export and distribution professionals have thorough expertise in this area and can cater for the individual needs of each customer (importers, exporters, wholesalers, purchasing departments, agrifooods industry, etc.). At Eden Farmer, we are committed to providing our customers with the best products, bringing healthy and delicious food to all of our customers in France and our export customers, whilst supporting our local and international suppliers.

Ajánlatkérések

Hozzon létre egy kérelmet, és több árajánlatot fog kapni ellenőrzött beszállítóktól.

 • Csak kapcsolódó beszállítók
 • Adatvédelmi előírásoknak megfelelő
 • 100% ingyenes